Bildirim
Samsung'dan üç arka kameralı telefon | Mobilite
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
erdi bey takipçi götürme kısmına pek sıcak bakmıyor galiba
-
Abi Note 9'a 8000 TL diyor adamlar, hakkında ne konuşulabilir ki? Baktılar satmıyor telefon, hadi getirin eskisini yeni Note 9'u götürün diyorlar. "Şaka mısınız?" diye sorarlar adama, kim alabilir o telefonu Allah aşkına? Tüm sülale eski telefonları toplasa bir Note 9 etmez :D Ya da şöyle diyeyim, bir telefona 8000TL vermek ne kadar mantıklı? Yani yiyecek yemek parasını zor buluyoruz, adam 8000 TL fiyat çekiyor :D
-
Xioami resmi distribitörü fiyatı öyle bir yükseltti ki, ithalatçı garantili telefon fiyatlarını da patlattı. Hemen hemen aynı dolar kurunda hatta altında 3400TL olan telefon birden 3800 TL ye çıktı. Çoğu yerde 4000 TL zaten, fırsatçılık böyle bir şey oluyor galiba.
-
Arkadaslar Samsung A7`ye adamlar Snapdragon 845 koysa ve 400usd satsa, kim gidip S8-S9 alir ki?
-
Kardeşim senin paran olmayabilir, benim de yok. Ancak ülkede zengin sayısı az değil :) . Özetle bu telefonlar parası olanlara. Senin benim gibilere değil.
Hayat zengine güzel.
-
Merhaba,quote:
Orijinalden alıntı: kng09
erdi bey takipçi götürme kısmına pek sıcak bakmıyor galiba
Videoyu nasıl izlediniz, neden böyle düşündünüz anlamadım ama videoda da söylediğim gibi keşke imkan olsa da daha fazla kişiyi götürebilsek isterim.
Yegane arzum takipçilerle daha sıkı olabilmek, daha fazla zaman ayırıp, arzu eden herkes ile tek tek iletişime geçebilmek.
Bu arada yaklaşık bir yıldır üzerinde çalıştığım bir proje var. Çok fazla git gel yaşadı ama artık gerçekleşmesine muhtemelen çok az kaldı.
İlk etapta birden fazla kullanıcı olmasını istedim ama marka tarafı verecek son kararı.
Benim fikrimle ortaya çıkan bir proje oldu, dünya devi bir markanın anavatanına gidecek ve genel merkezini, fabrikalarını gezeceğiz. Yol uzun, malzeme de bol olduğu için birkaç günlük çok kapsamlı bir organizasyon olacak. Üzerinde çok kafa yordum eğer son onayı da alarak kesinleşir ve tarih belli olursa buradan sizlerle paylaşıp katılım şartlarını duyuracağım.
Teşekkürler.
-
Malum dolar, malum fiyatlar, bir incelemenizde sadece Asgari Ücreti baz alıp, telefon haberleri yapsanız, ya da ürün tavsiyesi..
İyi çalışmalar... Severek izliyoruz..
-
HONOR yeni fiyat performans markası
-
Mesut kalan saclari kazitip siyah ring kupe tak, image maker tavsiyesi..
-
3 az bence 8 falan olmalı..amk kullan at traş bıçağı gibi...
-
Çok memnunoluyorı? Doğruoldığınız için. Mehmet Ali.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X