Şimdi Ara

SAMSUNG D5000-D5500 LED TV KULLANICILARI KULÜBÜ (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.258
Cevap
21
Favori
346.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gece herhangi bir sorun yokken 10 dakika önce tv açayım dedim ve ekranın ortasından aşağı doğru ince mavi bir çizgi olduğunu fark ettim. Model 32D5000. Başına gelmiş olan var mı acaba ?
  • mrt_yzc M kullanıcısına yanıt
    Aynı sorunu iki kere yaşadım. D5000. ikisinde de garanti olduğu için servis geldi değiştirdi. ne saçmalık. Adam diyor ki TV'yi fişte bırakmayın. Dinamik görüntü ayarında kullanmayın. İyi de ben istediğim gibi kullanamayacaksam neden aldım bu zıkkımı.

BU ARADA:
    40D5000 bu üründe internet falan var mı, Ethernet kablo girişi var. ancak bağlanıyor mu. bağlanıyorsa nasıl bağlanıyor. Allahını seven biri bunu bana anlatsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalbiselim44

Aynı sorunu iki kere yaşadım. D5000. ikisinde de garanti olduğu için servis geldi değiştirdi. ne saçmalık. Adam diyor ki TV'yi fişte bırakmayın. Dinamik görüntü ayarında kullanmayın. İyi de ben istediğim gibi kullanamayacaksam neden aldım bu zıkkımı.

BU ARADA:
    40D5000 bu üründe internet falan var mı, Ethernet kablo girişi var. ancak bağlanıyor mu. bağlanıyorsa nasıl bağlanıyor. Allahını seven biri bunu bana anlatsın

zannımca ethernet gırısı sadece ve sadece yazılım guncelleme ıcın. Ben baglamadım hıc. Update ı usb ıle yaptım hep. Ama artık update dosyası da bulamıyorum samsung sıtesınde...
  • Arkadaşlar merhaba,

Benim de bir sorunum var,bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.

Ürünüm 40D5500

Yakın zamanda bir ses sistemi aldım ve AVR cihazımla optik kablo ile tvye bağladım.

Televizyonun menüsünde ses sekmesindeki ses çıkışını PCM olandan Dolby Digital olana geçiremiyorum.Sadece PCM seçili,dolby seçeneği gözüküyor ama geçiş yapamıyorum.Silik bir şekilde altında yer alıyor ama seçemiyorum.

Hoparlör olarak harici hoparlör olarak seçiyorum ama çıkışı değişmiyor.(tv hoparlörü olarak seçili iken de değişmiyor gerçi)

Bilgisi olan var mı?
  • samsung 46d5500 sahibiyim wifi adaptör arıyorum ancak yurtiçinde satışta bulamıyorum . wis09abgn uyumlu diye biliyorum yurtiçi stoklarda yok deniyor yurtdışı fiyatları ise epey bi yüksek. WIS12ABGNX modeli tv me uygun mudur ? Tv modelime wifi adaptör bulmam için bi tavsiyesi bi görüşü olan var mıdır ? teşekkürler.
  • ÇOK ACİLllll yardımmmmmmmmm.........

arkadaslar merhaba bende 2011!den beri D5000 kullanıcısym çok üstüne düşmzdm tvnın ama bi sorun oldu :(

bna tv nin ÇERÇEVESİ lazım yani şu dokunmatiğin ses aç tv aç kapama olan
    ön çerçeve panel değil servise sordum panel komle diyo 1200 den bahsedyo
    başka samsung servisi tmm getrtiiriz 200 tl diyo elinde yedek parça olan varmı makul fiyata ELİM darda 1.5 haftadır evde tv yok

eşim çocuğum bakamıyor tv kara kara düşünüyorum üzülüyorum

alıntı yaparak iletişime geçe bilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ers11n

ÇOK ACİLllll yardımmmmmmmmm.........

arkadaslar merhaba bende 2011!den beri D5000 kullanıcısym çok üstüne düşmzdm tvnın ama bi sorun oldu :(

bna tv nin ÇERÇEVESİ lazım yani şu dokunmatiğin ses aç tv aç kapama olan
    ön çerçeve panel değil servise sordum panel komle diyo 1200 den bahsedyo
    başka samsung servisi tmm getrtiiriz 200 tl diyo elinde yedek parça olan varmı makul fiyata ELİM darda 1.5 haftadır evde tv yok

eşim çocuğum bakamıyor tv kara kara düşünüyorum üzülüyorum

alıntı yaparak iletişime geçe bilirmisiniz

Arkadasım, ucuzu ancak yurtdısından getırterek olur. O da evdekı hanımın derdını bugunden ayrına cozmez. Sen bı yerden gecıcı bı 37 ekran bul. sonra gır ınternete (aliexpress ebay falan) senın parcayı ara bul sıparısını ver. gelmesı 20-40 gun...

