Şimdi Ara

SAMSUNG D5000-D5500 LED TV KULLANICILARI KULÜBÜ (106. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.258
Cevap
21
Favori
346.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 1.5 yıldır 46D 5500 Kullanıyorum cihazda en ufak sıkıntım olmadı çok şükür. Hem masaüstü PC bağlı 1920* 1080 p en az 25 oyun bitirdim hem harici disk direk bağlı 2 TB görmediği uzantı yok hatta en son Güncellemeden sonra Bluray filmleri direk açıyor bırakın mkv bilmem ne BLURAY !!! Samsung gerçekten bu işte kral.
    46D5500 kullanan arkadaşlara sormak istediğim en son hangi güncellemeyi kurdunuz, ben yeni bir güncelleme kurmayalı 6 ay falan oldu galiba...
  • quote:

Orijinalden alıntı: murty1905

Ben 1.5 yıldır 46D 5500 Kullanıyorum cihazda en ufak sıkıntım olmadı çok şükür. Hem masaüstü PC bağlı 1920* 1080 p en az 25 oyun bitirdim hem harici disk direk bağlı 2 TB görmediği uzantı yok hatta en son Güncellemeden sonra Bluray filmleri direk açıyor bırakın mkv bilmem ne BLURAY !!! Samsung gerçekten bu işte kral.
    46D5500 kullanan arkadaşlara sormak istediğim en son hangi güncellemeyi kurdunuz, ben yeni bir güncelleme kurmayalı 6 ay falan oldu galiba...

1 yıldır kullanıyorum ve aynen katılıyorum alırken terddüt ettim ama hiç pişman olmadım. 46d5500 e geçen gün bir güncelleme kurdum usb ile numarasını bilmiyorum samsung sitesinde var. gözle görülür bir değişiklik olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: esatgelmedi

quote:

Orijinalden alıntı: murty1905

Ben 1.5 yıldır 46D 5500 Kullanıyorum cihazda en ufak sıkıntım olmadı çok şükür. Hem masaüstü PC bağlı 1920* 1080 p en az 25 oyun bitirdim hem harici disk direk bağlı 2 TB görmediği uzantı yok hatta en son Güncellemeden sonra Bluray filmleri direk açıyor bırakın mkv bilmem ne BLURAY !!! Samsung gerçekten bu işte kral.

1 yıldır kullanıyorum ve aynen katılıyorum alırken terddüt ettim ama hiç pişman olmadım. 46d5500 e geçen gün bir güncelleme kurdum usb ile numarasını bilmiyorum samsung sitesinde var. gözle görülür bir değişiklik olmadı.

Mesaj attıktan sonra baktım sitesinde 1021 varmış onu kurdum ama bende bir değişiklik göremedim, fark eden arkadaşlar nasıl bir değişlik gördüklerini yazarlarsa çok makbule geçer...

• SON GÜNCELLEMEYİ TV USB DEN OKUMUYOR NEDEN OLABİLİR??
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt_yzc

SON GÜNCELLEMEYİ TV USB DEN OKUMUYOR NEDEN OLABİLİR??

usb içinde güncellemeden başka dosya olmasın ayrıca güncellemeyi klasöre çıkar. İlk inen halini görmez TV . . . Umarım bu şekilde sorun çözülür.
  • Arkadaşlar, Samsung 40D5000 televizyonum var, apartmanımızın dış tarafına takılan kameranın görüntüsünü televizyonda görebilmek için bir ip adresi ve kullanıcı adıyla şifre verdiler, yalnız ben bunu televizyona nasıl ekleyeceğimi hiç bilmiyorum, yardımcı olabilecek var mıdır?
  • Bu TV'yi alıpta pişman olan bir ben varım galiba. Daha sonra aldığım LG760S'ten sonra, bu TV'nin görüntüsü maalesef çok kötü çıkıyor...
  • D5500 .Geçen yazın başında almıştım fakat hiç güncelleme falan yapmadım. daha öncede bakıp bulamamıştım.. Nasıl güncelleme yapabilirim. Link verebilecek var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YouCan_YMK

D5500 .Geçen yazın başında almıştım fakat hiç güncelleme falan yapmadım. daha öncede bakıp bulamamıştım.. Nasıl güncelleme yapabilirim. Link verebilecek var mı ?

Aynı modeli kullanıyorum güncelleme yaptım ama aradaki farkı anlayamadım.

http://www.samsung.com/tr/support/model/UE40D5500RWXTK-downloads
  • quote:

Orijinalden alıntı: onedix

quote:

D5500 .Geçen yazın başında almıştım fakat hiç güncelleme falan yapmadım. daha öncede bakıp bulamamıştım.. Nasıl güncelleme yapabilirim. Link verebilecek var mı ?

Güncellemeyi indirdim, boş flasha attım menü>destek>yazılım yükseltme>çevrim içi.. ancak yüklenecek bişey bulamadı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: onedix

quote:

Güncellemeyi indirdim, boş flasha attım menü>destek>yazılım yükseltme>çevrim içi.. ancak yüklenecek bişey bulamadı

indirdikten sonra önce PC'de açıp çıkan dosyayı flasha atın...

