Şimdi Ara

Samsung C9 Pro Anakonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
3.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu telefonu almak isteyenler ile burada iletişimde olalım.Telefonla ilgili bilgileri burada paylaşalım.Umarım telefon kısa sürede dünya genelinde satılır iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thezed -- 9 Ocak 2017; 23:17:33 >

• Selamlar

ince hesaptan evo garantili aldım pişmanım.

Samsung note ailesinin tamamını kullandım. s7 edge son telefonumdu.

C9 istediğim ekran boyutunda diye aldım ama...

Evo servis telefona nougat görünümlü marshmellov yüklemiş. Doğan görünümlü şahin mubarek.

Knox 0x1 custom rom yüklü knox elden gitti. normal şartlarda root edince farklı recovery yükleyince gider ki garanti dışı sayılmaya sebep.
    s healt çalışmıyor knox dan dolayı ele geçirimiş hatası veriyor bulunan bir çözümü yok.
    samsung klavye yerine kika keyboard yüklü qwerty desteği yok. orjinal samsung klavye sistemde yok. çözümü istemeden swiftkey le çözdüm ama hoşuma gitmiyor.
    Custom romdan güncelleştirmeyi kaldırmışlar bu roma güncelleştirme gelmeyecek yani.
    Donanım haberden okuduğuma göre yine bir kaç proğram daha eksikmiş.

Bunların hepsi aslında bu telin çin piyasası için yapılıyo olması. çinden bir şekilde trye ihtal edilincede yazılımsal sorunlara gebe kalıyo. Çinde google yasak. google yasak olunca play storede olmuyo o yüzden. C serisi 7 ve 9 da klasik sorun bu.

çin ve honkonga yazılım çıkarıyor samsung. çinde google sorunu var. honkongta ise shealt ve samsung pay sorunu varmış.

Bu telefonu almayı düşünenler bu duruma düşmek istemiyorsanız almadan önce garanti firmasına dikkat edim sorarak alın. Forumda bazı arkadaşlarda bu tür sorunlar olmadıklarını yazmışlar.

Shealt çalışan google klavye çalışan hangi roomsa benim durumuma düşen arkadaşlara yardımcı olabilirlerse sevinirim.

sammoble de

SM-C9000
    C9000ZCU1APL5/C9000CHC1APL5 (China (Open China) - CHC)
    C9000ZHU1AQA2/C9000ZZH1AQA2 (Hong Kong - TGY)
    C9000ZHU1AQA1/C9000ZZH1AQA1 (Hong Kong - TGY)
    C9000ZHU1APL2/C9000ZZH1APL2 (Hong Kong - TGY)

sürümleri yüklü yabancı forumlara sordum shealt ve samsung pay çalışmaz dediler.

bende C9000ZHU1APL1 yüklü ki bu sammobilde bile yok. Çünkü custom yani oynanmış rom orjinal değil.
    forumdaki arkadaşlar kendi romlarını ve çalışan rom bilgisi verirlerse bizde sorunlarımızı çözebiliriz..

Hangi firma getirirse getirsin teknik servis tarafından mudahale edilmeden satılamıyor. Özellikle sorunsuz olanlar rom bilgilerinizi verirseniz sevinirim.

şu an ince hesap ve evoya mesaj attım ayıplı ürün sattıklarını söyledim.
    evodan yardım istedim sorunu anlattım
    ince hesaba ise ayıplı ürün sattıkları konusunda uyardım ve para iadesi talep ettim.

Ben düştüm siz düşmeyin.... Gelişmeleri yazarım.

• netegitmen N kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun. Ben de C7 ile c9 Pro arasında kalmıştım iyi ki almamışım dedim şimdi :) C7 yi aldım şükür hiç ısınma, knox problemi vs olmadı. Ürünü teslim alalı 14 gün olmadıysa satıcıya iletin CAYMA HAKKINI kullanarak koşulsuz iade edebilirsiniz. Diğer türlü bu süreyi geçerseniz hakem heyeti vs uğraşmanız gerekecektir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MGES38 -- 24 Mart 2017; 22:23:19 >
  • Şu an C9 Pro'yu Delta garantisiyle satanlar var N11'de ve GG'de. Benim de şu an kullandığım G3'ü Delta'dan almıştım 2 yıl önce, acaba Delta garantililer daha sorunsuz olabilir mi?
  • ÇandıR kullanıcısına yanıt
    Delta kesinlikle sorunlu bir firma. 20 günden aşağı kesinlikle hiçbir ürünü gödnermediler :) En az 10 kere servise gödnerdim oraya, 60 gün bekletip hiçbir işlem yapmadan gödnerdikleri bile oldu :) Ama maalesef bu C9 ve C7 yi başka getiren yer yok. Güncel Dijital diye bir firma daha duydum ama sanırım içlerinden en iyisi yine Delta. Yani kötünün iyisi :D Ben de o kadar tövbe dediğim halde yine Delta garantili aldım... Gerek bırakmaz telefon inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: netegitmen

Selamlar

ince hesaptan evo garantili aldım pişmanım.

Samsung note ailesinin tamamını kullandım. s7 edge son telefonumdu.

C9 istediğim ekran boyutunda diye aldım ama...

Evo servis telefona nougat görünümlü marshmellov yüklemiş. Doğan görünümlü şahin mubarek.

