Şimdi Ara

Samsung’dan microSD kartlarda kapasite rekoru (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MEHMET EGEMEN

quote:

Orijinalden alıntı: baso34

şu bilgisayarlarada cepler gibi hafıza kartı taka bilseydik ne iyi olurdu ssd ihtiyaç kamazdı bu hızla giderse yakında 1 tb lık kartalrda çıkar nasılsa

macbook modelleri için var hacım.
    araştırabilirsiniz.

Hocam çok özel bir şey gibi açıklamışsın da, macbook'ta ne var benim bilmediğim bu kadar özel olan??? Benim bildiğim, Macbook'ta "özel" SD kart slotu var. Bunun hiçbir avantajı olmadığı gibi çok büyük bir dezavantajı var. Slot "özel" olduğu için fiyatları da "özel" oluyor. Yani tabiri caizse macbook kullanıcılarına yolunacak kaz muamelesi yapıyorlar. Söz konusu SD kart slotu yıllar önceki laptoplarda dahi vardı. Bilgisayarlara zaten cep telefonları gibi SD kart takıp hafızasını artırabilirsin. Ancak -yukarıda da belirtmiştim- normal laptoplar için gereksiz. Macbook'larda popüler olmasının tek nedeni, macbook'larda hafızayı artırmanın zor olması. O yüzden o tip ürünler popüler oluyor.

• adamlar ssd,yarı iletken ve mobil işlemcide iyi yol katettiler helal olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: aycibin

bundan 1 yıl önce samsung amiral gemilerinde hafıza kartını ve 20GBtan fazla depolama alanını gereksiz görüyordu.bir yıl geçti telefonlarına kart desteği ekledi.üstüne hafıza kartında rekor kapasite çıkardı.bu kadar mı vizyonsuz olunur.

e 4k ve 60fps video kullanımı arttı, oyunlar kaliteli olmaya başladı. Napsalardı? Öyle dediler diye yıllarca arttırmasalar mıydı?

• quote:

Orijinalden alıntı: CrowMeister

quote:

Orijinalden alıntı: aycibin

bundan 1 yıl önce samsung amiral gemilerinde hafıza kartını ve 20GBtan fazla depolama alanını gereksiz görüyordu.bir yıl geçti telefonlarına kart desteği ekledi.üstüne hafıza kartında rekor kapasite çıkardı.bu kadar mı vizyonsuz olunur.

e 4k ve 60fps video kullanımı arttı, oyunlar kaliteli olmaya başladı. Napsalardı? Öyle dediler diye yıllarca arttırmasalar mıydı?

taaa 2 sene önce başladı 4k ve 120fps videolar.ne mi yapasalardı...çok basit. note3/4 ve s4/5'teki gibi note5 ve s6'da sd kart desteğini devam ettirselerdi tabiki.akıllı telefonlarda hafıza ihtiyacı 2015'ten itibaren azalacak diye mi bekliyorlardı?geçen sene 2500tl'ye samsung telefon alanların suçu ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 12 Mayıs 2016; 10:53:19 >

• Üst seviye telefonlar derken??? S7 serileri 200GB Hafıza Kartı desteği sunuyor!
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektro_gadget

quote:

Orijinalden alıntı: jupiterli61

quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devil33

Ben içine 5gb lik bir film atamadıktan sonra isterse 1tb olsun

seytan kardes merak ettim neden 5 gb lik film atilmiyor buna?

Fat32 yüzünden.

Ex-fat yaparsan hocam, istersen 150 gb'lik film bile atabilirsin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2tb lık hdd fiyatı vardır bunun şimdi hatta daha da fazla. Bu kapasite kartı destekleyen telefon varmı ki piyasada 240 gb falandır kapasitesi muhtemelen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 Sene önce 512MB Kingston hafıza kartına 40 TL ödediğimi bilirim. Hafıza kartı güzel bir özellik ancak OTG olayından sonra benim için eskisi gibi cezbedici değiller.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devil33

Ben içine 5gb lik bir film atamadıktan sonra isterse 1tb olsun

seytan kardes 5 gb lik film atilmiyormu buna?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

Bundan on yıl önce 1 GB hafıza kartlarını görünce ne kadar çok diye şaşırırdık şimdi 256 GB kartları görür olduk. Teknoloji nereden nereye geldi insan hayret ediyor.

Gurban olduğum Allah nelere kadir.

• Samsung MicroSD kartlarıyla coşmaya devam ediyor. Kalite ve hız süper...

• Yakında taşınabilir hdd yerine hafıza kartı taşımaya az kaldı.
  • hafıza kartı candır şuan SanDisk 128 gb kullanıcısıyım çok memnunum ancak ileride 256 gb gelirse hoş olur

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.