Arkadaşlar herhangi bir programa veya oyuna girdiğimde program içinde veya oyuna devam ederken java hatası bellek yok deyip telefon kitleniyor. Biraz araştırdım java belleğini artırmanın yolu varmış . Veya ben bu telefonda artırabilir miyim ? Bilen arkadaşlarımız yardımcı olabilirler mi ? Şimdiden teşekkür ederim .
*#5239870*# kodunu girdikten sonra çıkan menüden Internal ' e tıklayıp security code'a bunu giriyosunuz *#7092463*# daha sonra Storage Settings e girerek Update Java DB diyosunuz. Fakat benim telefonumda hala durum aynı değişen birşey olmadı !
olamaz da zaten, ram ile alakalı. Java telefonlarda ramın adı bile geçmiyor maalesef
Anladım teşekkür ederim.
Şu yüzden sordum sadece kulladıgım programlar msn opera mini gibi programlar.Diğer java telefonların çoğunda karşılaşılan bir sorun olmadığı için sordum.
quote:
Orijinalden alıntı: Haşaşi
*#5239870*# kodunu girdikten sonra çıkan menüden Internal ' e tıklayıp security code'a bunu giriyosunuz *#7092463*# daha sonra Storage Settings e girerek Update Java DB diyosunuz. Fakat benim telefonumda hala durum aynı değişen birşey olmadı !
Arkadaşlar *#5239870*# kodunu girince tamamlandı yazıyor başka hiç bir şey gelmiyor ekrana. bu menü nerede çıkıyor?. Lütfen yardım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme