Şimdi Ara

Samsung c7 pro güncellemeden sonra ayarlar İngilizce oldu.nasıl düzelir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
86.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung c7 pro telefona gelen son güncellemeyi yaptıktan sonra ayarlar menüsü İngilizce oldu.telefon dili türkçe olduğu halde düzelmedi. Yardımcı olursanız sevinirim

• C5 pro ve C7 pro modellerinde android 8.0 oreo güncellemesi sonrası türkçe dil sorunu başlamıştır. Ek güncelleme ile düzeltilir mi orası meçhul C serisi çin pazarına özel olarak üretilmiştir ülkemizde paralel ithalat olarak satıldığından umursamayabilirler. Odin ile pcden eski sürüm android 7.0 nougat'a dönmekten başka çözüm yok. Downgrade işlemi wipe data factory reset gerektirir yedek almayı unutmayın.
  • Verdiğiniz,bilgiler için teşekür ederim.bu dediğimiz güncelleme bildiğimiz güncellememi farklı bişeymi?
  • bir heves ile bende yükledim ve şok oldum odin ile denedim ondada türkçe seçenek yok adamlar türkçeyi koymamışlar.
  • Çok gıcık bir durum ya
  • Odin ile downgrade yaparsak knox sayacı 1 olacak o zaman samsung uygulamalarını kullanamayacağız. Belki ilerleyen zaman da düzeltilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saybatli

Odin ile downgrade yaparsak knox sayacı 1 olacak o zaman samsung uygulamalarını kullanamayacağız. Belki ilerleyen zaman da düzeltilir.
    Hayır stock rom olduğu için knox sayacı artmaz unoffical yazılım yüklemiyosun sonuçta.
  • anlaşılan beklemeye devam edicez belki düzelir diye...
  • Oreodan yedek alsak sonra fabrika ayarlarına (Marshmallow'a yani) geri dönüp yedeği yüklesek bu sorun çözülür mü? Yani Android 8 de alınan yedek daha eski bir sürüm olan android 6 da çalışır mı? Deneyen oldu mu? Cevaplara göre fabrika ayarlarına dönmeyi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asabi

C5 pro ve C7 pro modellerinde android 8.0 oreo güncellemesi sonrası türkçe dil sorunu başlamıştır. Ek güncelleme ile düzeltilir mi orası meçhul C serisi çin pazarına özel olarak üretilmiştir ülkemizde paralel ithalat olarak satıldığından umursamayabilirler. Odin ile pcden eski sürüm android 7.0 nougat'a dönmekten başka çözüm yok. Downgrade işlemi wipe data factory reset gerektirir yedek almayı unutmayın.
    Benim cihazım c7 oreo güncellemesi geldi ve yükledim. Dil sorunu ve birçok uygulamanın durduruldu hatası var. 7.0 a geri dönmek istiyorum nasil yapabilirim? Nougatin son sürümünü indirdim odini de indirdim yedeği de aldım fakat nasil yapacağım?Downgrade işlemini herkes farklı yapıyor kafam karıştı. Yardımcı olabilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: asabi

C5 pro ve C7 pro modellerinde android 8.0 oreo güncellemesi sonrası türkçe dil sorunu başlamıştır. Ek güncelleme ile düzeltilir mi orası meçhul C serisi çin pazarına özel olarak üretilmiştir ülkemizde paralel ithalat olarak satıldığından umursamayabilirler. Odin ile pcden eski sürüm android 7.0 nougat'a dönmekten başka çözüm yok. Downgrade işlemi wipe data factory reset gerektirir yedek almayı unutmayın.
    Benim cihazım c7 oreo güncellemesi geldi ve yükledim. Dil sorunu ve birçok uygulamanın durduruldu hatası var. 7.0 a geri dönmek istiyorum nasil yapabilirim? Nougatin son sürümünü indirdim odini de indirdim yedeği de aldım fakat nasil yapacağım?Downgrade işlemini herkes farklı yapıyor kafam karıştı. Yardımcı olabilir misiniz?

• Samsung C7 cihazım, yükleme sonrası telefon birleşmiş milletler gibi oldu, lanet olasıca paralel ithalat zamazingoları
  • benim telefon c7. ona da güncelleme geldi yapmıcam galiba aynı sorun olur diye
  • Kesinlikle güncelleme. Bana da geldi dediğine göre şuan 7.0 kullanıyorsun batarya bilgisine girip bakar mısın kaç saat ekran süresi alıyorsun %100 den %10 a kadar? Benim batarya ekran süresi 7 8 saate düştü. Telefon sarjdan çıkmaz oldu.
  • Türkiye'de C7 pro satışı olmadığı için Türkçe dil gelmeyecek boşuna beklemeyin son güncellemesini aldı telefon
  • Güncelleme den sonra benim arada hat gitmesi oluyor. Servis yok deyip sonra kendi kendine geliyor. Yazılımsal bir sorun mu acaba telefonda mi bir sorun var
  • Anneme aldığım C7 Pro yu güncelledim ve ne dil ile nede programla ilgili bir sıkıntı yaşanmadı. Ama telefon çin versiyonu değil.
  • Dun guncelledim ayni sorun bendede var ve ne yuklediysem olmuyor servisini aradim guncel dijital diye servisi garantisi biten urune para dahi verseniz hic bi sekilde ucretlide olsa bakmiyoruz diyor hepsiburadadan almistim servisi guncel dijital tele pil dahi taktiramiyoruz baska telefonculara takyirin diyor samsunga gidiyoruz onlarda bakmiyo kimden aldiysaniz o baksin diyo telefonlar elimizde patladi gibi😎
  • Bu sebeke sikintisi bendede basladi hat gidiyo cekmiyor belirli araliklarla bu guncellemeden sonra oldu suan da internete zor giriyo bazen hic girmiyo sikinti var gibi sanki bu turkce olsun diye yama yukledik ya ben ondan supheleniyorum orjinal ingilizce surumunde yoktur tahminimce boyle bi sorun
  • beyler paralel ithalat, delta garantili c7 pro telefon aldık. dili ingilizce yarı Türkçe ise iade etme şansımız varken iademi edelim?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.