Şimdi Ara

Samsung C750 serisi 3D LCD Tv #offfsuz pufsuz KONU# (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.830
Cevap
13
Favori
95.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tubaufuk

arkadaşlar bende c750 var 1280*720@50 hz değerleri veriyor hep.normalde bu cihaz 100 hz. normal mi o değeri göstermesi ,birde wifi ile internete giremiyorum ne yapmam lazım,hala eski sürümü kullanıyorum sürüm güncellemem gerekir mi bi yardımcı olurmusunuz teşekkürler...

Cihaz 200hz, orda yazan 50hz normal, tv nin girisi 50hz, tv yazilimsal olarak 200e kadar kendi icinde yukseltiyor, ordaki değer giris değeri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guhong01

quote:

arkadaşlar bende c750 var 1280*720@50 hz değerleri veriyor hep.normalde bu cihaz 100 hz. normal mi o değeri göstermesi ,birde wifi ile internete giremiyorum ne yapmam lazım,hala eski sürümü kullanıyorum sürüm güncellemem gerekir mi bi yardımcı olurmusunuz teşekkürler...

Cihaz 200hz, orda yazan 50hz normal, tv nin girisi 50hz, tv yazilimsal olarak 200e kadar kendi icinde yukseltiyor, ordaki değer giris değeri

peki anladım da yazılım yükseltmem gerekir mi? wifi ile nasıl net e bağlanabilirim,birde bazı foto makinadaki resimleri ve videoları açmıyor ne yapmam gerekir?? örn: canon 600d teşekkürler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Guhong01

quote:

peki anladım da yazılım yükseltmem gerekir mi? wifi ile nasıl net e bağlanabilirim,birde bazı foto makinadaki resimleri ve videoları açmıyor ne yapmam gerekir?? örn: canon 600d teşekkürler

Yazilim yukseltmenize gerek yok, orda 50 yazsa bile tv 100-200hz gosterir ki zaten insan gozu 60 gorur, fazlasi 3D nin algilanabilmesi icin gerekli. Wifi ile baglanmak icin wifi alicisi almalisiniz, uyumlu alicilari bilmiyorum ama gerek yok, ethernet kablosuyla internete baglanabilirsiniz. Foto makinesi icin ise eger jpeg formatinsa cekiyorsaniz skinti olmamasi gerekir, raw formatinda cekiyorsaniz acilmaz, ancak hdmi yada compozit ile baglarsaniz rawlar görünür, eger fotoşop yapmiyorsanizda rawla cekmeye gerek yok

• Beyler bu cihazın orjinal wifi adaptorunun chipseti neydi? Ralink 5370 'i destekliyor mu?

Daha doğrusu elimdeki Samsung kablosuz adaptorunu Ralink 5370 chipsetini destekleyen bir cihazda (uydu alıcı) kullanmak istiyorum
  • rt 2870 diye hatirliyorum

• Konunun eski popolerligi kalmadı ama yine sormaya devam edeyim:

Next HD minix uydu alıcı almayı planlıyorum ama o bile tv arkasında kablo kargasası yaratıp yer işgal edecek.

Tv'de dahili girişini kart takıp kullanan arkadaslar var mı? Sanırım Teledunya uyumlu tv'mizin girişi ancak,

direkt uyduya baglayabileceğim aboneliksiz kartlar var mı, bulabilir miyim? Yanıtlarınız için şimdiden tesekkurler...

Not: Son olarak next minix HD cihaz kullanan arkadaslar varsa yorumlarını almak detaylı sorular da sormak isterim :)
  • c750 de dvb, yok, dvt var, o yuzden direk uydu baglantisi olmaz, yani uydu yayinini alacak tuneri yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: agtr

c750 de dvb, yok, dvt var, o yuzden direk uydu baglantisi olmaz, yani uydu yayinini alacak tuneri yok.

Haklısınız ancak teledunya kullanan arkadaslar nasıl kullanıyor ?
  • Teledunya icin dvb-c, yani cable destegi gerekiyor, o da var. Ben ozet yazmustim

• Atkadaslar motion plus ayarlariniz nelerdir normal tv izlerken?

• quote:

Orijinalden alıntı: qwerty38

Atkadaslar motion plus ayarlariniz nelerdir normal tv izlerken?

