Şimdi Ara

Samsung bulaşık ve çamaşır makinası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iki ürün aldım 1.ürün bulaşık makinası ilk yıkamada bütün bulaşıklar bembeyaz kar yağmış gibi,ikinci yıkamada aynı üçüncü yıkamada servisde vardı sonuç aynı iade istedim servis raporu var SAMSUNG türkiyedeki Alper bey kabul etmemiş kullanamıyoruzda 1 aydır bekliyoduk mahkemeye vericem ne yapabilirim 4447711 aradım neden iade almıyorsnuz dedim güya tuz ve parlatıcı koyun demiş .servis de vardı 1.5 saat başında durdu tuzsuz parlatıcısız yıkama yapılırmı tam bir komedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_kazma -- 21 Ekim 2011; 17:12:17 >

• anlamadığım ürünü bu şekilde kullanam lekeli lekeli ,kireçli gibi bırakıyor bulaşıkları ,parça değişimi istemiyrum çünkü makina ilk kullanımda arızalı çıktı yeni makina .turşusunumu kurucam makinanın.servis elemanı samsung genel müdürlüğe göndermek için bulaşıkların durumunu gösteren videoda çekti .dertleri nedir bunların anlamadım neden zorluk çıkarıyorlar
    samsugdan bir yetkili okursa ulaşsın lütfen gerekirse koreye mail atıcam
    4447711 50 kere aradım

erhan kazma
    05303248581
    bursa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_kazma -- 21 Ekim 2011; 17:32:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_kazma

anlamadığım ürünü bu şekilde kullanam lekeli lekeli ,kireçli gibi bırakıyor bulaşıkları ,parça değişimi istemiyrum çünkü makina ilk kullanımda arızalı çıktı yeni makina .turşusunumu kurucam makinanın.servis elemanı samsung genel müdürlüğe göndermek için bulaşıkların durumunu gösteren videoda çekti .dertleri nedir bunların anlamadım neden zorluk çıkarıyorlar
    samsugdan bir yetkili okursa ulaşsın lütfen gerekirse koreye mail atıcam
    4447711 50 kere aradım

erhan kazma
    05303248581
    bursa
    çok üzücü bir durum, bendede samsung çamaşır makinesi var ve sorunsuz kullanıyoruz, samsung u tercih ederken servislerin iyi olduğunu duyduğumuzdan tercih etmiştik birazda, son günlerde samsungla ilgili şikayetlerde merkezin sorun çıkardığını görüyorum, genelliklede yeni alınan ürünlerde problem yaşanması durumunda zorluk çıkarıyorlarmış,

bir daha samsung birşey alırken çok dikkatli olacağım,

umarım sorununuz hallolur biran önce.

• quote:

Orijinalden alıntı: yyusa

çok üzücü bir durum, bendede samsung çamaşır makinesi var ve sorunsuz kullanıyoruz, samsung u tercih ederken servislerin iyi olduğunu duyduğumuzdan tercih etmiştik birazda, son günlerde samsungla ilgili şikayetlerde merkezin sorun çıkardığını görüyorum, genelliklede yeni alınan ürünlerde problem yaşanması durumunda zorluk çıkarıyorlarmış,

bir daha samsung birşey alırken çok dikkatli olacağım,

umarım sorununuz hallolur biran önce.

Alıntıları Göster
    saol Allah razı olsun yeni makina olmasa neyse dicem daha 1 kere temiz yıkama yapmadı olan yemek takımına oldu lekeler iz bıraktı 1 aydır hanım elde yıkıyor ellerinde yara çıktı

• quote:

saol Allah razı olsun yeni makina olmasa neyse dicem daha 1 kere temiz yıkama yapmadı olan yemek takımına oldu lekeler iz bıraktı 1 aydır hanım elde yıkıyor ellerinde yara çıktı

Alıntıları Göster
    2.aldığım çamaşır makinası da yumuşatıcıyı almıyo onuda yazdılar çizdiler sonuç yok samsung dan beyaz eşya alınmaz ürünlerinin arkasında durmuyorlar
  • quote:

2.aldığım çamaşır makinası da yumuşatıcıyı almıyo onuda yazdılar çizdiler sonuç yok samsung dan beyaz eşya alınmaz ürünlerinin arkasında durmuyorlar

Alıntıları Göster
    galiba samsung türkiye yi tüketici mahkemesine vericem maddi manevi tazminat davası açıcan 1 aydır oyaladılar şimdide bozuk ürünleri iade almıyorlar
    i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_kazma -- 21 Ekim 2011; 23:28:46 >
  • quote:

galiba samsung türkiye yi tüketici mahkemesine vericem maddi manevi tazminat davası açıcan 1 aydır oyaladılar şimdide bozuk ürünleri iade almıyorlar
    i

