Şimdi Ara

Samsung Boracay 18000 BTU AQ18TSMNSTK Tavsiye Edermisiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
5.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hayalci07

quote:

Orijinalden alıntı: mbirol

Valla arkadaşım aranıza girmeyeyim de..sizin klimacı arkadaş 16 yıldır Arç.vs takıyor galiba ki bu makineyi al diyor.

Birde niciniz etkisinden mi bilemeyeceğim ama 17 yi kış diye hayal edip,kışında iyi ısıtır hayalini kuruyorsunuz,herşey güzelde hayallerinizin arkasından siz gidebilirsiniz de,maceraya başkasını sürüklemeyin.

Selamlar Birol Bey,

Ben zaten Toshibayla vs kıyaslamadım ki bu ürünü? İhtiyaçlarımı fazlasıyla görüyor neden yalan söyleyeyim anlamadım? Ben zaten klima iklimlendirmesinde kışın odayı soba gibi yapmasını beklemem kaldı ki, yalıtımı çok iyi olan bir ofis towerda çalışıyoruz yani bizim için son derece harika bir klima.

Anlamadığım nokta şu, klima çok iyi soğutuyor, ofiste memnunuz, aynı zamanda ısıtmasından da memnunuz. Bir şikayetimiz yok ve soran arkadaşıma burdan yardımcı oluyorum. Zorla üründen şikayetçi olmamı bekliyorsunuz, TEKRAR SÖYLÜYORUM;

YOK KARDEŞİM YOK ÜRÜNDEN BİR ŞİKAYETİM YOK - ALDIM MEMNUNUM PAŞALAR GİBİ DE ÇALIŞIYOR SOĞUTUYOR -ISITIYOR !!!

Bu forumda kendi görüşümüzüde yazamaz olduk, iyi olan bir mala sırf siz sevmiyorsunuz diye kötü demek zorundamıyız.

slm
    Aynen kardesim bende aldim samsung ar 7000 serisi ve montaj daha yaptırmadım ama ne hikmetse bazı tipler her konuda mantar gibi bitmişler ve cizik plak gibi samsung alma kötudur diyorlar illa insanı delirtcekler cok biliyorsan ve ustaysan yaparsın bir yerde yorumunu ve susarsın her konuya maydanoz olup milletin aklını karıstırmazsın .Son 7 yıl içinde farklı marka kilima kullanndım ve memmun olmadıgım oldugundada ya cöpe attım yada yarı parasına bir sekilde sattım en ıyı sonucu her zaman kullanıcı verır sende burda bak ne guzel memmunum demişşin fikir vermişşin ne guzel işte bende aynı montaj bittimi senin gibi yorum yaparım son 4 yıldır tamamen ısınmayı kilima ile yapıyorum ege bolgesındeyım en sogugunda dahi havanın o dandik termodinamik yine işimi gördü samsungmu gormeyecek .
    Sana katılıyorum bende samsung kilimaya guvenıyorum ve adamlar 10 yıl kompresor garantisi veriyor demekki onlarda guvenıyor kalitesine ...

• Samsung klima kötüdür almayın Samsung ısıtmaz soğutmaz duvarda süs gibi durur :)))) çok komik yorum bunlar alanlara bakın kullananlara bakın ben okadar samsung klima kullanan adam tanırım şikayet edeni görmedim boraçay alt seri model ama fiyat performans ürünüdür inverter klimasına laf edsenize bekliyorum çok bilenler.
  • Adı üstünde şikayetvar.com a bakıvr arkadaşım,samsung dan şikayeti olanı arıyorsan..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 18000 btu olanını (boracay) aldım şuan kargoda bugün teslim alırım. ben 12000 btu olanını arkadaşımın ofisinde gördüm ofis bilirsiniz doğru dürüst eşya yok ve 25m2 salon var full camlı bir oda ama mükemmel ısıtıyor ben de gidip 18000 olanını aldım inşallah sıkıntı çekmeden kullanırım artılarını eksilerini kullanmaya başlıyınca yazarım.

selamlar
  • Samsung kaliteli klima üretmiyor denemez ancak daha dün ücret iadesi aldım ve samsung ar7000 24 bin btu'luk klimamı bir ay dolmadan iade etmiş oldum. Arıza yaptı. Servisleri ilgilenmiyor, telefonlara bakılmıyor, şikayet edildiğinde zar zor dönüyorlar, tecrübeli elemanları yok vs.. Şu kadarını söylemek istiyorum. Büyük konuşmak istemem ancak bir daha samsung marka çöp dahi almam. Servisleri fecaat. Taşeron firma ile çalışıyorlar. Gelen elemanlar bakır hortumu üç yerden kırdılar. Müdahale etmesem çatı üstüne güvenliksiz bir halde 70 kiloluk dış üniteyi doğru dürüst monte etmeden gideceklerdi. Acele ile hatalı monte edip defolup gittiler. Servisi takmaya bile zar zor geliyor. Kışın bakmazlarmış bu ne demek? Ben kışın ısınma için kullanamaz mıyım? Hatalı, kir, pas montaj, bozulunca ilgi yok..!!! Büyükçekmece bölgesinde oturuyorum ve Avcılar servis telefonu asla cevap vermiyor. Şikayet sitesine bir sürü entry açtım. Koca bir sıfır. Kesinlikle uzak durun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedGunners -- 3 Aralık 2014; 10:25:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cem650