8-2

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be ilk Lcd televizyonumdu. 4 kere tamir gordu ama panelinin kalitesini unutamam. Efsane c750.. Lcd'lerin led kalitesindeki ilkidir sanirim..

• quote:

Orijinalden alıntı: TurQich

Vay be ilk Lcd televizyonumdu. 4 kere tamir gordu ama panelinin kalitesini unutamam. Efsane c750.. Lcd'lerin led kalitesindeki ilkidir sanirim..

Bende 4 yildir kullaniyorum assagi yukari ve harika bir tvi keske o zamanlar 60 inc flan olsaymis :)

• quote:

quote:

Vay be ilk Lcd televizyonumdu. 4 kere tamir gordu ama panelinin kalitesini unutamam. Efsane c750.. Lcd'lerin led kalitesindeki ilkidir sanirim..

Bende 4 yildir kullaniyorum assagi yukari ve harika bir tvi keske o zamanlar 60 inc flan olsaymis :)

C750'nin daha buyugu rhatsiz edici olurdu bence. Herseyi guzel, fakat 200 hertz buyuk ekranlara gore cok dusuk kalir.
    Maclarda kamera oynadikca oyuncularin ve topun izi oldukca gozume batiyordu.
    C750'nin ardindan 2 tv degistirdim.
    Ama ne yalan soyleyim, panelini unutamam. Samsung zaten boyle panel daha uretmiyor. UltraClear panel tv'lerinde bile c750 parlakligi yok bence. Aslinda hertz yukseltip, cerceveleri inceltecekler.
    Ayni panelin parlakligini monte edecekler. Al sana muthis bir tv..

• quote:

quote:

quote:

C750'nin daha buyugu rhatsiz edici olurdu bence. Herseyi guzel, fakat 200 hertz buyuk ekranlara gore cok dusuk kalir.
    Maclarda kamera oynadikca oyuncularin ve topun izi oldukca gozume batiyordu.
    C750'nin ardindan 2 tv degistirdim.
    Ama ne yalan soyleyim, panelini unutamam. Samsung zaten boyle panel daha uretmiyor. UltraClear panel tv'lerinde bile c750 parlakligi yok bence. Aslinda hertz yukseltip, cerceveleri inceltecekler.
    Ayni panelin parlakligini monte edecekler. Al sana muthis bir tv..

Dediginiz gibi ben cok memnunum o kadar led tv gordum goz asinalimidir nedir c750 kadar hosuma gitmedi evde projeksiyonda kullaniyorum ama c750 den sonra alicam tv en az 65 inc olur zaten 5 sene flan kullaniyorum en az 4k tvler ucuzlasin bjr 65 80 inc arasi almak sart oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Blur

Beyler bu cihazın orjinal wifi adaptorunun chipseti neydi? Ralink 5370 'i destekliyor mu?

Daha doğrusu elimdeki Samsung kablosuz adaptorunu Ralink 5370 chipsetini destekleyen bir cihazda (uydu alıcı) kullanmak istiyorum

Selamlar hocam wifi adaptörü yerine link'teki üründen aldım ama daha gelmedi. Gelmesi 1 ay kadar sürer heralde. Ürün anladığım kadarıyla mini pc hdmi yoluyla bağlıyoruz. Kendinden wifi var zaten. Ayrıca bildiğim kadarıyla flash desteğide var. Bir bak istersen.

Kusura bakma hocam sen uydu alıcısı için sormuşsun heralde ben tv den internete girmek için söylemiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirens -- 16 Mart 2014; 23:27:06 >

• Arkadaslar ethernet kablosunu 46c750 bagladim fakat interneti gormuyor herhangi bir ayarmi yapmaliyim?

• Menu>plug&play>ağ>ağ türü>kablo diye ayarlarsanız.
  • Arkadaslar motion plus acik ps4de iuun oynarken yada lig tvde mac izlerken top hizli giderken tsubasadaki gibi oluyor top motion plusi ne yapmami onerirsiniz

• Sevgili dostlar bir sorum olacak...

Araç kameramla çektiğim MOV formatındaki video dosyalarını Samsung C750 hiç görmüyor. Versiyonla filan alakası olabilir mi? Nedendir?
    MPEG4 veya AVİ mi olması lazım illa?
  • 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.