|
Samsung bugüne kadarki en hızlı SSD'sinin üretimine başladı
-
-
Gen5 dekiler aşırı ısınıyor . Buna çözüm harici soğutucularsa fena çuvalladılar. Varsın hızlı olsun pratikte sıcaklıktan ötürü performansı düşecektir ömrü de kısalacaktır......
pcisig.comThe PCIe 7.0 Specification, Version 0.3 is Now Available to Members | PCI-SIGhttps://pcisig.com/specifications/pcie-70-specification-version-03-now-available-members -
Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. Yoksa şu cümleden daha az ısınacağı sonucunu çıkarmıştım:
"bu yeni sürümün güç verimliliği de bir önceki nesle kıyasla yüzde 50 oranında artmış durumda"
-
Bunlarda iyice bizim servis sağlayıcılarına benzedi, hız var kota yok. Bunlarda da hız var, kapasite yok. Hala 4tb falan nedir ya.
Isı konusunda soğutuculu versiyonu tercih edilirse çok sıkıntı olmaz diye düşünüyorum, bazı anakartlarda kendi hazırda bekleyen soğutucu modüllü yuvalarda var. Ama öyle boş boş takılırsa verim düşebilir. Ömür düşeceğini sanmam. Samsung bayağı sağlam ama hız düşer.
-
4TB az mı?
-
Yaparlar abicim yaparlar teknoloji durmuyor bugün bir kasa toplarsın 6 ay sonra çöp
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yine de sans verilir ama uzmanlarca esasli testlerden sonra ... Bu tur seyler anca yabancilarda olur. Turkiye'dekiler yuzeysel yapiyor ...
-
2 Nesildir aşırı ısınma sıkıntılarından SSD'leri yenilemedim, eğer aşırı ısınma yoksa sanallaştırma için masaüstüne 3 adet 2TB almayı düşünürüm, yoksa eldeki 1TB'lık corsair ve gigabyte ile idare edeceğim.
-
az 8tb ler 12 tb hatta 16 tb ler olmalı artık 512gb dan başlıyor komedi resmen en az 1tb den başlamalı
-
Abi samsung teknolojinin öncüsü net
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
9a1 var. Muhteşem, çalışma gecikmeside çok düşük. Anında cevap veriyor. Teknolojisine tam uyumlu anakartım olmamasına rağmen. Şuan satıyorum. İlanlarımda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3 adet 2 TB almaya ihtiyaç duyup da, sırf ısınıyor diye 1 TB ile idare edilebiliyorsa, demek ki 3 adet 2 TB'ye gerçekten de ihtiyacınız yok gibi hocam.
Tekrar bir düşünün bu işi.
-
Hayır 2 tane 1tb var, 3.sü sistem için, yeni vm'ler oluşturmak bir senaryo denemek için eldekilerden silmemek için yeni bir kurulum ihtiyacım var bıktım usandım. SSD'lerin yazma ömürleri dert olmuyor fakat kapasiteler hala dert. imkan olsa datastore 16tb yapabilelim fakat henüz o seviyelere çıkamadık.
-
Hızlar gerçekten çok iyi artık sıfırdan sistem kuracaklar daha iyi ssd alabilirler daha uzun ömürlü.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
4TB az mı?
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X