Şimdi Ara

Samsung C750 serisi 3D LCD Tv #offfsuz pufsuz KONU# (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.830
Cevap
13
Favori
95.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: franko

C750 için 3D gözlüğü uygun fiyata nereden alabiliriz?
    Televizyonla birlikte gelen eski modellerden kalmamıştır herhalde. Link verebilen olursa sevinirim.
    Bir de; kumandası bozulursa ayrı satılıyor mu acaba? Ya da muadili var mı piyasada?

muhtemelen sadece ebay den
    kumanda BU LİNKTE ücretsiz kargoyla 18 USD civarı, GÖZLÜKLER DE 24 USD deb başlıyor. ORİJİNALİNİN fiyatı ise şu an 24 USD civarı, yakında muhtemelen orijinal bulmak mümkün olmayacak. ben tanesi 84 USD den 3 adet almıştım yav
    not:büyük harflerle yazılan yerlerde linkler mevcut

• agtr teşekkürler. Linkleri vermen iyi oldu. Yakın bir zamanda kumanda bozulacak gibi. Metalinden almak iyi olur.
  • kim hortlatti bu konuyu ya :] şaka bir yana arkadaşlar ben tv mden hala aşiri memnunum, böyle bi tv yok, tv de aylarca araştirma yapip en iyi kalibre görüntüyü almiştim ve şuana kadar marketlerde benim tv kadar renk seçiciligi yuksek olan ve bunu aydinlik görüntüde yapabilen başka tv görmedim, simdiki aklim olsa panasonicten şaşmazdim ama ben aldigimda panasonicler Turkiyeye yeni girmisti ve cok pahaliydi, ama bu tv inanilmaz. hala 2004 surumunde kullaniyorum, ne yazikki bu sürüm bile şuanki tv lerin 3D kalitesine yaklasamiyo, dün final macini 3D izliyim dedim inaninki tv azicik bile derin görutuye uyum saglayamiyo bitrate yuksek olmadikca, filmlerde sorun yok ama tv yayinlarinda problem yasiyorum, uzun zamandirda burayi takip edemedim, önerceginiz bi versiyon var mi acaba dostlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guhong01 -- 26 Mayıs 2013; 8:08:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen, Allah Tv'lerimize zeval vermesin Olur da başına bir iş gelirse yerine ne alır da koyarım dusunmek bile istemiyorum :)

55 ekranı filan da olaydı iyiydi
  • beyler hangi versiyonu öneriyosunuz şuan?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkese merhaba..konuyu hortlatmışsınız :)
    ne günler yaşadık,ne insanlarla mücadele ettik.cezalar aldık,,ama sonunda hak yerini bulmuştu ve herkes alması gereken dersi aldı sanırım..

06/2012 de çıkan 3015 nolu versiyonu kulanıyorum ben,cokda memnunum 3d ozeliğide iyi gelmişti bana..ama tv yi sadece güncel kullanımlarda ıhtıyaç duyuyorum.
    filimleri epson w9000 den 3d ızlıyorum,o yüzden uzun zamandır tv de 3d ızlemedim..3015 tavsıye ederim daha sonrakı versıyonları denemedim,haberim bile olmadı çıkan versiyonlardan..
    butun arkadaşlarıma hayırlı günler dilerim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: agtr

quote:

Orijinalden alıntı: franko

C750 için 3D gözlüğü uygun fiyata nereden alabiliriz?
    Televizyonla birlikte gelen eski modellerden kalmamıştır herhalde. Link verebilen olursa sevinirim.
    Bir de; kumandası bozulursa ayrı satılıyor mu acaba? Ya da muadili var mı piyasada?

muhtemelen sadece ebay den
    kumanda BU LİNKTE ücretsiz kargoyla 18 USD civarı, GÖZLÜKLER DE 24 USD deb başlıyor. ORİJİNALİNİN fiyatı ise şu an 24 USD civarı, yakında muhtemelen orijinal bulmak mümkün olmayacak. ben tanesi 84 USD den 3 adet almıştım yav
    not:büyük harflerle yazılan yerlerde linkler mevcut

Ebay'de bir kac satıcı ile yazıstım, ilginçtir linkteki kumandanın bizim tv'lere uymayacağını söylediler. sasırdım ve almaktan vazgectim...

Kumandanın krom kaplama olmasından baska bir farkı yok gorunuyor üstelik linkteki kumandanın bizim tv'ler ile de uyumlu oldugunu biliyordum

• bende c8000 var, kumandam da linkini verdiğim kumandayla aynı. ben, c750 kumandası ile tv mi kumanda ettim önceden, tamamen plastik olan kumanda ile. zaten birebir aynıydı, sadece kasa malzemesi biraz farklıydı. sorun çıkacağını sanmıyorum ama garanti de veremem tabiki
  • Sn Blur İstanbuldaysaniz Kadiköy yazıcioglu hanin alt katinda bir dukkan vardi uzaktan kumanda satan oraya bir bakın,bulamazsanız akıllı kumandalar var tipine göre samsung kodunu girip yada internetten yükleyebilir yada en kötü ihtimal eski kumandadan öğretebilirsiniz.
  • bir de ŞÖYLE bir model var, 20 TL ye
  • quote:

bende c8000 var, kumandam da linkini verdiğim kumandayla aynı. ben, c750 kumandası ile tv mi kumanda ettim önceden, tamamen plastik olan kumanda ile. zaten birebir aynıydı, sadece kasa malzemesi biraz farklıydı. sorun çıkacağını sanmıyorum ama garanti de veremem tabiki

