Şimdi Ara

Samsung C750 serisi 3D LCD Tv #offfsuz pufsuz KONU# (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.830
Cevap
13
Favori
95.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serdar1968

Beyler 3018.1 firmware yayınlanmış. Ancak denemek isteyenleri uyarayım, downgrade (yani firmware'i 0000 yapma) açığını kapatmışlar.

http://www.samsung.com/de/support/model/UE40C7700WSXZG-downloads

bu firmaları anlamak mümkün değil..bırak işte isteyen istediğini kullansın,amaç cihazdan memnun kalmak değilmi...
  • Blur kullanıcısına yanıt
    Başka bir forumda bu IP adresini buldum Netplayer'ı türkçeleştirmişler. 91.203.212.202
    Süper olmuş. Muhakkak tüm Samsung kullanıcılarının denemesini tavsiye ediyorum.
    Ben c650 ve c750'e denedim. Sorunsuz bakabildiğim tüm IPTV yayınlarını açtı.
  • quote:

Başka bir forumda bu IP adresini buldum Netplayer'ı türkçeleştirmişler. 91.203.212.202
    Süper olmuş. Muhakkak tüm Samsung kullanıcılarının denemesini tavsiye ediyorum.
    Ben c650 ve c750'e denedim. Sorunsuz bakabildiğim tüm IPTV yayınlarını açtı.

Serdar Hocam ilginiz için teşekkürler...

Ben sadece Samsung Uygulama Arşivinden program çekebiliyorum. Bu IP adresi nereden çıktı şimdi?!

Internet Tv uygulamalarından bahsediyoruz değil mi!?

Aynen, develop olarak login olunca, IP yazdığımız yere bu IP'yi girin. Netplayer'ın türkçe versiyonu yüklenecek. Altında pekçok IPTV kanalı var. İlginizi çekeceğini düşünüyorum. Bazı kanallar ve filmler çok yüksek kalitede. Tüm internet TV'si olan Samsung TV'lerde çalışıyor.
  • quote:

Aynen, develop olarak login olunca, IP yazdığımız yere bu IP'yi girin. Netplayer'ın türkçe versiyonu yüklenecek. Altında pekçok IPTV kanalı var. İlginizi çekeceğini düşünüyorum. Bazı kanallar ve filmler çok yüksek kalitede. Tüm internet TV'si olan Samsung TV'lerde çalışıyor.

Üstadım Tv'nin internet kısmını yeni yeni kesvediyor oldugumdan develop olarak login olmaktan haberdar değilim :)

ne gibi artıları var? ekstralar nelerdir? ya da konu ile ilgili ozellikle bilmem gereken bir seyler var mı?

Ayrıca ip adresini browsere girince bir forum acılıyor :)
    Yeni kullanıcı yaratın , kullanıcı ismi develop, şifresi 0000 olsun. Sonra bu kullanıcı ile login olun. İnternetTV'nin settings kısmında Development diye yeni bir menu açılacak. Bu menude widgetleri netten indirebileceğiniz ip adresini yeri var. Buraya yukarda verdiğim 91.203.212.202 adresini gireceksiniz. Sonra Widgetlerde bu yeni netplayer çıkacak. Onu çalıştırın. Gerisini zaten anlarsınız.
  • quote:

Yeni kullanıcı yaratın , kullanıcı ismi develop, şifresi 0000 olsun. Sonra bu kullanıcı ile login olun. İnternetTV'nin settings kısmında Development diye yeni bir menu açılacak. Bu menude widgetleri netten indirebileceğiniz ip adresini yeri var. Buraya yukarda verdiğim 91.203.212.202 adresini gireceksiniz. Sonra Widgetlerde bu yeni netplayer çıkacak. Onu çalıştırın. Gerisini zaten anlarsınız.

Çok tesekkurler deneyeceğim :)

Var mı bu gibi haricten adres/programlar?!...

skype cok aradım ama bulamadım?! :(
  • Yeni FW 3018 i deneyen varmı
  • quote:

bildiğimiz bazı kanalları sayabilir misiniz rica etsem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akşam kanalları yazarım.
  • quote:

Akşam kanalları yazarım.

Tesadüftür ki ben de dün gece sabaha kadar bu Serdar Bey'in verdiği IP'den kurulan uygulamaları kurcaladım.

