Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Samsung Buds Plus Satıyorum Satın Al 12 Ocak 2021 19:06 1 1 Samsung Buds Plus Satıyorum Merhaba Samsung Galaxy Buds Plus Siyah kulaklığımı satmak istiyorum. Kutusu vs. her şey bulunmaktadır. Eylül 2020'de Hepsiburada'dan aldım. Kulaklık yeni gibidir. Referansım da vardır. Adıyaman Merkezde oturuyorum çevre illerden gelip elden almanız da iyi olacaktır.Sarı site ilanını koymak yasak mıdır bilmiyorum ama yine de ben buraya koyuyorum:https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-aksesuar-samsung-buds-plus-kulakligimi-satiyorum-893930558/detay/Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 650 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 4 Ekim 2022 Satıldığı Şehir : Adıyaman Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Samsung Buds Plus Satıyorum