Şimdi Ara

Samsung Battery Pack powerbank incelemesi '9V 1.67A Hızlı Şarj ve Yüksek Verimlilik' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba. İncelemenizi Samsung dışında bir de iPhone modelleri ile yapmanız mümkün müdür?

• Note 7 ile Bundle vereceklermis ama nasip olmamis.

• Bu bir patlarsa komple mahalleyi ucurur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence powerbankarda en iyisi Asus

• Samsung modelleri artık el bombası olarak görünüyor.

• C4 yerine direkt bunu kullanabilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya şu alete butunlesik kablosuz şarj yapsa, üzerine 50tl koysa bile, insanlar alır, farkın olur piyasadakilerden.

Su haliyle gözümde xiaomi çakması olarak duruyor

• B alet Samsung Galaxy A710F yi hızlı doldururmu bence telefonda hızlı şarj desteği var ama maalesef teknoloji eski sadece kurusundan çıkan alet ile hızlı doluyor.

Xiaomi ve blitzwolf ün hızlı powerbanklari ve lg g5 gm5 plus adaptörleri ile de hızlı sarj alamadım neden bi sandıklarım note 4/5 g4 g5 i hızlı ederken A7 de olmuyor hiçbir forumda bu konuyu soran olmamasıda garip.

Simdi nu aleti alsam oda elimde kalacak.

• Note5 fiyaskosundan sonra adamlardakide iyi cesaret.

• Fiyatını söylemek çok mu zor inceleme yapıyorsunuz tam yapın insanlar ona göre karar verip alsın tabi bu işten bir çıkarınız varsa o ayrı. Ben mi kullanıyorsun fiyatı samsung un yarı fiyatı mi gibi firmalar olmasa bu samsung gibi firmaların attığı kazıkların acısından oturamayız.

• lityum polimer pil alın bunlar eski teknoloji

• Bu ürün uzun süredir piyasada var Türkiye fiyatları yurt dışının 1.7-2 katı olduğu için pek göz önünde değiller. 9V 1.67 Samsung fast charger destekli olması büyük avantaj ayrıca quick charge 2.0 tam desteğinin olması da ayrı güzel. Tercih edilebilir. Note 7 şakaları artık b... sardı. Bırakma vakti geldi...

• samsung ve yüksek kapasiteli batarya :)

espri yapmamak için kendimi zor tutuyorum :)

• note ... tamtam vazgectim

• buyuk olani su anda media markt da 209 tl

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.