Alıntıları Göster
    4447711 aradım iadeyi kabul etmiyen samsung tekrar servis göndericek sıfır bozuk bulaşık makinas 1 aydır bekliyor bozuk olduunu kör bile anlar bunlar kabullenemiyor SAMSUNG a kocaman

• quote:

4447711 aradım iadeyi kabul etmiyen samsung tekrar servis göndericek sıfır bozuk bulaşık makinas 1 aydır bekliyor bozuk olduunu kör bile anlar bunlar kabullenemiyor SAMSUNG a kocaman

Alıntıları Göster
    ne diyecem bilemedim
    yazıklar olsun
    bazı teknik sevisler böyle maalesef

• quote:

Orijinalden alıntı: M-D-Luffy

ne diyecem bilemedim
    yazıklar olsun
    bazı teknik sevisler böyle maalesef

Alıntıları Göster
    Bizde aldık servis 1 ay sonra geldi kurdu servis rezalet gerçekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Disturbed

Bizde aldık servis 1 ay sonra geldi kurdu servis rezalet gerçekten

Alıntıları Göster
    Samsung buzdolabında çok iyi ama demek ki diğer beyaz eşyada çok yanaşmamak lazım.
    Daha doğrusu aldığınız Samsung ürünü Kore üretimiyse problem yok ama Çin üretiminde çok ciddi kalite farkı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobita

Samsung buzdolabında çok iyi ama demek ki diğer beyaz eşyada çok yanaşmamak lazım.
    Daha doğrusu aldığınız Samsung ürünü Kore üretimiyse problem yok ama Çin üretiminde çok ciddi kalite farkı var.

Alıntıları Göster
    satın aldığınız yere dikkat edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenberkay

Alıntıları Göster
    bulaşık makinasını için 2.kez başka servis geldi o da yıkadı yine berbat beyaz bütün bulaşıklar sıfır bozuk makiayı kabullenemyen samsunga bundan sonra mahkemeye vericem artık

• quote:

Bu tarz durumlarda Yetkili Satıcı firma elinden geldiğince müşterisine yardımcı olmaya çalışır, hatta kimi zaman Samsung'a karşı memnuniyet için müşteri ile aynı safta yer alır, ancak Servis raporu tutulan bir ürünün (ki burada bahsettiğimiz daha ilk kullanımda arızalı olan bir üründen bahsediyoruz) Samsung Türkiye tarafından değiştirilmemesi gibi bir durum söz konusu olmamalıdır. Gerçekten ilginç bir durum. Umarım yakın zamanda sıkıntınız çözülür. Samsung firması marka itibarı için sizin madur durumda bırakmamalıdır.

Saygılar,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avrupatr

quote:

Bu tarz durumlarda Yetkili Satıcı firma elinden geldiğince müşterisine yardımcı olmaya çalışır, hatta kimi zaman Samsung'a karşı memnuniyet için müşteri ile aynı safta yer alır, ancak Servis raporu tutulan bir ürünün (ki burada bahsettiğimiz daha ilk kullanımda arızalı olan bir üründen bahsediyoruz) Samsung Türkiye tarafından değiştirilmemesi gibi bir durum söz konusu olmamalıdır. Gerçekten ilginç bir durum. Umarım yakın zamanda sıkıntınız çözülür. Samsung firması marka itibarı için sizin madur durumda bırakmamalıdır.

Saygılar,

Alıntıları Göster
    mahkemye vericem samsung türkiyenin 2.kez iade için karar vermesini bekliyorum

• quote:

mahkemye vericem samsung türkiyenin 2.kez iade için karar vermesini bekliyorum

Alıntıları Göster
    fotoğrafda çektim koyacam buraya fotorafları
  • quote:

fotoğrafda çektim koyacam buraya fotorafları

Alıntıları Göster
    65 yıkandı ve sonuç SAMSUNK TÜRKİYE DEN ALPER BEYİN DİKKATİNE
    1.resim

2.resim

• quote:

65 yıkandı ve sonuç SAMSUNK TÜRKİYE DEN ALPER BEYİN DİKKATİNE
    1.resim

2.resim

Alıntıları Göster
    2.resim

• quote:

2.resim

Alıntıları Göster
    3.resim

• quote:

3.resim

Alıntıları Göster
    bu makina alındığında beri böyle samsung türkiyenin kararını ekliyorum iade alınmazsa dava açıcam

• quote:

bu makina alındığında beri böyle samsung türkiyenin kararını ekliyorum iade alınmazsa dava açıcam

Alıntıları Göster
    servis aradı tekrar kabul edilmemiş yanlız bunlar yazıyla bildirmesi gerekmiyormu servis sözle bildirdi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.