TV'de aynı versiyon zaten yüklü ise yeni birşey bulamaz...

• Arkadaşlar merhaba... Bende UE46D5500 TV var... Eve yeni internet bağlattığım için daha önce deneme fırsatım olmamıştı... Fakat şimdi denedim ve gördümki TV'de bir web browser yok.. Bu tv'ye Samsung App Stordan böyle bir uygulama yüklenebiliyormu? birde digitürk play bu tvde seyredilebiliyormu? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim... Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hic_ilkay

Arkadaşlar merhaba... Bende UE46D5500 TV var... Eve yeni internet bağlattığım için daha önce deneme fırsatım olmamıştı... Fakat şimdi denedim ve gördümki TV'de bir web browser yok.. Bu tv'ye Samsung App Stordan böyle bir uygulama yüklenebiliyormu? birde digitürk play bu tvde seyredilebiliyormu? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim... Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum..

ben televizyondan genel anlamda memnunum ama samsung apps te youtube dışında hiçbir işe yarar uygulama yok.digitürk play falan dahil hiçbir şey yok apps menüsünde ayrıca bu televizyona bakan arkadaşlara seslenebilirim kesinlikle almasınlar.LG nin televizyonları var aynı paraya...
  • Konu 40 d 5500 led tv ise konuya sadık kalınmalı ve farklı modeller farklı konu başlıklarında değerlendirilmelidir derim.
    Çünkü;karışıklığa sebebiyet veriyor hem alakalı tv kullanıcısının hemde farklı modelin kullanıcılarının dikkatleri dağılıyor.

Bizim sorumuza dönelim şimdi; Bu model tv.de sony dav dz 340 sinema sistemini,optik receıver AUT alıp,ses sistemimin optik İN çıkışına bağlıyarak ses alıyorum.
    Ancak son okuduğum ve anlayamadığım şey HDMI kablodan da kaliteli ses alınabilirliğidir.Ayrıca tv.nin ses sistemini algılayıcı bir menüsünün olduğu ve bu menüden ses sisteminin markası algılanarak okeylenmesinin gerekliliğinden bahsediliyor.

Bu noktalardan bilgisi olan arkadaşların yardımlarını rica ederiz.Teşekkürler.
  • arkadaşlar 40d5500 kullanıcısıyım.Televizyonu güncellemek gibi bir seçeneğim var mı?

mp4 dosyalarını oynatıyor ama ileri geri alma yapmıyor.Belki bir güncelleme ile sorunu çözebilirim?

Yardımlarınız için tşk.(bu arada evde internetim yok,usb diskten yapılabiliyor mu*)
  • quote:

Orijinalden alıntı: drax*

arkadaşlar 40d5500 kullanıcısıyım.Televizyonu güncellemek gibi bir seçeneğim var mı?

mp4 dosyalarını oynatıyor ama ileri geri alma yapmıyor.Belki bir güncelleme ile sorunu çözebilirim?

Yardımlarınız için tşk.(bu arada evde internetim yok,usb diskten yapılabiliyor mu*)

buradan firmwire indirin PC de açın, çıkan dosyayı boş bir flaşa atın, güncelleme menüsünden USB yi seçin...

"mp4 dosyalarını oynatıyor ama ileri geri alma yapmıyor." dan kastınız nedir?..

• Herkeze iyi akşamlar. konu bayağı eski galiba ama bir sorum olacak. cevaplayan olursa çok sevinirim.

46 d 5000 led tvim var. dün akşam ht-d6750 samsung ses sistemi aldım, bağlamaya çalıştım ama beceremedim.
    hdmi kabloyu bağladığımda souerce de cihaz gözüküyor, ama açılmıyor. güç kablolarını ve bağlantı kablolarını kontrol ediniz yazıyor ekranda.
    galiba hdmi kablo dandik dedim ve bugun 1.4 high speed bir hdmi kablo aldım bağladım ama yine aynı sorun.
    anynet de görüyor ama açılmıyor. biri yardım ederse çok sevinirim.
  • Slm
    Ben ue40d5000pw aldım şimdi ethernet kablosunu takıyorum .ıp adresi -dns filan doğru yazıyorum dns algılamadı internet servis sağlayıcınıza başvurun filan diyor. 2-3 gün önce bağlanıyordum ama googleye filan giremiyordum şimdi hiç bağlanamıyorum lütfen bilen biri cevap yazsın şimdiden teşekkürler :)
  • tv nin üst tarafında beyaz bir çizgi oluştu. başına buna benzer bişey gelen var mı?

SAMSUNG D5000-D5500 LED TV KULLANICILARI KULÜBÜ
  • çizgi daha net görünüyor

SAMSUNG D5000-D5500 LED TV KULLANICILARI KULÜBÜ
  • 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.