< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sah!n -- 4 Ağustos 2023; 16:43:42 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sah!n -- 4 Ağustos 2023; 16:43:42 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
6700 tl www.vatanbilgisayar.com SAMSUNG HW-B650 SoundBar Ev Sinema Sistemi 430W,3.1 Kanal,Bluetooth,HDMI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-hw-b650-soundbar-ev-sinema-sistemi-430w-3-1-kanal-bluetooth-hdmi.html |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Taksit seçeneklerini hatırlıyomusunuz? Sitedeki seçenekler ile aynımıdır? birde deneme şansınız oldumu ilk izleniminiz nasıl? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hangi il şubeden aldınız? her mağazada geçerlimi acaba ona göre gidicem ama kestiremedim:) |
Cevabınız için tşkler bende yakın olan bi mağazaya uğruycam inşallah burdada vardır kampanya. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tv'de 3,5 mm girişi yok mu? |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Var kablo derdiyle uğraşmak istemiyorum. Logitechte iki jack var tvde bir giriş < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 5 Ağustos 2023; 15:15:58 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Ben de Aydın Merkez'den aldım ürünü. Yakın zamanda düşmüş fiyatı. Beklediğimden güzel çıktı, özellikle bass performansı beni şaşırttı. Stok tükenmeden ihtiyacı olana tavsiye ederim. Konu sahibine teşekkürler. |