Bildirim
Samsung Buzdolabı Sorun
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hava kanallarının açık olduğuna emin ol.
Sorun devam ederse servis çağır. -
peki kesin olarak hava gelip gelmediğini nasıl anlayabilirim.birde buzluk tam olarak soğutmuyor gibi geliyor.1litrelik su şişesi koydum.şimdi hatırlamıyorum ama çok gec sogutmuştu eski buzdolabına göre. -
ayarını yükseltin biraz
malum yaz ayları -
Buzdolabı devredeyken kapı butonuna elinizle basın ve diğer elinizi hava kanalına tutun. Soğuk hava geldiğini görmeniz gerekiyor. -
-18 +4 değerleri dahada soğuk olmaz sanırım.Daha önce denemiştim onu ancak soğuk hava gelmemişti tekrar deneyeyim ama sanmıyorum.Birde öğlen 1 litrelik su koydum 3 saatte ancak soğuk su yapabilmiş buz yapması 8 ile 12 saati buluyor sanırım normalmi? -
quote:
Orijinalden alıntı: swerkan
-18 +4 değerleri dahada soğuk olmaz sanırım.Daha önce denemiştim onu ancak soğuk hava gelmemişti tekrar deneyeyim ama sanmıyorum.Birde öğlen 1 litrelik su koydum 3 saatte ancak soğuk su yapabilmiş buz yapması 8 ile 12 saati buluyor sanırım normalmi?
Hocam bizim emektar 3 saatde buz yapıyor suyu ne normali -
quote:
Orijinalden alıntı: fofo
quote:
Orijinalden alıntı: swerkan
-18 +4 değerleri dahada soğuk olmaz sanırım.Daha önce denemiştim onu ancak soğuk hava gelmemişti tekrar deneyeyim ama sanmıyorum.Birde öğlen 1 litrelik su koydum 3 saatte ancak soğuk su yapabilmiş buz yapması 8 ile 12 saati buluyor sanırım normalmi?
Hocam bizim emektar 3 saatde buz yapıyor suyu ne normali
evet bizim eski 20 yıllık dolapda çok kısa sürede buz yapardı.4.5 saat oldu hala soguk su şişedeki su -
Cihazınızın fan motorunda arıza olabilir, servisi çağırınız. -
günaydın herkese.. benim basit bi sorum var:)
rt62 udew kullanıyorum ama soğutma ayarını çözemedim.. panelde 1 den 7 ye kadar seçenek var..en soğuk 1 mi 7 mi..
teşekkürler -
Bugün çağırdım servisi bakalım kabul edeceklermi sorun olduğunu
1 soğuktur 7 sıcak bu arada :) -
quote:
Orijinalden alıntı: santana777
günaydın herkese.. benim basit bi sorum var:)
rt62 udew kullanıyorum ama soğutma ayarını çözemedim.. panelde 1 den 7 ye kadar seçenek var..en soğuk 1 mi 7 mi..
teşekkürler
1 'C ile 7'C santigrat sıcaklık değerleridir. 1 en soğuk, 7 en sıcaktır.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- çamaşır makinesi kaç amper çeker
- lg çamaşır makinesi yorumları
- arçelik çamaşır makinesi kapak kilidi devre dışı bırakma
- 9 kg ile 10 kg arasındaki fark
- çamaşır makinesi tahliye hortumu nasıl sökülür
- en iyi bulaşık makinesi
- toshiba nerenin malı
- en iyi ankastre set
- en iyi beyaz eşya markası
- en iyi derin dondurucu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X