Şimdi Ara

Samsung’dan iPhone'un 10 yıllık geçmişine gönderme! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
4.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle gönderme içeren videolar hoşuma gidiyor, dh fanboylarının yaptığı gibi seviyesiz ve İQ su 1 eleştiriler yapmamışlar.

Steve Jobs'un Apple'ı devrim yapmasa günümüz akıllı telefonları bu kadar gelişemeyecekti. Apple'ı eleştirdiği detaylardan sadece suya dayanıklılık özelliği tercih sebebim olabilirdi. Şu zamana kadar hiç şarj ederken kulaklık ile telefonu kullanmadım fakat ileride kullanma gereği duyarsam sıkıntı çekeceğim ortada. Apple steve jobs dan sonra geriden gelen diğer modelleri taklit eden bir marka oldu. Tabi rekabetin kızışmasıyla artık her marka güzel telefonlar üretmeye başladı.

En sonda iphone x in tasarımını eleştirmişler ama bence o tasarım videolar hariç gayet güzel çünkü o boşluklara wifi batarya ikonları giriyor ve ekrandan kazanılıyor. Videolarda sıkıntı çıkarıyor.
    Kavisli olmaması ve alttan yanlardan çerçevenin olmamasıyla cihaz bence çok şık. Samsung ile Apple 6 ay aralıklarla amiral gemi çıkarıyor. O yüzden iphone x'in şuanki rakibi olan galaxy s8 bence iphone x den daha kötü fakat aradaki fiyat farkını göz önüne alınca her türlü s8 kazanıyor. Bakalım şurada 6 ay olmadan s9 u göreceğiz. Umarım s8 in aynı tasarımı bir telefon yerine lg v30 veya iphone x gibi daha iddialı tasarım ile gleirler.

• Sondaki garip saçlı elemanın olayı nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanreall

Samsung’dan iPhone'un 10 yıllık geçmişine gönderme!

Olayın özeti.

• Rakibini kötüleyerek kendini iyi göstermek büyük görünümlü küçük firmaların başvuracağı bir yol. Ne gerek var samsungun böyle bir reklam çekmesine? Mesela deve kuşu ile çektiği bir reklam vardı bende daha güzel bir etki bıraktı. Bu reklam ise bana çok itici geldi. İnsanların tercihleri değişebilir ama insanların tercihlerine saygısızlık yapmamak gerekir...
  • Ben bu reklami cok güzel ve yerinde buldum. Icinde yalan olan birsey yok, Applein müsterilerini aptal yerine koymasini elestirmis sadece. Apple ürünlerini sanki ulasilmasi zor Pop Star tarzinda satmaya calisiyor.
  • reklamda bile eziksin samsung sanane apple’dan işine bak işte ekranından işlemcisine ramine kadar kendin üretiyorsun bir de.

• Valla kimse kusura bakmasın 10 numara reklam olmuş. Söyledikleri eksiklerin hepsi doğru. Apple da bir karşılık verse fena olmaz. Bakalım onların gözünde Samsung neymiş.

• Samsung senelerdir böyle kendini küçük düşürecek reklamlar yapmak dışında ne yapıyor peki ? Davayı da kaybettikleri oldu ve bu kadar ezikçe reklam yapmalarının sebebi Apple'ın yaptıklarını baya kafaya takmaları ve kaldıramamaları. Rezil firma...

• Leğen plastiğini kakaladı ama 5 sene boyunca.

Not: 1 ay öncesine kadar hep Samsung kullandım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung daha onceden Android'e de gulmustu hem de kahkahalarla fakat simdi urettigi cep telefonlarinda Android isletim sistemini kullaniyor.
    https://www.donanimhaber.com/cep-isletim-sistemleri/haberleri/Android-isletim-sistemi-Googledan-once-Samsunga-sunuldu-ama-cevap-sadece-kahkaha-oldu.htm

• Reklamda iPhone'daki sessize alma tusunun mekanik olmasini elestirseydi yada yazilimlarin wifi, mobil internet ve sessize alma modu ozelliklerini yazilimsal olarak acip kapama yetkilerinin olmayisini, iPhone X'teki OLED ekranin yanmasi problemi gibi seyleri elestirseydi tamamen hakli bulurdum fakat gercekten cok bos seyleri gereksiz bir sekilde elestirmis Samsung.

