samsungun artık diger markalar arasında yer almasından çok kendine ait bir sekmesi olması gerektigi dusuncesindeyim potansiyel bir samsunglaptop sahibi olarak..samsung sahibi cok fazla arkadasımız olması ve olacak arkadaslarında olması bence bu konuda en buyuk etken...boyle olunca sanki samsung dikkate alınmayan bir marka imajı ortaya cıkıyor..ama son zamanlarda en cok tercıh edılen markalarda biri..dikkate alınmasını rica ediyorum...teşekkürler..
Aynen Katılıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Playstation 3
Aynen Katılıyorum
kimse yanlıs anlamasın arkadaslar farklı seyler soylemek amacında degilim ama FUJİTSU-SİEMENS bolumu varken SAMSUNG un olmaması buyuk haksızlık..şöyleki Fujitsu-Siemens bolumunun aktifligine bakarsak samsungtan cok cok geride oldugunu anlarız..mesajlara son yazılanlar 22 agustosta..samsung icin ise her gun onlarca mesaj var..umarım kimseyi uzecek birsey soylememısım ve yanlıs anlasılmamısımdır..
quote:
Orijinalden alıntı: DungBettle
samsungun artık diger markalar arasında yer almasından çok kendine ait bir sekmesi olması gerektigi dusuncesindeyim potansiyel bir samsung laptop sahibi olarak..samsung sahibi cok fazla arkadasımız olması ve olacak arkadaslarında olması bence bu konuda en buyuk etken...boyle olunca sanki samsung dikkate alınmayan bir marka imajı ortaya cıkıyor..ama son zamanlarda en cok tercıh edılen markalarda biri..dikkate alınmasını rica ediyorum...teşekkürler..
Katılmamak elde değil artık samsung için bir bölüm açılmalı bence de......
quote:
Orijinalden alıntı: mavi_panter
quote:
Orijinalden alıntı: DungBettle
samsungun artık diger markalar arasında yer almasından çok kendine ait bir sekmesi olması gerektigi dusuncesindeyim potansiyel bir samsung laptop sahibi olarak..samsung sahibi cok fazla arkadasımız olması ve olacak arkadaslarında olması bence bu konuda en buyuk etken...boyle olunca sanki samsung dikkate alınmayan bir marka imajı ortaya cıkıyor..ama son zamanlarda en cok tercıh edılen markalarda biri..dikkate alınmasını rica ediyorum...teşekkürler..
Katılmamak elde değil artık samsung için bir bölüm açılmalı bence de......
evet, bu göz önüne alınmalı sayın yöneticilerimiz tarafından.
quote:
Orijinalden alıntı: buraptor
evet, bu göz önüne alınmalı sayın yöneticilerimiz tarafından.
Alıntıları Göster
Samsung için başlık istiyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: a.arslan
Samsung için başlık istiyoruz
Alıntıları Göster
Daha önce de böyle bir başlık açıldı. Birkaç sayfaya ulaştı. Notebook bölümünün yöneticisi visceroid de samsung kullanıcısı . O da böyle bir bölüm açılmasını istemesine rağmen bir sonuca ulaşılamadı . Büyük ihtimalle yine kilitleyecek konuyu
quote:
Orijinalden alıntı: JasoNBuraK
Daha önce de böyle bir başlık açıldı. Birkaç sayfaya ulaştı. Notebook bölümünün yöneticisi visceroid de samsung kullanıcısı . O da böyle bir bölüm açılmasını istemesine rağmen bir sonuca ulaşılamadı . Büyük ihtimalle yine kilitleyecek konuyu
Alıntıları Göster
aynen istiyoruz biz diğerleri değiliz :)
quote:
Orijinalden alıntı: muss99
aynen istiyoruz biz diğerleri değiliz :)
Alıntıları Göster
Fujitsi-Siemens'in olupda samsung'un bir bölümünün olmaması açıkcası çok dehşet verici bir durum :D ( çok pis abarttım )
Bölüm istiyoruz sayın visceroid ( bize bölüm açtırt )
quote:
Fujitsi-Siemens'in olupda samsung'un bir bölümünün olmaması açıkcası çok dehşet verici bir durum :D ( çok pis abarttım )
Bölüm istiyoruz sayın visceroid ( bize bölüm açtırt )
Alıntıları Göster
Aynen katılıyorum. An itibariyle ilk sayfada 6 tane samsung başlığı var ve yanlış görmediysem fujitsu-siemens başlığı hiç yok...
quote:
Orijinalden alıntı: ResT_In_PeaCe
Aynen katılıyorum. An itibariyle ilk sayfada 6 tane samsung başlığı var ve yanlış görmediysem fujitsu-siemens başlığı hiç yok...
Alıntıları Göster
Bunun pek site yöneticileriyle alakalı bişey olduğunu sanmıyorum yoksa açarlardı şimdiye kadar.Muhtemelen burada bölüm açmadan önce o firmayla iletişime geçiyolar bir takım prosedürler var demekki o konuda sorun çıkmış olabilir..
quote:
Orijinalden alıntı: JonnieWalker
Bunun pek site yöneticileriyle alakalı bişey olduğunu sanmıyorum yoksa açarlardı şimdiye kadar.Muhtemelen burada bölüm açmadan önce o firmayla iletişime geçiyolar bir takım prosedürler var demekki o konuda sorun çıkmış olabilir..
Alıntıları Göster
Kesinlikle açılması taraftarıyım.Rüştünü ispatlamış bir marka.Olmazsa olmaz
quote:
Orijinalden alıntı: Demiurgos
Kesinlikle açılması taraftarıyım.Rüştünü ispatlamış bir marka.Olmazsa olmaz
Alıntıları Göster
Bu konuda Moderatörlerin yapacağı bişey yok.Bende bir çok sitede Moderatörlük yaptım.Anca Admin açarsa açar.Moderatör sadece var olan siteyle ilgilenir.
quote:
Orijinalden alıntı: Earth_Dreams
Bu konuda Moderatörlerin yapacağı bişey yok.Bende bir çok sitede Moderatörlük yaptım.Anca Admin açarsa açar.Moderatör sadece var olan siteyle ilgilenir.
Alıntıları Göster
@gokhanstar
aferim. biz o açsın demiyoruz. Site yöneticisi ile irtibata geçip isteklerimizi bildirmesini istiyoruz.
quote:
@gokhanstar
aferim. biz o açsın demiyoruz. Site yöneticisi ile irtibata geçip isteklerimizi bildirmesini istiyoruz.
Aylar önce geçtik sonuç alamadık. Sizin için bu sabah karşı sahurda tekrar ilettim kendilerine. Beklemedeyiz
quote:
Orijinalden alıntı: visceroid
quote:
@gokhanstar
Aylar önce geçtik sonuç alamadık. Sizin için bu sabah karşı sahurda tekrar ilettim kendilerine. Beklemedeyiz
Alıntıları Göster
Evet bölüm istiyoruz :))) Bende Lg yi iade edince samsung alacağım.
quote:
Orijinalden alıntı: ninja1975
Alıntıları Göster
@visceroid
sağol sayın visceroid inş. sonuç alırız.
quote:
@visceroid
sağol sayın visceroid inş. sonuç alırız.
Alıntıları Göster
açılın samsung geliyooo
quote:
Bende istiyorum bende
quote:
Orijinalden alıntı: bynekm
quote:
Bende istiyorum bende
Alıntıları Göster
Katılıyorum şuan Packard-Bell , Simens gibi markalar var ama Samsung yok.