ben 18000 btu olanını (boracay) aldım şuan kargoda bugün teslim alırım. ben 12000 btu olanını arkadaşımın ofisinde gördüm ofis bilirsiniz doğru dürüst eşya yok ve 25m2 salon var full camlı bir oda ama mükemmel ısıtıyor ben de gidip 18000 olanını aldım inşallah sıkıntı çekmeden kullanırım artılarını eksilerini kullanmaya başlıyınca yazarım.

selamlar

hayırlı olsun test edebildiniz mi acaba? bu 18000lik Boracay EER COP oranlarını düşük diye kötülüyorlar sanırım ne gibi bir sıkıntı yaratır bu bir bilginiz var mı?
  • vallaha daha ürünü kullanamadım gelip takmalarını bekliyorum...

ısınmak için aldım ama ben bu ürünü biliyorum 12000 btu lu kullanan arkım var ofisinde eşya yok ve uzunca duvardan duvara cam var ona rağmen cayır cayır ısıtıyor.
  • quote:

vallaha daha ürünü kullanamadım gelip takmalarını bekliyorum...

ısınmak için aldım ama ben bu ürünü biliyorum 12000 btu lu kullanan arkım var ofisinde eşya yok ve uzunca duvardan duvara cam var ona rağmen cayır cayır ısıtıyor.

ar5000 12000lik ile boracay 18000lik arasındayım bende herkes birşey yazmış insanın kafası karışıyor demek cayır cayır ısıtıyor şimdi bu boracay 18000lik o zaman kulağa iyi geliyor bu paralara başka alternatif yok gibi sanırım
  • abi evet yok ben 2 ay önce alacaktım 18000 btu 1300 tl idi biraz bekliyim daha ucuzlar dedim :))) .. aksine ürünü piyasadan kaldırdılar bende bulduğum yerden hemen aldım..

1500 tl 100 tl bonus verdi 1400 tl ye geldi ürün...

samsung tan aradılar sizi servis aradımı diye bende dedimki 1 hafta sonraya attı servis beni onlarda gereğini yapalım diyip kapadılar inşallah yarına gün verirlerde şu klima derdinden kurtulurum.

kış soğuk geçiyor ısınmak içn aldım...
  • quote:

abi evet yok ben 2 ay önce alacaktım 18000 btu 1300 tl idi biraz bekliyim daha ucuzlar dedim :))) .. aksine ürünü piyasadan kaldırdılar bende bulduğum yerden hemen aldım..

1500 tl 100 tl bonus verdi 1400 tl ye geldi ürün...

samsung tan aradılar sizi servis aradımı diye bende dedimki 1 hafta sonraya attı servis beni onlarda gereğini yapalım diyip kapadılar inşallah yarına gün verirlerde şu klima derdinden kurtulurum.

kış soğuk geçiyor ısınmak içn aldım...

anladım değerli kardeşim zaten şu inverter olanların performans kapasite değerlerini gelişmiş ülkeler için üretilenlerle karşılaştırınca insanın inverter satın alası gelmiyor aynen ısınmak lazım artık
  • anladım ki forumda yazılanlar tamamen stratejik ve her markanın arada çıkardığı iyi ürünler var takip etmek lazım buda onlardan biri işte işin başında durup servis elemanını yönetmeye başladığınızda da 0 sorun oluyor. satın alacak olanlar düşünmesin bu paraya böyle klima yok.
  • 1 hafta sonra kuruluma geldiler bu fiyata kocaman klima Aldım evim artık sıcak ısınıyor bakalım elektrik Faturası ne gelecek

• cem650 kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi sehirde yasiyordunuz bide ısıtması nasıl cihazın ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Unquestionable Truth

Hocam hangi sehirde yasiyordunuz bide ısıtması nasıl cihazın ?

İstanbul da oturuyorum bakalım kısmet

• Bilgi vermek istedim akşam eve gelince açıyorum klimayı kısa sürede cayır ısıtıyor .

Fiyat uygun sizde alabilirsiniz.

• 35m2 salon icin uygun fiyatlı birseyler bakıyoruz, Samsung Boracay AQ18TSMNSTK uygunmudur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: unpop

35m2 salon icin uygun fiyatlı birseyler bakıyoruz, Samsung Boracay AQ18TSMNSTK uygunmudur ?

buza çevirir o odayı...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.