Cep telefonunda hafiza arttirma olayi olmayiversin, sanki hafiza arttirdiginda Android uzerinde SD karta uygulama yukleyebileceksiniz. Cok da resim yuklemek istiyorsaniz cloud kullanirsiniz yada clouda verecek paraniz yoksa belli araliklarla wifi uzerinden resimleri bilgisayara aktarirsiniz olur biter, ic (192.168.x.y yada 10.50.x.y gibi olan) IP adresinizi kullandiginizda Internetiniz kotaliysa kotanizdan da dusmemis olursunuz.

Kalem olayinin bu kadar onemli oldugunu hic gormemistim. Cep telefonundan kalemi cikartmaya ugrasip iki buklum olup kalemle ugrasana kadar iki tiklamayla numarayi coktan not almis olur, ayrica rehbere de kaydettigi icin sonradan ek isleme gerek kalmaz. Kalemle not aldiktan sonra sanki numarayi rehbere kaydetmeye ihtiyaci olmayacak.

Kulaklik jaki da artik olmayiversin telefonda, bunu elestirmek de cok sacma geldi. Telefonda pratik olarak muzik dinlemek isteyen bi bluetooth kulaklik rahatlikla alabilir, artik bluetooth kulakliklar da oldukca yayginlasti. Cep telefonu copluk degil ki eski teknolojileri uzerinde toplasin. Oldu olacak bir VGA cikisi, bir LPT printer portu, COM portlari vs. de eklesinler telefona belki lazim olabilir diye, tam olsun.

• Olum gönderme yapmadan önce insan bir kendine bakar. 2016 yılında sattığınız en üst düzey amiral gemisi telefon patladı lan. Siz 3-4 senelik karşılaştırma videosu yapmışsınız adamlar sizin 2016'da ki rezaletinizi reklam yapsalar oturur ağlarsınız. Velhasıl kelam samsung severim ama olmadı bu reklam.
  • Samsung Note 7 alev alarak patladiktan sonra yerine guncel model olarak Note 5 satilmaya devam ediyordu ve gunumuzden birkac ay oncesine kadar Note serisinin guncel modeli Note 5'ti ama guncellemeye gelince Note 7'nin yerine satildigi dusunulmuyor, 2 tane Android guncellemesi yayinlandi diye Note 5 icin Android Oreo guncellemesi cikarilmayacak. Note 7 ile ayni guncellige sahip cep telefonlari ise Oreo guncellemesini aliyor ve buyuk olasilikla sonraki Android versiyonunu da alacak. Gecen sene guncel model Note serisi modeli olarak Note 5 alanlar eski versiyon Android kullanmak zorunda kalacak. Apple'da ise 2013 yilinda cikan iPhone 5s halen guncelleme aliyor. Ha Samsung LG'den iyidir cunku LG bozulan uretim hatali telefonlarina sahip cikip degistirmedi bile ama sistem guncellemesi gibi konularda Apple cok daha iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi csh -- 7 Kasım 2017; 21:55:30 >
  • "Oyuncu Telefonu" diye tanıtılan telefonda Snapdragon 835 işlemcisi var,O zaman bu işlemciyi kullanan diğer tüm telefonlarda Oyuncu telefonu.Doğru mu ? Bu telefonu diğer aynı işlemciyi kullanan telefonlardan ayıran herhangi bir oyun kolu veyahutta ekstra bir yazlım vs vs yok.O yüzden firmaların böyle sözlerle kendi telefonlarını öne çıkarmaya çalıştığına aldanmayın.

İyi günler,Saygılar.
  • kadirirdem kullanıcısına yanıt
    Valla ben özelliklerini bilmiyorum öyle yazmışlar.
  • Hocam,özelliği okumadan bir daha başlığa bakarak yazmayın,sizin açınızdan iyi olur.

iyi geceler,Saygılar.
  • 10 yildir iphone kullanicisi olarak yaziyorum super reklam

Sac trasi ip x’e benzeyen kisimda yikildim

Iphone kullanmaya devam ederim o ayri

• En iyisi bi note 8 bi iphone x kullanmak. Böylece ıkisinin de nimetlerinden faydalanırız. Bu arada s8 kullanıyorum. Samsung portre modunu ne zaman getirecek s8'e bilgisi olan var mı?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.