Knox 0x1 custom rom yüklü knox elden gitti. normal şartlarda root edince farklı recovery yükleyince gider ki garanti dışı sayılmaya sebep.
    s healt çalışmıyor knox dan dolayı ele geçirimiş hatası veriyor bulunan bir çözümü yok.
    samsung klavye yerine kika keyboard yüklü qwerty desteği yok. orjinal samsung klavye sistemde yok. çözümü istemeden swiftkey le çözdüm ama hoşuma gitmiyor.
    Custom romdan güncelleştirmeyi kaldırmışlar bu roma güncelleştirme gelmeyecek yani.
    Donanım haberden okuduğuma göre yine bir kaç proğram daha eksikmiş.

Bunların hepsi aslında bu telin çin piyasası için yapılıyo olması. çinden bir şekilde trye ihtal edilincede yazılımsal sorunlara gebe kalıyo. Çinde google yasak. google yasak olunca play storede olmuyo o yüzden. C serisi 7 ve 9 da klasik sorun bu.

çin ve honkonga yazılım çıkarıyor samsung. çinde google sorunu var. honkongta ise shealt ve samsung pay sorunu varmış.

Bu telefonu almayı düşünenler bu duruma düşmek istemiyorsanız almadan önce garanti firmasına dikkat edim sorarak alın. Forumda bazı arkadaşlarda bu tür sorunlar olmadıklarını yazmışlar.

Shealt çalışan google klavye çalışan hangi roomsa benim durumuma düşen arkadaşlara yardımcı olabilirlerse sevinirim.

sammoble de

SM-C9000
    C9000ZCU1APL5/C9000CHC1APL5 (China (Open China) - CHC)
    C9000ZHU1AQA2/C9000ZZH1AQA2 (Hong Kong - TGY)
    C9000ZHU1AQA1/C9000ZZH1AQA1 (Hong Kong - TGY)
    C9000ZHU1APL2/C9000ZZH1APL2 (Hong Kong - TGY)

sürümleri yüklü yabancı forumlara sordum shealt ve samsung pay çalışmaz dediler.

bende C9000ZHU1APL1 yüklü ki bu sammobilde bile yok. Çünkü custom yani oynanmış rom orjinal değil.
    forumdaki arkadaşlar kendi romlarını ve çalışan rom bilgisi verirlerse bizde sorunlarımızı çözebiliriz..

Hangi firma getirirse getirsin teknik servis tarafından mudahale edilmeden satılamıyor. Özellikle sorunsuz olanlar rom bilgilerinizi verirseniz sevinirim.

şu an ince hesap ve evoya mesaj attım ayıplı ürün sattıklarını söyledim.
    evodan yardım istedim sorunu anlattım
    ince hesaba ise ayıplı ürün sattıkları konusunda uyardım ve para iadesi talep ettim.

Ben düştüm siz düşmeyin.... Gelişmeleri yazarım.

Dostum aldıgın firmada sıkıntıvar iade etseydin ya. Arkadasa n11 den aldık tertemiz cihaz knox vs 0

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar şu işi bi açıklığa kavuşturalım. Knox 0x0 alırsak sorunsuz kullanabilecekmiyiz? Play store yada google uygulamaları sorunsuz çalışacakmı?türkçe karakter ve klavye problemi çıkacak mı?netice itibariyle knox 0x0 alınca iş bitiyor mu?

• Sony Xperia Z1 den geçmeyi düşünüyorum bu telefona. Xperiaların kamera performansını yada performanssızlığını bilen biliyor bu c9 Pro ile kamera ı tereddütüm var şuanki cihazımı aratırmı yada çok daha iyi bi performans alır mıyım.

• Arkadaşlar hepsiburadadan knox 0X0 cihaz bulabileceğimiz bir satıcı var mı ? Ve mümkünse gold renkli knox 0X0 olursa daha iyi olur.
  • genel samsung antipatime rağmen bu telefona bayıldım. gerek sadelik gerekse boyutuyla ideal ancak olabilecek iki negatif yönü var. birincisi ithalat mevzu, resmi garantisinin olmayışı ve knox diye özetleyebiliriz, benim için ikincisi de xda forumu dahil çok stabil veya samsung'un kendi yazılımı yerine kullanırım denebilecek bir rom olmayışı.
  • arkadaslar 2 tane c9 var esimde bende knox 0x0 ikiside nougat aldı aldıktan sonra wipe yaptım ama pil sureleri ciddi düstü iki cihazımda patır patır sarj dusuyo kullandıgımda whatsapp instagram radyo muzik sizdede boyle bi sıkıntı varmı 1gunu anca cıkarıyo
  • SHARKY kullanıcısına yanıt
    peki bu telefonda hafıza sorunu oluyor mu ? Bende alacağım bu telefonu fakat telefonda hafıza sorunu olmamasına dikkat etmeye çalışıyorum. Yani "mesela 32 GB depo kapasitesi var fakat 4 GB'ını kullanabiliyorsun gibi" böyle olmasını istemiyorum inşallah yoktur. Varsa da yazar mısınız ?
  • Almak istiyorum da knox 0x0 olunca telefon sorunsuz mu oluyor

• Evet knox 0x0 ise sorunsuz olur
    Daha fazla mesaja sahip diğer C9 Pro konusunda aradığınız cevapların hepsini bulursunuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar

Arkadaşının telefonunda degisik bi sorun var.

Whatsapp tan birini aramaya kalktığı an da telefonun ekranı kararıyor, home tuşuna basarak ekrani aciyor ve yapilan aramayı da bitirmeye kalksa kapat butonuna basamıyor, işlemiyor yani. Ta ki arama kendisi kapanana kadar...

Ya da normal rehberden birini aradığında gene ekran kararıp bu sefer titreşim yapıyor cihaz.

Acaba sorun sensörle ilgili olabilir mi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.