Şimdi Ara

SAMSUNG D5000-D5500 LED TV KULLANICILARI KULÜBÜ (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.258
Cevap
21
Favori
346.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Renk kötü , bulanıklaşma çok var özellikle maç gibi hızlı sahnelerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrebo

Ayarları söylermi bilen kişi?

Arkadaşlar bakın 35 sayfalık konu , nerden baksanız 10 larca kullanıcı var.Bir Allahın kulu çıkıp görüntü ayarları yapmayı denemedi mi?Ankarada yaşayan varsa ankamallde , electroworld'de bir samsung smart koymuşlar.Fiyatı 5000 TL belki daha kaliteli paneli vs vardır ama , orda bi reklam koymuşlar makyajla ilgili.Kadın dudağına ruj sürerken vallahi dudağının üstündeki tüyle görünüyor.Ve o kırmızı mor renkler inanılmaz canlı ve net.

Ben hdmi'dan bağladım.Uzaktanda renkler solgun yakınlaşınca zaten bulanıklaşıyor iyice , Netliği 100 de yapsam 0 da yapsam değişmiyor.Sebebi nedir?

O söylediğim reklamda tv ye yakındanda baksanız aynı netlikte

• quote:

quote:

Ayarları söylermi bilen kişi?

Arkadaşlar bakın 35 sayfalık konu , nerden baksanız 10 larca kullanıcı var.Bir Allahın kulu çıkıp görüntü ayarları yapmayı denemedi mi?Ankarada yaşayan varsa ankamallde , electroworld'de bir samsung smart koymuşlar.Fiyatı 5000 TL belki daha kaliteli paneli vs vardır ama , orda bi reklam koymuşlar makyajla ilgili.Kadın dudağına ruj sürerken vallahi dudağının üstündeki tüyle görünüyor.Ve o kırmızı mor renkler inanılmaz canlı ve net.

Ben hdmi'dan bağladım.Uzaktanda renkler solgun yakınlaşınca zaten bulanıklaşıyor iyice , Netliği 100 de yapsam 0 da yapsam değişmiyor.Sebebi nedir?

O söylediğim reklamda tv ye yakındanda baksanız aynı netlikte

senin tv nin markası nedir bilmiyorum ama konuyu bu araya açtığına göre d5000 yada d5500 dür diye tahmin ediyorum. d5500 2011 serisi tvlerden. senin bahsettiğin tv yüksek ihtimalle 8 serisi bir smart tv. arada 3 seri fark var. 2012 olmasıda cabası. ne kadar istesende o tvdeki görüntüyü alamazsın. o yüzden üzülmenin pek bi anlamı yok. ikisini kıyaslaman bile hata bence. görüntü olayını güzelleştiren bir çok sebep var.

1. Antenden Uydu Alıcısına Gelen Kablo
    2. Uydu Alıcısının İşlemcisi ve Rami
    3.Kullandığın HDMI KAblosu (Altın Uçlu Olması Herkes Tarafından Öngörülüyo)
    4. Aldıgın Tvnin İşlemcisi vs.

Bir Sürü Neden Sayabiliriz. Bende D500 Var. D-Smart Full Hd Paketi var Gayet Memnunum. Bi Sorun Daha Göremedim. Bence FAzla Dert Etme Zira BAhsettiğin Fiyatlardaki Tv Modellerinde Bile Sıkıntı Yaşayan Çok İnsan Var. Forumu Takip Ediyosan Zaten Farkındasındır. Bu Arada O Tvdeki Reklam Muhtemelen 1080p Değerindedir. Be Sadece reklam için HAzırlanmıştır. Ama MAlesefki Şuan Bütün Hd YAyınlar 1080i. Dikkat Et. 1080P değil. 1080i. Zaten Avrupada 1080p Yayın Yapan 3-5 Kanal Var. o Yüzden Fazla Canını Sıkma. 5000 tL tv Aldıgında Bile ALt YAzılarda Bulutlanma Gördüğünde Ne demek istediğimi anlarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmlhyt -- 24 Kasım 2012; 12:04:05 >

• 40d5500 ile 40es5500 arasında ne gibi farklar acaba?
  • quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/Televizyon/samsung-ue40eh5300-ue40eh5300-full-hd-cmr-100-hz-smart-led-tv-3xhdmi,2x-usb/productdetails.aspx?I_ID=59801

Bu televizyon hocam

bu bahsettiğin tv ile d5000 arasın da senin bahsettiğin kadar görüntü farkı olacağını düşünmüyorum. evet biraz iyi olabilir senin anlatmak istediğin kadar değildir eminim. zira 5300 ü vatanda çok inceledim. d5000 ile arasında görüntü olarak bişey farketmedim. tabi herkesin göz zevki farklı. onada bişey diyemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: bozkurtlu85

40d5500 ile 40es5500 arasında ne gibi farklar acaba?

hiç bir fark yok. sadece biri 2011 diğeride 2012 model. işlemci olarak farklı ise onu bilemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmlhyt

quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/Televizyon/samsung-ue40eh5300-ue40eh5300-full-hd-cmr-100-hz-smart-led-tv-3xhdmi,2x-usb/productdetails.aspx?I_ID=59801

Bu televizyon hocam

bu bahsettiğin tv ile d5000 arasın da senin bahsettiğin kadar görüntü farkı olacağını düşünmüyorum. evet biraz iyi olabilir senin anlatmak istediğin kadar değildir eminim. zira 5300 ü vatanda çok inceledim. d5000 ile arasında görüntü olarak bişey farketmedim. tabi herkesin göz zevki farklı. onada bişey diyemem.

