Şimdi Ara

SAMSUNG D900i hakkındaki düşünceleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi akşamlar SAMSUNG D900i almayı düşünüyorum sizce nasıl bi telefon

• quote:

Orjinalden alıntı: tecrübesiz baba

iyi akşamlar SAMSUNG D900i almayı düşünüyorum sizce nasıl bi telefon

ŞARZ KONUSUNDA VE SES KONUSUNDA BİRAZ EKSİKLİKLERİ VAR BİRDE HANGİ KONUDA BİLGİ İSTEDİĞİNİ YAZSAYDIN DAHA DETAYLI VE YARARLI BİLGİLER ALIRSIN VE D 900İ ANA TOPİĞİNİ İNCELEYEBİLİRSİN BİRDE DOSYA GÖRÜNTÜLEME ÖZELLİĞİ VE KAYDIRMA SESİ MALESEF BU MODELDE YOK.
  • hiçbir özelliği tatmin etmeyen hiçbir özelliği olmayan hiçbir işe yaramayan bir telefon bence. benim gözümde kayda değer tek ama tek tarafı ekran kalitesi. onun dışında iğrenç bişey hayatta para vermem hatta bedava verseler bilem almam
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeBeto18

hiçbir özelliği tatmin etmeyen hiçbir özelliği olmayan hiçbir işe yaramayan bir telefon bence. benim gözümde kayda değer tek ama tek tarafı ekran kalitesi. onun dışında iğrenç bişey hayatta para vermem hatta bedava verseler bilem almam

Bu kadar aşağıladığın yetmez. Oldu olacak git Koredeki fabrikasını bombala.

• bende düşünüyorum almayı ama telefon alma hakkımı başka bir şeyde kulladım neyse geçen yıl yazıyosum bu siteye d900 400 ytl ye düşer diye ama bana alay ettiler banladılar ama şimdi ereyon.com da d900i 390 ytl bende inşallah 6-7 ay sonra alıcam bence çok güzel telefon ugo çok güzel
  • D900i ile email hesabıma nasıl ulaşabilirim bana bir açıklama yaparsanız sevinirim.
  • ilginize teşekkürler.
    e posta hesabıma nasıl ulaşa bilirim.yapmam gereken ayarlar hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim.
    Tabi kast ettiğim telefon D900i.(ihtiyarın anlayacağı şekşlde lütfen) şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: müfit heper

ilginize teşekkürler.
    e posta hesabıma nasıl ulaşa bilirim.yapmam gereken ayarlar hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim.
    Tabi kast ettiğim telefon D900i.(ihtiyarın anlayacağı şekşlde lütfen) şimdiden teşekkürler.

Aşağıdaki yere bi tıkla istersen.

http://www.telpa.com.tr/sss/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.