Şimdi Ara

SAMSUNG D5000 LED TV Ekran Kararması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
2
Favori
11.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sorun başkasının başına geldi mi ?

Akşam hiçbir sorun yoktu tv de. Kapattım yattım uyudum. Sabah açınca şok oldum. Sol üst köşesinde 15cm boyunda 40cm genişliğinde bir dikdrötgen kısmın rengi kararmış. Sanki mürekkebi akmış gibi. TV 2 senedir olduğu yerde duruyor. Kımıldamadı bile. Durduk yere o kısımdan görüntü kararmış.

15 Dakika sonra düzeldi. SOğuk havadan dolayı oldu herhalde dedim. Çalışınca kendine geldi diye düşündüm derken gene aynı duruma döndü.

Garantisi de 1 ay önce bitti . Sebebi ne olabilir acaba ?

Televizyon Samsung D5000 40"LED.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi souldarkorn -- 1 Şubat 2014; 8:51:26 >

• hocam bizde de ayni sorun var , garanti bittikten 2 hafta sonra oldu. Aynı sorundan muzdarip olan başka birisi var mi diye bakarken sizin başlığınızı gördüm. Biz daha servise göndermedik siz gönderdiniz mi? Sorun hakkında birseyler öğrenebildiniz mi? d5000 ac13

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harvardharvey -- 10 Şubat 2014; 20:48:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok arkadasım servise vermedik. Son durum ise 10 dakika çalıştıktan sonra düzeliyor. Şimdilik böyle idare ediyoruz.

• S.a benim ekranda kararıyor masa üstü bilgisayarda monitör olarak oyun oynarken 10 saniyede bir kararıyor ekran araştırdım birisi şunu yazmış
    Bu üründe ışığa duyarlı bir algılama sistemi mevcuttur. Menüden Sistem / Eko Sensör / Eko Çözüm yolunu takip edip, buradaki ayarı kapatmanız durumunda kararma sorunu yaşamassınız. 

Hayırlı çalışmalar
    ama gene aynı oyun oynarken hala 10 saniyede bir kararıyor ne yapmam lazım bilen biri yazsın lütfen
  • harvardharvey kullanıcısına yanıt
    Bizde de aynısi oldu köseden karardi hemen garantisini falan aradik bulduk 1ay gecmis galiba ayarloyorlar bunları

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • nedense garanti biyince sorun gostermeye calisiyor bu tv ler. bence devlet bunlara en az 5 yil garanti sarti koymali.

kayinpederin evindeki tv 2 sene bitince ölu pikseller olusmaya basladi. yapacak hic bisey yok. servis desen bi televizyon parası ister. beyaz esya ve tvlere en az 5 yil garanti zorunlulugu gelmeli. dayanikli tuketim aleti olmaktan ciktilar artik.

• Arkadaşlar merhaba,

Samsung 32 inç televizyonumuzun resimlerde gördüğünüz gibi sağ tarafı karardı.
    Televizyon daha 2.5 yıllık ve evde sürekli durduğumuzda yok buna rağmen böyle birşey oluştu.
    Böyle bir saçmalık yok daha 2.5 yılda garanti biter bitmez böyle birşey olur mu yazık vallahi.
    Arkadaşlar bu sıkıntı neden kaynaklanmış olabilir ve ne kadarlık bi masraf çıkar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chem06 -- 4 Ağustos 2016; 11:01:40 >

• kararma olan kısım tarafında bir kasma varmı normalde panele dokunduğunuzdada bir hareketlenme olur eğer tvnin kasasında bir kasma var ise ondanda yapabilir.
  • Net bir sonuca varan oldu mu bu konuda?

• polatz kullanıcısına yanıt
    Kararmış şekilde kullanmaya devam ediyorum

• Bizimkide sağ üstte sis bulutu gibi ... Servisi aradım, gelip görmeleri lazım dedi. Şimdilik idare ediyoruz.

• Arkadaşlar merhaba benim tv tamamen görüntü gitti :(.
    Yaptırmalımıyım sizce ne kadar masrafı çıkar? Bide yapıldıktan sonra randıman verir mi?
    Yoksa hiç uğraşmayıp yeni bir tv mi alayım?
  • Az evvel kedim tvnin üstüne atladı. Tam düşecekken ayağımla tuttum ama tabi ekranın üst kısmında kararma ve sol orta kısmında tek noktada ölü pikseller oluştu. Tam bu yazıyı okuyordum sonra tvyi elime aldım. Üstteki kararmanin nedeni düşmenin etkisiyle kırılan çerçevenin tırnaklarının ekranı sıkıştırmasıymış. Ölü pikseller de sanırım darbeye bağlı geçici devre dışı kalmış. Çerçevenin kasan yerini tekrar yerine oturtunca ufak bi tıkırtı geldi sanırım tırnak tvnin içine doğru düştü ve kasmadan kapandı. Tvyi açınca ekrandaki kararma gitti ve ölü piksel de düzeldi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.