Şimdi Ara

Samsung Buzdolabı Seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle okuyan herkesten özür dilerim,belki de sorduğum bu sorunun cevabı forumun içerisinde vardır ancak hem zamanınım dar olmasından hem de cevabı biran önce almak istememden belki de ilk defa forumun ilgili konusunu gezmeden yeni bir konu açtım.

Sorum şu :

Teknosa'dan bir buzdolabı almak istiyoruz,teknosa'dan olmak zorunda olmasının sebebi elimizde hediye çeki var,onu kullanmak istiyoruz.

Teknosa'da cok fazla buzdolabı secenegi yok,izmir bestbuy yerine acılan extra magazasında bile sayılı buzdolabı var.Samsung için çok iyi diye duydugumuzdan bu markaya yöneldik.Su anda kullandıgımız arcelik buzdolabından en cok cektigimiz sorun olan kokuları karıstırma ve buzluktaki urunleri kokutma sorunlarının samsung markasında daha az oldugunu duymustuk.

Neyse konuya doneyim :) teknosa'da mutfagımızın boyutlarına uygun 2 model var :

1. : RT60KSRSL : 1.699,00 TL

2. : RL62ZBPN : 2.049,00 TL

Bu iki model arasında kararsız kaldık,biri a+ digerinde koku karıstırmama ozelligi var vs vs

Bu modeller arasında bir secim yapmamızı saglayacak yorumlarınızı ya da teknosa magazalarında bulabilecegimiz baska bir model,marka tavsiyenizi bekliyorum.

Yardımcı olacak,emek harcayacak arkadaslara simdiden cok tesekkurler.

• kesinlikle 60KS modeline bulaşma.
    60KZ modeli olabilir.
    fakat tavsiyem çift fan ve müşteri memnuniyeti nedeniyle 62RL dir.
  • lordford neden 60KSRSL modeline bulaşmamalı diye düşünüyorsun.
    Biraz nedenlerinden de bahsedebilirmisin?

Ailemin evinde RL62ZBPN kullanıyoruz, daha 1 sene olmadı fakat genel olarak memnunuz.
    Fakat benim evimde 70lik bir dolap ihtiyacım olduğundan RT60KSRSL bakıyorum.

2 modelin aralarındaki +lar -ler nelerdir bilgi verebilecek olan var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Buzdolabı Samsung mu Sharp mı?
    18 yıl önce açıldı
    Bosch veya Samsung buzdolabı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.