Aynen ben de oyle biliyorum. Bence satıcılar bilgisiz risk almak istemiyorlar anlasılan. Yoksa kumanda tamamen aynı. Sadece bu daha şık ve malzeme kalitesi yüksek.
    Sipariş vermeyi dusunuyorum :) tesekkurler...

quote:

bir de ŞÖYLE bir model var, 20 TL ye

Linkini verdiğiniz zaten bendeki kumandanın çakması :)

quote:

Orijinalden alıntı: hapurga

Sn Blur İstanbuldaysaniz Kadiköy yazıcioglu hanin alt katinda bir dukkan vardi uzaktan kumanda satan oraya bir bakın,bulamazsanız akıllı kumandalar var tipine göre samsung kodunu girip yada internetten yükleyebilir yada en kötü ihtimal eski kumandadan öğretebilirsiniz.

İlginiz için sağolun :) Kumandam ile sıkıntım yok. Faal ve sorunsuz işliyor. Sadece bu kumandayı görünce heveslendim yine, seneler önce ilk gördüğümden beri zaten alasım vardı, yeniden görmüşken eski Tv'me şık bir hediye vermek istedim seneler sonra :)

• Arkadaslar iyi geceler

TVnin acilis ve kapanisda ses cikarmamasi icin ne yapmam gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: noyancelebi

Arkadaslar iyi geceler

kumandadan menü tuşuna bas
    aşağı doğru gel ve orada kurulum yazan bölüme gır..
    genel yazan bolümde melodiyi bul ve oradan sesi azalt çoğalt veya kapat..kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdos113

quote:

Orijinalden alıntı: noyancelebi

Arkadaslar iyi geceler

kumandadan menü tuşuna bas
    aşağı doğru gel ve orada kurulum yazan bölüme gır..
    genel yazan bolümde melodiyi bul ve oradan sesi azalt çoğalt veya kapat..kolay gelsin.

tesekkurler hocam :)

• quote:

bende c8000 var, kumandam da linkini verdiğim kumandayla aynı. ben, c750 kumandası ile tv mi kumanda ettim önceden, tamamen plastik olan kumanda ile. zaten birebir aynıydı, sadece kasa malzemesi biraz farklıydı. sorun çıkacağını sanmıyorum ama garanti de veremem tabiki

Son olarak rica etsem kumandanızın üzerinde ve tuşlarının sol altındaki kodu yazar mısınız?
    Kumandayı sipariş etmeye niyetlendim iyice :) Acaba diyorum kozmetik aynı da kodlaması farklı olabilir mi?

Bu kumanda zamanında C750'ler satıştayken hiç tv beraberinde verilmedi mi acaba?

Ve son olarak bu kumanda geldiğinde elimdekini de satmayı dusunuyorum. C750 kumandaları C650'de de kullanılabiliyor mu acaba?...

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

• kumandanın üzerinde yazan kod, BN59-01054A, yani ebay de satılan kumanda ile aynı koda sahip. bu arada, kumanda üzerindeki noyu ilk kez gördüm, gözler biraz bozuk
  • quote:

kumandanın üzerinde yazan kod, BN59-01054A, yani ebay de satılan kumanda ile aynı koda sahip. bu arada, kumanda üzerindeki noyu ilk kez gördüm, gözler biraz bozuk

pm attım
  • 2 senedir tv'nin internet tv özelliğine el sürmemiştim. Sıkıntıdan olacak bir kaç gündür kurcalıyorum :)

Çok işe yarar olduğunu söyleyemem, günümüzün bir hayli gerisinde ancak yine de bir kaç uygulama tavsiyesi almak istiyorum. Favorileriniz neler?
    Zaten Samsung da takibi bırakmıs olacak ki hiç yeni güncel uygulama gelmemiş, olan bazı uygulamalar da artık devre dışı bırakılmış...

En üstteki "önerilen" sekmesine nasıl aplikasyon ekleyebiliyoruz? (sanırım ekleyemiyoruz!) Bende sadece 4 uygulama görünüyor en yukarıda...

Ve bu programları internetten indirip flash disk ile yükleme olanağı mümkün mü? Sanırım java platformu üzerinde çalışıyor tüm uygulamalar...?

Konuyu canlı tutmak ve yeni bilgiler paylaşmak adına cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blur

2 senedir tv'nin internet tv özelliğine el sürmemiştim. Sıkıntıdan olacak bir kaç gündür kurcalıyorum :)

Çok işe yarar olduğunu söyleyemem, günümüzün bir hayli gerisinde ancak yine de bir kaç uygulama tavsiyesi almak istiyorum. Favorileriniz neler?
    Zaten Samsung da takibi bırakmıs olacak ki hiç yeni güncel uygulama gelmemiş, olan bazı uygulamalar da artık devre dışı bırakılmış...

En üstteki "önerilen" sekmesine nasıl aplikasyon ekleyebiliyoruz? (sanırım ekleyemiyoruz!) Bende sadece 4 uygulama görünüyor en yukarıda...

Ve bu programları internetten indirip flash disk ile yükleme olanağı mümkün mü? Sanırım java platformu üzerinde çalışıyor tüm uygulamalar...?

Konuyu canlı tutmak ve yeni bilgiler paylaşmak adına cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler :)

Beyler yok mu başka internet Tv'ci aramızda

• Beyler 3018.1 firmware yayınlanmış. Ancak denemek isteyenleri uyarayım, downgrade (yani firmware'i 0000 yapma) açığını kapatmışlar.

• 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.