Şimdi Ara

Samsung C750 3D TV'im için ev sinema sistemi önerirmisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. SAmsung LE-40C750 3D tv satın aldım. Bu tv ye uygun bi ses sitemi almayı düşünüyorum. Maddi olara baya açıldım o yüzden 500 lirayı geçmeyecek kısık seste en iyi sesi alabileceğim(malum kiracıyız) bi sinema sistemi önerilerinizi bekliyorum. Bu konudaki üstadların yardımlarını esirgemeyeceğini ümit ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByCaRizMa -- 14 Mart 2011; 21:53:35 >

• Elinizdeki LCD TV ile kullanabilmek için optik girişli ses sistemi almanız gerekir. Bu zamandan sonra elinizdeki LCD ile HD film izlemek varken hiç kullanmayacağınız DVD li bir ses sistemi almanızı tavsiye etmem. İki alternatif var. Kampanyaya göre 500 TL civarına bulunabilen Z5500 veya playvision decoder + 5.1 analog bir ses sistemi. Ben şuan playvision + creative gigaworks G500 kullanıyorum ve gayet memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yekucur -- 15 Mart 2011; 13:26:42 >
  • verdiğin bilgiler içinteşekkür ederim arkadaşım. Peki bu fiyata ayaklı set yokmudur?
  • Hocam analog olupda ayaklı olan bir çok model var 300 TL civarına. Vestel Slim Towers 11 mesela. Playvision decoder ile birlikte işine yarar hale getirebilirsiniz. Total 500 TL yi geçmez böylece.
  • Playvision HDA-51A Digital Sound Decoder 200 liraya yakın fiyatı var. komple bir sinema seti almak daha iyi. hiç olmazsa kablo karmaşası olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoca05 -- 20 Mart 2011; 0:37:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.