Şimdi Ara

Samsung c7 pro güncellemeden sonra ayarlar İngilizce oldu.nasıl düzelir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
86.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    İade et telefon eskidi daha güncel bir telefon al ve evet yarım türkçe oluyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar ben 8.0 turkceye ceviriyorum teamwiever ile karşıdan yaparım root falan gerekmiyor sadece email selo63535@gmail.com adresine telefon numaranızı yazın geri dönüş yapayım sadece 2 dk sürüyor %100 garanti veriyorum dosyalarınız falan silinmiyor telefon açık bir şekilde 2 dk da yardımcı olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu işlem c5 c5 pro c7 c7 pro c8 c9 pro vs iş görüyor diğer 8.0 8.1 türkçe olmayan samsung cihazlarda da oluyor

• cookkolay.com
    Samsung C5 C5 Pro C7 C7 Pro Modellerin Android 8.0 Tamamı Türkçe Yapma İşlemi - cookkolay.com
    https://cookkolay.com/samsung-c5-c5-pro-c7-c7-pro-modellerin-android-8-0-tamami-turkce-yapma-islemi.html
    kesin çözümü burdaki arkadas anlatmis denendigi icin tavsiye ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medjai -- 10 Ağustos 2019; 10:0:7 >

• quote:

Orijinalden alıntı: medjai

https://cookkolay.com/samsung-c5-c5-pro-c7-c7-pro-modellerin-android-8-0-tamami-turkce-yapma-islemi.html kesin çözümü burdaki arkadas anlatmis denendigi icin tavsiye ediyorum
    Merhabalar,

bu sitedeki arkadaşın dediği her şeyi doğru şekilde yaptım, fakat pc ile telefon arasında bağlantı sağlanamadı. Aşağıdaki gibi hata ile karşılaşıyorum:

Waiting for your Device
    * daemon not running. starting it now on port 5037 *
    * daemon started successfully *

işletim sistemim windows 10 , adb ve javanın son sürümlerinide yükledim ama sonuç değişmedi. Adb bir türlü telefon ekranına gelmediği için onay veremiyorum.

• kronik bir sorun yazılım atılması gerekebilir iyi bir telefoncuya tanış tanıdık olması önemli yabancı biri telefonu kullanılmaz hale getirebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efemef

Merhabalar,

bu sitedeki arkadaşın dediği her şeyi doğru şekilde yaptım, fakat pc ile telefon arasında bağlantı sağlanamadı. Aşağıdaki gibi hata ile karşılaşıyorum:

Waiting for your Device
    * daemon not running. starting it now on port 5037 *
    * daemon started successfully *

işletim sistemim windows 10 , adb ve javanın son sürümlerinide yükledim ama sonuç değişmedi. Adb bir türlü telefon ekranına gelmediği için onay veremiyorum.

Alıntıları Göster
    Samsung driver yüklü mu telefondan gelistirici seceneklerinden usb hata ayiklama acik mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medjai -- 3 Eylül 2019; 23:19:39 >

• quote:

Samsung driver yüklü mu telefondan gelistirici seceneklerinden usb hata ayiklama acik mi

Alıntıları Göster
    Merhaba,

Samsung driver yuklu ve gelistirici seceneklerinden usb hata ayiklama modu acik olmasına ragmen onay ekranı gelmiyor. Pc den telefonun içine girebiliyorum, pc telefonu göruyor onda sorun yok ama HALABTECH programı telefonu bulamıyor maalesef..
  • Windows 10 surumun 32 mi 64 mu benim 64 bitde olanda olmadi bende 32 bitde yaptim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medjai -- 4 Eylül 2019; 23:17:53 >
  • quote:

Windows 10 surumun 32 mi 64 mu benim 64 bitde olanda olmadi bende 32 bitde yaptim
    Merhaba ,

64 bit olanı kullanıyorum. 32 bit şuan kuramam, kolay yolu varmıdır
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.