Yaklaşık 3 ay önce Samsung RT 62 KAMT model buzdolabım bozuldu. 30 iş günü içerisinde parça temin edilemediğinden değişime karar verildi. Yaklaşık 1,5 aydır değişim bekliyorum ve ellerinde olmadığından bana RT 63 EBPN önerdiler. Kısaca baktığımda aradaki fark su pınarı yok yenisinde. Bu çok sorun değil benim için. Siz ne dersiniz ? İkisi arasında fark var mı, zararlı çıkmış olurmuyum?
Teşekkürler.
Arızanın sebebi neydi?
Alt taraf herşeyi donduruyordu. Daha sonra az soğuttu sonra tekrar dondurdu. Bu şekilde bir arızaydı.
1,5 aydır değişim beklemek samsungun servis hizmetini bir an önce iyileştirmesi gerekiyor.
Aynı buzdolabını yaklaşık olarak 5 aydır bizde kullanıyoruz ve şuana kadar hiçbir şikayetimiz ve sıkıntımız olmadı açıkcası derecelendirmeyi açıkcası -18 4 arasında mı ayarlımıydı acaba birde nereden aldığınıza bağlı şuan bu model hala piyasada olan beğenilen ve satılan bir model su pınarın bazı kişilere göre hem gereksiz hemde sağlıksız bazılarına da göre ki servis ve satış tavsiyesine göre hem dolap kapağının sık sık açılmaması hemde elektrik sarfiyatı bakımından su pınarlı daha rahat bir model ama sağlık bakımından evlerimizde kullandığımız damacana pompaları veya su sebilleri bile su kiri ve diğer kullanım açısından riskli olmuyor mu sadece buzdolaplarının pınarları mı bu konuda tek sağlıksız bölümler bence size tavsiye aynı modeli veya ona yakın bit model konusunda ısrar edin yoksa para iade taleb edin yine aynı modelinizi alın
Yorumlar için teşekkürler, Model olarak bana zaten yakın gibi geldi ama emin olamadım o yüzden de bu konuda bilgisi olanlara danışmak istedim ( bu arada ben su pınarı kullanmıyorum o yüzden olmasada olur). Bu arada ben buzdolabını 3 senedir kullanıyorum (ben Darty'den aldığımda 3 sene garanti veriliyordu) ve garanti süresine 2 ay kala bozuldu. Dolabın ayarlarında tabiki sorun yoktu (3 senedir aynı ayarda) zaten servis parça değişimi niye önersinki öyle olsa.
Bu arada sizin halen satılıyor dediğiniz ürün için samsung elimizde yok diyip çok uzun süredir bekletiyor. Bütün yazı arızalı bir buzdolabı ile geçirmemi sağladığı için SAMSUNG'e bir kez de buradan teşekkür etmek istiyorum