Bir tane youtube uygulaması kuruluyor (TV'de hazır yuklu gelenin aynı) ancak videoları search etmiyor. Youtube'den kaynaklı sanırım.

2 adet daha çalışmayan IP tv uygulaması geliyor. Bu saydıgım 3'ünü iş görmediği için kaldırdım zaten.

İşe yarayan ve içerisinde yerli ve yabancı çok sayıda portalın kayıtlı oldugu baska bir uygulama daha var ama kanalların yine hiç biri çalışmıyor.
    Yani canlı yerli yabancı hiç bir tv kanalını izleyemiyorsunuz ama bazı kanallarda halen aktif film ve müzik kanalları var.
    Aslında program baştan ele alınsa gayet güzel iş görür bir kaynak olacakmış ancak şu hali pek keyif vermiyor ne yazık ki...

Benzer uygulamalar bilen var mı?! Samsung APPs'den de tavsiye alabilirim...

Ayrıca Tv'de uygulamaya ayrılmış boş alan çok az. Toplam 250mb flash bellek var yarısından fazlasını da Fw kullanıyor
    Yani uygulamaları kaldırmadan yenilerini yuklemek de pek mumkun değil...

Bir yanlışınız olmasın, bende açılmayanlar, açılanlarda fazla. Ayrıca tüm filmler ve diziler açılıyor.
  • quote:

Akşam kanalları yazarım.

Yazmadin hocam

• Dun cekmeceleri karistirirken eski arabanin fm transmitterini buldum. Tv nin kulaklik cikisina baglayarak optik cikisi olmayan eski home theater uzerinden film izledim. Ses sanal 5+1 di ve tatmin ediciydi.yayini cep telefonu radyosundan da bulup filmi dinlemek mumkun. Bir nevi kablosuz kulaklik gorevi yapti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agtr -- 21 Eylül 2013; 13:56:42 >
  • Geçen yıla yıla kadar internetTV'de "Google Maps" vardı ve çalışıyordu. Koca ekranda şehrin bütün sokaklarını dolaşıyordunuz, güzel ve yararlı bir widget'ti. Ancak sonra anlaşmaları bitti sanırım, artık haritalar açılmıyor, hizmet verilemediğini söylüyor. Bu duruma üzülüyorum doğrusu. Lazım oluyordu ara-sıra.

Youtube'dan ise şarkılar, reklamlar, çizgi filmler v.s.; bebeklere mama yedirirken çok işe yarıyor. Hele de internetiniz hızlıysa. (Tuksat'ta 1Mbit'ten 10 Mbit'e geçtim, takılmalar düzeldi). Bir de arada baktığım Vimeo (kısa filmler) var.

İsteseler Led'lere koydukları Browser özelliğini, firmware güncellemesi ile buna da koyarlar. Televizyonu bir anda internet gibi kullanmaya başlarız. Ama yapmıyorlar. "Bunu arka odaya kaldırın, gidin Led alın" demek istiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: franko

Geçen yıla yıla kadar internetTV'de "Google Maps" vardı ve çalışıyordu. Koca ekranda şehrin bütün sokaklarını dolaşıyordunuz, güzel ve yararlı bir widget'ti. Ancak sonra anlaşmaları bitti sanırım, artık haritalar açılmıyor, hizmet verilemediğini söylüyor. Bu duruma üzülüyorum doğrusu. Lazım oluyordu ara-sıra.

Youtube'dan ise şarkılar, reklamlar, çizgi filmler v.s.; bebeklere mama yedirirken çok işe yarıyor. Hele de internetiniz hızlıysa. (Tuksat'ta 1Mbit'ten 10 Mbit'e geçtim, takılmalar düzeldi). Bir de arada baktığım Vimeo (kısa filmler) var.

İsteseler Led'lere koydukları Browser özelliğini, firmware güncellemesi ile buna da koyarlar. Televizyonu bir anda internet gibi kullanmaya başlarız. Ama yapmıyorlar. "Bunu arka odaya kaldırın, gidin Led alın" demek istiyorlar.

@Franko Hocam çok haklısınız...

Ben Google maps'e hic yetisemedim Aklıma gelip de 2 sene sonra tv'yi internete bağladım

Youtube'nin son durumu nedir? En son search yapmıyordu. Düzeldi dediler ama denemedim. O da patlarsa internet tv'yi çöpe atalım gitsin zaten.

