Şimdi Ara

Samsung C 650 sorunsalları.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

( ayrı konu acmak zorunda kaldım cunku C 650 baslıgında sordugum hic bi soruya cevap alamıyorum .)

1. dun samsung c650 kuruldu ama XBOX 360 HDMI den baglanamıyor sinyal yok diye mesaj cıkıyor.
    - kompenet ten deneyincede bu cozunurluk bu TV ye uygun degil diyor. 1080p yi vw auto yu sectim fark etmedi .

HDMI den baglanamama veya konsollara baglanamama sorunu yasayan var mı arkadaslar , yada cozum icin fikri olan var mı?

2. fubol macı izlerken topun arkasında transparan golge olusuyor , sonki top fiseklenmisde arkasında iz bırakıyor gibi ,top yavaslayınca golgesi topla birlesiyor gibi goxzukuyor yani hızlı sahnelerde olan bisey .tv 100 hz ise olamaması gerekmezmeymiydi , yada yayından olabilirmi. odamdaki kablo tv yayın frekansı cok iyi degil . TRT HD de ise aynı sorun minimal olarak var ama anlasılmıyor gibi,( ayni kablodan olmasına ragmen hd yayınlar cok cok dah iyi, am ondada karelenme oluyor bununda sinyal kalitesinden kaynaklandıgını sanıyorum .)

media markt tan aldım sorun olacak biseyse tv yi degistirebilirm , buna gerek olacak bi durum varmı sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakandag -- 19 Haziran 2010; 10:06:58 >

• top izi konusu motionhandling konusuna giriyor..100 hz nin teorik olarak onu engellemesi gerekir ama Lcd panel dunyasında bu teori pratik olarak uygulanmaz...100hz nin en buyuk "gozle gorulebilen başarısı" alt yazı geçiş titreşimlerini ortadan kaldırmaktır..diger konular muaama olarak yıllardır tartışılır durur..ama kabaca Samsung işlemcilerinin motion konusunda cok iyi oldugunu soylemekte zordur rakiplerine gore..

diger bir ayrıntıda duşuk cozunurluklu SD yayınlarda ya da macı veren kanalın mac yayınını linkten alıp verdigi durumlarda pikselleşme ve ghosting gorulebilir..(3 dk lık mac ozet goruntulerini hatırlayın goruntu canlı yayına gore cok kotudur )dolayısıyla hatalar goze batar.. panelin işlemcisi bir yere kadar başarı saglayabilir duşuk sinyali işlemede...ama HD mac yayınlarında kesinlikle olmaması gerekiyor top izi sorunlarının..

bu iki faktor bi araya gelince karar size kalıyor yine son aşamada...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.