Samsung Corby Pro aLdm yakLa$k 3-4 gun once okudugm kadaryla kendi browserndan pek hayır geLmiyor onn icin 1kac browser denedm ama hicbiri q klavyeyi actgmda yan dönmüor bırakn yan dönmeyi ekranın aLtnda sanaL kLavye cikiyor ayni $ekiLde yükLedgm tüm program ve oyunLardada oLuyor hepsnin aLtnda bi sanaL kLavye oLuyor Corby Pro kuLLananLarn bana tavsiye edebiLicekLeri bi browser varsa [SanaL kLavye cikmayanından] cok iyi oLur, diger programLar icinde Sanal klavye oLayını cozebiLicek bi cozum varsa onuda ogrenırsem cok iyi oLur $imdiden te$ekkurLer :)
oyunların altındaki yön tuşlarını kaldırmak ve programları, klavye açılınca otomatik olarak yatay konumlandırmak için yapmanız gerekenler..
özellikle ebuddy kullanan arkadaşlara duyurulur.. çünkü birkaç sayfa önce ebuddy yi, telefon ekranı dik konumdayken kullandığını söyleyen arkadaşlar olmuştu.. çektikleri çile içime dokundu ve nacizane paylaşmak istedim ..daha önce yön tuşlarını kaldırmak verilmişti ama ekranı yatay konumlandırmak verilmemişti.. böylece ikisi bir arada artık
1.) jar'ın içerisinde bulunan meta-inf klasörünün içerisindeki manifest.mf dosyasını notepad ile açın.. 2.) orada yazanların en sonuna aşağıdaki satırları ekledikten sonra kaydedip çıkın.. 3.) arşivi güncellemek istiyor musunuz diye bir ekran çıkacak karşınıza.. evet deyin.. 4.) düzenlediğiniz jar doyasını ve önceden elinizde bulunan jad dosyasını telefonunuza gönderin..
hadi kolay gelsin. Tüm java oyun ve programlarda geçerlidir. Opera Mini 5 tavsiye ederim. Not: Alıntıdır... Nerden alıntı yaptığımı hatırlamıyorum bir forumda görüp arşivime eklemek için kopyalayıp not defterine yapıştırmıştım. :)
Bizzat denediniz mi bunu oluyor mu? Eğer denediyseniz bi problem yoksa almayı düşünüyorum bu telefonu.
bu bılgılendırme ıcın tesekkur ederım
bu kodlar onaylanmıstır arkadaslar. her oyun ve programa uygulayabilirsiniz.. .)