Şimdi Ara

Samsung Corby Wi-fi, Champ, Genoa yardım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Öncelikle herkesin kandili mübarek olsun. Eşime telefon bakarken eleye eleye bu aşamaya geldik. Sonunda başlıktaki üç model arasında kaldık. Telefonların ilki pek yorum bulunmayan Corby wi-fi. Değişen arka kapak 2.0 mp kamera ve wi-fi özelliğiyle ön plana çıkıyor ama kulaklık girişi samsunga özgü.

Genoa ise 1.3 mp kamera, güzel tasarım ve renk ile önde. Açıkçası tasarım dışında Champ ile arasında pek bir fark göremedim. Fiyat ise +50 lira kadar.

Champ Genoa dan daha küçük ama renkleri pek iç açıcı değil. Bana kalsa siyah alır geçerim ama malum eşime :)

Gelelim yazılmayan özelliklere:
    1. Çocuğum iki yaşındave telefonu eline aldı mı bozulmasın istiyorum.
    2. Dokunmatiği rahat olsun, algısı zayıf olmasın.
    3. Telefon güzel osun.
    4. Wi-fi özelliğini pek kullanmayacakmışım gibi geliyor. Sonuçta her yer artık şifre koyuyor. Ayda yılda bir belki.

Telefon yerel bayilerden alınacak. Verilen fiyatlar Champ:220 Genoa:270 (2gb Hafıza kartı ile) Corbyw: 320 TL. İnternet piyasasından 15-20 TL pahalı ve bence katlanılacak bir durum. Özellikle bir ilçe piyasası için.

Sizce hangisini seçmeliyiz?

• Yakın bir arkadaşım (kadın) Corby kullanıyor ve konuşurken dokunmatiğin yanağına dokunması ile tuş kilidinin devreye girip çıkması ile ilgili bir sorunu var, bu nedenle santraller üzerinden dahili numara çevirirken de sorun yaşıyormuş.

Kendim kullanmadığım için bilemiyorum ama dikkate alınması gereken sorunlar gibi duruyor.
  • quote:

Yakın bir arkadaşım (kadın) Corby kullanıyor ve konuşurken dokunmatiğin yanağına dokunması ile tuş kilidinin devreye girip çıkması ile ilgili bir sorunu var, bu nedenle santraller üzerinden dahili numara çevirirken de sorun yaşıyormuş.

Kendim kullanmadığım için bilemiyorum ama dikkate alınması gereken sorunlar gibi duruyor.

İlginç bir sorun. Tuş kilidi ayarları sorunlu olabilir. Öyleyse neredeyse aynı yapıya sahip Genoa'da da sorun olabilir.
  • Star düşünür müsünüz? Ona da bakmanızı tavsiye ederim saydıklarınızdan kat kat üstün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RolePlayGamer

Star düşünür müsünüz? Ona da bakmanızı tavsiye ederim saydıklarınızdan kat kat üstün.

Eşim beğenmedi. Biraz daha kaba düştü. Bir de bütçemi zorlamak istemiyor. He dese iphone bile alırım. Feda olsun.

Çok fazla özellik gerekmiyor zaten. konuş mesajlaş. Şarjını dert etme. Çocuğun eline geçtiğinde panik yapma. Gerisi şıklık.
  • Cok bir ozellik gerekmiyor sadece konusma mesajlaşma ve şarj diyorsaniz en iyi alternatif f/p olarak beyaz bir champ bence kullananlar gayet memnun dokunmatigi ve şarjindan.genoa modelini biara 3 5 gün kadarda olsa kullandim dokunmatigi insani delirtecek cinsten bunuda belirteyim
  • Kendi bölümünde dokunmatiğine iyi diyorlardı ama bakalım. Nasipse 1 saate almış oluruz.
  • aarka kapagi pembe olan corbyi tavsiye ederim tam bayanlara gore
  • Sonunda mavi renkli Genoa alındı. 260 TL ve 2gb hafıza kartı dahil. İlk izlenimlerim gayet hoş bir telefon. Eşim kullanamazsam bana kalsın diye mavi almış. Herkese teşekkürler.
  • hayirli olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.