• cvp için sağol arkadasm düşündüm de aliexpres bıraz sıkıntı olur gbi geldi bana hayrlısı baklım bulduğum çözümleride değerlndirıyrum iyi bi elktrnkcı buldum pazartesı naspse göstrcm
  • Öncelikle Merhaba , 40D5500 serisi TV için yazılım 24 Haz yayınlanmıştır. Bilginize...
    40D5500RW
    Download
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dertlim

Öncelikle Merhaba , 40D5500 serisi TV için yazılım 24 Haz yayınlanmıştır. Bilginize...
    40D5500RW
    Download

bu yazılımları nereden buluyoruz? Ben baya bı aradım bulamadım samsungun sıteısnde (Eskıden cok kolay buluyordum). Benım tv D5000...

Samsung tr
    40'' UE40D5000PW Series 5 Full HD LED TV | Samsung Destek TR
    http://www.samsung.com/tr/support/model/UE40D5000PWXTK
    bu lınke ulasabılıyorum. Burada ıse 1029 versıyonlu (2013 tarıhlı) upgrade paketı mevcut son olarak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yako2k3 -- 28 Haziran 2015; 15:01:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yako2k3

quote:

Öncelikle Merhaba , 40D5500 serisi TV için yazılım 24 Haz yayınlanmıştır. Bilginize...
    40D5500RW
    Download

bu yazılımları nereden buluyoruz? Ben baya bı aradım bulamadım samsungun sıteısnde (Eskıden cok kolay buluyordum). Benım tv D5000...

http://www.samsung.com/tr/support/model/UE40D5000PWXTK bu lınke ulasabılıyorum. Burada ıse 1029 versıyonlu (2013 tarıhlı) upgrade paketı mevcut son olarak...

Belirttiğiniz gibi D5000 serisi için yazılım 2013 tarihinde yayınlanmış. Başka da yok gibi...

• Arkadaşlar 2011 Haziran ayında 40D5500 satın aldım. Acaba televizyonu ikinci el olarak satmak istesem piyasası nedir? Bilen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yako2k3

quote:

40D5500RW
    Download

http://www.samsung.com/tr/support/model/UE40D5000PWXTK bu lınke ulasabılıyorum. Burada ıse 1029 versıyonlu (2013 tarıhlı) upgrade paketı mevcut son olarak...

Belirttiğiniz gibi D5000 serisi için yazılım 2013 tarihinde yayınlanmış. Başka da yok gibi...

Hocam iyi geceler bu yazılım yükseltme işi nasıl oluyor usb den rica etsem yardımcı olurmusubuz. ..

• Elseme E kullanıcısına yanıt
    Öncelikle aşağıdaki işlemleri yapın.
    USB Bellek Sürücü nasıl hazırlanır

Yükseltmeden önce TV Monitör Firmware adını kontrol edin (OSD> Destek> İletişim Samsung)

※ Firmware Version: T-MST5DEUC_1027.0

1. bilgisayarınıza Samsung.com gelen firmware dosyasını kaydedin.

Dosya Adı: T-MST5DEUC_1027.0

2. PC'nizin USB portuna USB Bellek Sürücü bağlayın.

USB Bellek Sürücüsüne üzerine dosyayı kopyalayın.

3. USB Bellek Sürücüsüne gidin ve ardından dosyayı çift tıklayın.

4. "Install" düğmesine basın.

5. Sıkıştırılmış devam ediyor.

6. tamamladıktan sonra, "Tamam" ve "Kapat" düğmesine basınız.

7. Firmware dosyaları içeren bir klasör USB bellek sürücüsüne eklenmiştir.

Klasör Adı: T-MST5DEUC

8. Güvenle sağ görev çubuğundaki yeşil onay işaretini tıklayarak USB bellek sürücünüzü çıkarın ve ardından "Güvenle Kaldır" ı tıklatın.

Daha sonra TV nin USB girişine belleği takın.Menüden çevrimiçi yükseltme denilip usb seçilip yükleme yapılır. Yükleme yapılır iken işlem bitmeden kesinlikle
    USB çıkartılmamalı...

• Teşekkürler....

• Arkadaşlar merhaba. 2012 den beri kullandığım LE40D550 modeli televizyonumda ekranda çizgiler meydana geldi. Yaptirsam ne kadara tutar sizce?

• Bu TV için zamanında 120 TL'ye bayiden aldığım orjinal samsung wifi adaptörunü satıyorum. İlgilenen mesaj atabilir.

• 46D5000 mkv oynatmıyor yeni firmware yi flash a attım güncelleme yapmak istedim ama yapmadı bişey mi atladım tarif edebilecek var mı? Benim eski 40c650 bile mkv oynatıyor yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King_Diamond -- 1 Şubat 2016; 1:07:11 >
  • samsung d5500 led tv standart görüntü ayarlar nedir.birisi yazarsa çok makbule geçer.ben bir türlü tam ayarı yapamıyoru

saygılar.
  • Arkadaslar yıllar yıllar sonra 40D 5000 model emektar TV mi Kablo ile yerel ağa bağladım. Malum bu modelde internet sörf vs. Yok ağ bağlantısı Sadece güncelleme amaçlı.

Ancak yerel ağa bağladığnızda cep telden videoyu Tv'ye aktarabiliyorsunuz. şimdi filmlerimi cepte (S5) yürütüp Tv'den izliyorum. Oldukça kolay ve başarılı. usb, format, tak-çıkar derdine son.

Tavsiye ederim.

• 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.