Bir de dediğiniz gibi internet browser olsaydı tadından yenmezdi. Çok lazım bir olay...

Widget marketi zengin sayılır (misal yeni nesil 2013 Philips Led Tv'nin marketi bomboştu),
    ancak kurduğunuz iş görür uygulamaların isimlerini paylaşır mısınız?

Bu konuda çok şey konuşuldu ancak internet tv özelliği neredeyse hiç dile getirilmedi bunca zaman. Sanırım ben de bu sebepten biraz geç kalmışım.

Keşke bir delikanlı çıkıp da internet browser uygulaması yazsaymış zamanında...

• tv miz eskiyor ha dostlar... valla bana bu haliyle bile son derece yeterli geliyor,, cok memnun kaldım bu tv den.. en az 5-6 sene daha cok rahat kullanırım. daha sonra ne olur bilinmez.

arada sırada burada eski dostları görmek güzel oluyor.. yazmasak da mesajları okuyorum..
    şimdiden gelecek kurban bayramınız mübarek olsun, saygılarımla..
  • Evet, ben de herkesin bayramını iki hafta önceden tebrik ederim...

@Blur, senin durumuna hayret ettim. İnternet hakkında develop/0000 v.s. şeklinde kayıt açıp widget indirme meseleleri en başta (belki de diğer konuda) yazılıp çizilmişti. Notlarım arasında var.

Dediğim gibi Vimeo'ya bakıyorum bazen. Youtube gayet güzel çalışıyor bende. Bir Dailymotion var. Diğer Radyo kanalları, Müzik kanalları v.s. ile ilgilenmiyorum. Arabada bile pek radyo dinleyen biri değilim.

Bizim Tv'nin önünde 350 TL. verip aldığım bir ekran koruyucu var 1.5 senedir. Üzerinde öyle derin izler ve çizikler var ki, iyi ki o paraya kıyıp almışım diyorum. Aksi halde bizim oğlan eline geçeni fırlatıp şimdiye 10 kere parçalamıştı ekranı. Ama tabi o parlak-canlı renklere veda ettik bir süre için. Pastel bir vaziyette, buğulu bir ekrandan izliyoruz her şeyi. Gözümüz alıştı artık.

Bir de Samsung Android'li telefon aldım geçenlerde. Üzerinde gelen "AllShare" uygulaması ile tek dokunuşta resim ve videolarınızı büyük ekranda izlemek çok keyifli. (Sadece, telefonu dik tutarak video çektiyseniz, ekranda yatay olarak oynuyor ve döndürme seçeneği yok malesef). Bir komşunuzda da Samsung Lcd/Led varsa, onun da televizyonunun modeli telefon ekranına gelecektir AllShare'e tıklayınca (benim başıma gelmedi henüz). Yanlışlıkla yayını oraya verirseniz, komşunuz da gelen uyarı penceresini okeyleyiverirse, resim ve videolarınızı seyretmeye başlarlar. Sanal alemin tuzaklarına karşı dikkatli olmak lazım.

Yine Google Play Store'dan indireceğiniz "Samsung Remote" adlı programla telefonunuz dokunmatik kumanda haline geliyor. Denedim gayet güzel ve haliyle kendi kumandasından daha güçlü. Denemedim ama apartmanın dışından bile çeker Allah bilir. Birgün ihtiyaç olabilir. Yenisini alıncaya kadar telefonla kumanda etmek gerekebilir. Bilginize.

• Bir de yine aklıma gelmişken; herhangi bir usb flash memory'ye (bir-iki sayfa geride bahsettiğim şekilde) format atıp canlı yayından kayıt alma işini denemek lazım. Bana ara-sıra lazım oluyor. Evde olmadığınız zaman, bir filmi, bir belgeseli ya da bir tartışma programını zamanlayıcı ile kayda alabiliyorsunuz. O formata göre ve tabi yayın kalitesine göre 7-8 saat kayıt yapılabiliyor.

Tek derdim, birinin bu usb'yi bilgisayarda okunabilir ve kayıtların video formatında açılabilir hale gelmesini sağlaması. Bir de bu başarılsa müthiş bir şey olur. Uzmanı için basit bir konu olduğunu düşünüyorum. Yabancı forumlarda aramak lazım.
  • Ps3 ve Xbox 360 icin lag sorunu devam ediyor. Lag in bir cozumu var mi arkadaslar?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.