Şimdi Ara

Samsung C 6820

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen Cuma "İstanbul Bilişimden" Samsung ' un 40 C 6820 modelini bir arkadaşa aldık. Televizyon için şunu diyebilirim.Ha bilgisayar ha bu televizyon .Üzerinde yok yok. Herşeyiyle mükemmel bir televizyon Birde üzerinde gömülü HD receiver ı var . Bizim bunu deneme fırsatımız olmadı.Deneyen arkadaş varsa (özellikle TRT HD şu an şifresiz olduğu için Türksat üzereinden) lütfen izlenimlerini buraya aktarabilirmi.
    Bu televizyondan alan başka arkadaşlarda varsa lütfen bilgilerini burda paylaşsınlar. Çünkü televizyonun inanılmaz özellikleri var

• Güle güle kullanın,cok iyi bi secim yapmıssınız,hd recevier olması avantajlı.
    Benim merak ettigim C 7000,C 8000 ile C 6870 arasında ne farklar var? C6870de 3D yok ve 100 hz, C7000 ,C8000de 3D varve 200 hz,bunun dısında baska farklar var mı?Kontrast degerleri nasıl?Bu bilgilere ulasabilecegim kaynaklar var mı ?Cünkü fiyat farkı az degil ve 3D destekleyen tv almayı suan icin dusunmuyorum.
    C6820 nin Led aydınlatmasıyla C7000 C8000 in led aydınlatmaları arasında farklılıklar var mı?Bunlar benim icin önemli,kullandıkları işlemciler farklı mı yok aynı mı?Görüntü kalitesinde farklılıklar var mı?46 inç C6870 almayı düsünüyorum,1080p ve 720p filmler icin 46 inçi izleme mesafem 3 metre için yeterli midir?
    Mkv filmlerde 100 hz ve 200 hz arasında gözle görülür fark var mı?50hz bi tvye göre 100hz bi tv ile mkv izlendiginde 100hz de gercek hayattaki gibi detaylar fazla görünüyormus,acaba 100hz ile 200hz arasında bu gerceklik hissi arasında detay olarak farklılıklar var mı?
    Local dimmining olan hangi led modelleri var mı? ve görüntü kalitesinde ciddi fark olur mu?Yardımlarınız icin simdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leoparrr90 -- 4 Haziran 2010; 13:49:35 >

• Ben de sorduğun soruları merak ediyorum. Ama kısmi aydınlatma (local dimmining) yapan modeli c9000'li seriler olduğunu biliyorum. 40c6820 modelini düşünüyorum.
  • bande ib den c 6820 aldım teledünyaya abone oldum tele dünyayı conax ile kullanmaya başladım
    Görütüler harika özelikle hd yayınlar bu tür tv lerin hakını verıyor

hem anolog hemde dijital yayını izleyebiliyorsunuz

usb den görüntüyü kayıt yapabiliyorsunuz

çerçevesi venge ranginde
  • off offf pekı kendı uydu alıcısını calıstıraN YOK mu BU TVNIN.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.