Şimdi Ara

Samsung bazı Galaxy telefonları artık güncellemeyecek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Neden ole dediniz hocam...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2016 model cihaza verilen destek iye kesilir : neden samsung alma konusunda imtina ediyorum cevabı aslında...

• Başlık şöyle olsa daha iyi olurmuş: "Samsung bazı Galaxy telefonlara güncelleme verecek"

:)

• quote:

Orijinalden alıntı: zolzauza

Başlık şöyle olsa daha iyi olurmuş: "Samsung bazı Galaxy telefonlara güncelleme verecek"

:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

quote:

Orijinalden alıntı: Catology

quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

quote:

Orijinalden alıntı: Catology

Samsung fanboyları nerede? Sesleri hiç çıkmıyor ;)

1000 liralik telefonlara ne bekliyorsun S serisi gibi 4 yil mi destek olunsun soylenecek birsey yok ?

A8+ 2018 3 ay olayida yanlisliktir diye dusunuyorum.

Guncelleme isteyen S alir her ay guncellemesini sorunsuz alir S6 ya hic sekmeden her ay uptade geliyor mesela.S5'e bile hala geliyordu en son.

Ne Yani 1000 tl veren adamın suçu ne? Ona da destek verilmeli. Para kolay kazanılmıyor...

Hocam ben ne diyorum sen diyorsun para kolay kazanilmiyor ee sonuc ?

Amiralle giris seviyesini karsilastirman komik bu her urunde boyle anakart ekran karti aklina ne geliyor destek isteyen Amiral alir kisa ve oz.Giris ve orta alanin amaci belli isimi gorsun oyle uzun yillar destek beklemez kimse bu tip urunleri alan bekleyende bu kadar ekmege bu kadar kofte firmalar duygusal davranmaz amaclari kar elde etmektir unutmayin.Siz cok basit duygusal dusunuyorsunuz ama gercekler boyle degil.

Bir gün kazanmaya başlarsan değerini anlarsın.

Android one? Ne için var?

Giriş olsun sağ sol orta çapraz hangi segmentte olursa olsun destek verilmeli. Duygusal ne alaka? Sen ben o olmazsak o firma olur mu? Fanboyluk yapanlar yüzünden destek almıyor cihazlar.. buna rağmen hâlâ savunan olması daha acı

• neden güncelleme istiyorsunuz ki? yeni s9plus aldım ve direk kapatmayı düşünüyorum bütün güncellemeleri. ne zaman güncellemeleri açsam git gide şarj kötüleşiyor ve telefon yavaşlıyor. (yeni batarya taksam bile aynı problem devam ediyor, s7 edge de denedim)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Apple’dan başkası yalan.

• Samsung zaten güncelleme özürlü. Bir kayıp değil bu açıklama.

• A3'e yapılır mı bu be?

• zaten verdigi guncelleme de cihazi beter ediyo

• Telefonlardaki güncellemeleri kaldırın, daha hızlı çalıştıklarını göreceksiniz.. Bahsi geçen güvenlik güncellemesi ise, siz bankacılık işlerinizi telefondan yapmıyorsanız, gerek de yok..

• 2 senede bir cihaz çıkarın cihazları da 4 sene boyunca güncelleyin. Mantıklı olan budur.

• sahne arkası, orta rağbet marka tercihine devam.

• Rezil herifler ya gidip note 8 alıyoruz hala ortada 8.0 yok. Iphone boka sardı diye buraya geldik gene fayda yok...

• C5 kullanıyorum

6.1.1 ile harika çalışan tlf geçen ay 7.0 aldı salak oldu

sorunsuz çalışıyorsa bir tlf hiç bulaşmamak lazım güncellemeye

• quote:

Orijinalden alıntı: grafman09

Telefonlardaki güncellemeleri kaldırın, daha hızlı çalıştıklarını göreceksiniz.. Bahsi geçen güvenlik güncellemesi ise, siz bankacılık işlerinizi telefondan yapmıyorsanız, gerek de yok..

olay bu işte, keşke güncelleme vermeseler. adam 3 senelik telefonuna halen güncelleme bekliyor ya.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.