şimdi sonuç olarak iyimi hocam bu televizyon, kimseye soramadık aceleyle aldık.bide 100 hz yeterlimi?

• quote:

quote:

quote:

Bu televizyon hocam

şimdi sonuç olarak iyimi hocam bu televizyon, kimseye soramadık aceleyle aldık.bide 100 hz yeterlimi?

aldıgın tv fiyat performans açısından gayet iyi bir tv. bu kadar sıkıntı neden yapıyosun anlamadım. sende farketmişsindir sadece biraz kasası kalın okadar. es5500 gibi slim kasa değil. görüntü ayarlarınıda gözden geçir derim tekrar. bu arada kullandığın reciever ne model

• İstediğin kadar tv iyi olursa olsun yayın kötü oldu mu hiçbir ayar kurtarmaz hocam.
    Hatta her 1080p yayın, film, vs.. bile kalite farklılıkları olabilir bazı 1080 ler 720 den bile kötü olabilir.
  • dijiturk kullanıyorum.full hd filmde izlesek 100 hz yeterlimi değilmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

dijiturk kullanıyorum.full hd filmde izlesek 100 hz yeterlimi değilmi?

yeter yeter için rahat olsun.
  • quote:

quote:

Anladım hocam sağolasın daha tam full hd test edemedim.hep tv ler 400-600 hz ya tek korkum o, inş hızlı sahnelerde filmlerde 100 hz akıcılığı korur
  • quote:

quote:

quote:

Anladım hocam sağolasın daha tam full hd test edemedim.hep tv ler 400-600 hz ya tek korkum o, inş hızlı sahnelerde filmlerde 100 hz akıcılığı korur

senin o bahsettitim 400-600 rakamların çoğu aldatmaca. sen öle şeylere pek kanma. mesala senin tvde 50hz. 100cmr hz. biri panel hızı biri tarama hızı. bu konularla ilgili forumda çok açıklama var. bi göz at istersen. ama aldıgın tvde gayet iyi bir tv. fazla dert etme.

• beyler simdi en uygun 1000-1500 tl arası smart tv, internet ve divx player dahili (bu özellikle olmalı) olarak Samsung U serisinden hangisini onerirsiniz vatan'da ..vb güzel indirimler var ama sizlere sormadan almayım istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 28 Kasım 2012; 20:37:42 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

senin o bahsettitim 400-600 rakamların çoğu aldatmaca. sen öle şeylere pek kanma. mesala senin tvde 50hz. 100cmr hz. biri panel hızı biri tarama hızı. bu konularla ilgili forumda çok açıklama var. bi göz at istersen. ama aldıgın tvde gayet iyi bir tv. fazla dert etme.

Onu bilmiyordum hocam , şimdi cmr mi yoksa diğerimi önemli hz konusunda?

Hangisine bakcaz yani?Eğer 50 hz ise bu çok kötü değilmi

• yok yok değil merak etme. kafan rahat olsun.
  • http://www.samsung.com/tr/support/model/UE40D5000PWXTK-downloads

D5000'in son sürümünü arıyordum, nereye geldim bu doğru olan adres mi?

eğer bu doğru adres ise - keza sonunda PW var, acaba yanlış bir model mi diye düşünüyorum- FIRMWARE sekmesinde en üstteki .exe'yi indirip bilgisayarda çıkardım. daha sonra bu çıkan dosyayı usb'ye attım. usb'yi tv'ye taktım fakat yazılım güncelleme usb'yi tarayıp "yüklenecek yazılım bulunamadı" diyor. siz yükseltebildiniz mi? ben mi bir yerde yanlış yapıyorum?

• quote:

Orijinalden alıntı: xiii

http://www.samsung.com/tr/support/model/UE40D5000PWXTK-downloads

D5000'in son sürümünü arıyordum, nereye geldim bu doğru olan adres mi?

eğer bu doğru adres ise - keza sonunda PW var, acaba yanlış bir model mi diye düşünüyorum- FIRMWARE sekmesinde en üstteki .exe'yi indirip bilgisayarda çıkardım. daha sonra bu çıkan dosyayı usb'ye attım. usb'yi tv'ye taktım fakat yazılım güncelleme usb'yi tarayıp "yüklenecek yazılım bulunamadı" diyor. siz yükseltebildiniz mi? ben mi bir yerde yanlış yapıyorum?

http://www.samsung.com/tr/support/model/UE40D5000PWXTK-downloads

" T-MST4DEUC-1028.0 " Bu sürümü indirin .

İndirdiğiniz exe dosyasını USB Belleğinize atın ve TV ye taktıktan sonra sırasıyla Menü-Destek-Yazılım Güncelleme-Çevrimiçi olarak seçeneğinden güncelleyebilirsiniz .

• 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.