Şimdi Ara

Samsung C750 serisi 3D LCD Tv #offfsuz pufsuz KONU# (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.830
Cevap
13
Favori
95.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sn. gimmeluck e serisi ile c serisinin gözlüğü farklı malesef eski gözlükler kullanılmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

quote:

Orijinalden alıntı: qwerty38

Televizyona asiri derecede gozum alisti 2 yila yakin suredir ekran kucuk gelmeye basladi kullandigim oda 12metrekare ya vardir ya yoktur 55yada 60ince yonelsikmi birde 3dyi pek kullanamadim zevk alamasdim sizlerde durum nasil acaba

zamanında burda 40-42" LED alıp 3 metreden izleyecekelr icinbile aynı fiyata su 46 lcd yi alın dedigimde ohaa buyuk diyorlardı

BEyler,
    32ES 6100 yani yeni ES serisi 3D tv nin gozlukleri ile bizim bu 46D750ninki aynı mıdır??

yoksa alıcıları mı farklıydı?

biri infrared digeri bluetooth mu ne durumu mu vardı sanki?

@Hapurga'ya ilaveten D serisi de kullanamazsınız. C serisi infrared olacak ve artık mağazalarda bulmanız mumkun değil.
    Fiyatları da bir hayli yüksek, eBay ya da 2. ele yönelmelisiniz.

• arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar konu baya takip azalmışta 46c750 artık gözüme ufak geliyor satmayı düşünüyorum ne kadara gider acaba dartyden 60 inc alıcam dokunmatik 3499tleye
  • kimse takılmıyor artık buralarda sanırım
  • fiyat olarak bir fikrim yok. Ancak yok pahasına gideceği düşüncesindeyim. Bence satmayın başka bir odaya koyun.
  • hocam tahminince ne kadar eder ev lcd tv ile doldu:D mutfakta bile küçük lcd var
  • fiyat hakkında ne söylesem yanlış olur. Ancak televizyonu bilen bu işlerden anlayan birine daha yüksek bir fiyata satabilirsiniz kanısındayım.
  • Bakalim satabilirsem lg 60 inc alicam millete 32inc buyuk geliyor goz asinaligimi ne kucucuk odada tv kucuk geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en doğrusunu yapıyorsun bütçenin elverdiği en yüksek ekran alınmalı düşüncesindeyim. 1-2 hafta sonra 60lık tv de seni kesmez. Göz aşinalığından olsa gerek şimdiden hayırlı olsun iyi günlerde kullanınız. Satmak için fiyat belirlerseniz burayada yazın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirens -- 3 Şubat 2013; 20:37:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirens

en doğrusunu yapıyorsun bütçenin elverdiği en yüksek ekran alınmalı düşüncesindeyim. 1-2 hafta sonra 60lık tv de seni kesmez. Göz aşinalığından olsa gerek şimdiden hayırlı olsun iyi günlerde kullanınız. Satmak için fiyat belirlerseniz burayada yazın.

Aylik 250tl digiturk-dsmart-teledunya-tivibuya verioz tvyede verelim artik:)3d ler pahaliydi artik ekranlar buyuyor 2swneye kalmaz 4k 80imcler 4000-5000seviyesine duserler bence simdilkk 60inc isimi gorurde bu tviyi nasil saticam o var tek skinti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlısı olsun hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwerty38

kimse takılmıyor artık buralarda sanırım

yok yok olurmu konu takipte..yanlız cevabını bilmediğim sorularda yetersız kalıyorum..mesele 46 c 750 kaç para eder hiç fikrim yok.
    tek bıldığım cok ucuz fıyata gıder yazık olur..LCD pıyasasının en f/p urunu bana gore..bu urune kafa tutacak daha hıç bır LCD çıkmadı..
    evdeki başka LCD leri sat bunu satma derim..koy sahıbınden.com adresine belkı bır talibi çıkar..makulde bır fıyat koy..yanlız pıyasada cok cakal var dıkkatlı ol..şehırler arası satışlarda cok cambazlıklar dönüyor..elden sat ve para bır yana tv bir yana olsun..hadı rasgele..

not:tv yı satarsan kesınlıkle projeksıyon al derim.3d projeksıyonda fılım ızleyınce bırdaha tv ye bakmıyorsun haberın olsun.en mantıklı yatırım bence..65 inc tv yerıne projeksıyon..iyi düşün..

• Arkadaşlar 3d gözlüğün pili zayıfladıkça 3d performansında düşme yaşanır mı
  • yeni yazılım flan çıktımı acaba 46c750ye?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemo62

Arkadaşlar 3d gözlüğün pili zayıfladıkça 3d performansında düşme yaşanır mı

Hayır, pili bitiyorsa gözlük kapanır.
  • Arkadaşlar cihazımı access point'le bir türlü internete bağlayamıyorum. menu>kurulum>ağ>ağ testi dediğimde internet servis testinde çarpı geliyor. Ne yapabilirim. Şimdiden teşekkürler.
  • C750 için 3D gözlüğü uygun fiyata nereden alabiliriz?
    Televizyonla birlikte gelen eski modellerden kalmamıştır herhalde. Link verebilen olursa sevinirim.
    Bir de; kumandası bozulursa ayrı satılıyor mu acaba? Ya da muadili var mı piyasada?
  • quote:

Orijinalden alıntı: franko

C750 için 3D gözlüğü uygun fiyata nereden alabiliriz?
    Televizyonla birlikte gelen eski modellerden kalmamıştır herhalde. Link verebilen olursa sevinirim.
    Bir de; kumandası bozulursa ayrı satılıyor mu acaba? Ya da muadili var mı piyasada?

Ben 4. yü amazon.com dan alıp, usa daki bir arkadaşıma getirtmiştim... İnşallah halen vardır
  • 3D film çok seyretmiyorum. Ama bazen ailece seyretmek gerektiğinde 4 gözlüğe ihtiyaç oluyor. Çok gerekirse amazon'a bakarız artık...
  • konumuz maşallah artık kimse tarafından ziyaret edlmiyor bazen diyorum iyiki almışım bu aleti şimdi projeksiyonda aldım lgnin ikisi kombineli şekilde gidiyor bakalım
  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.