Şimdi Ara

Samsung Dex Kullanıcılar Külübü(Dex Nedir,Ne İşe Yarar) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
849
Cevap
72
Favori
64.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: daniel_wellington

Ben şundan aldım. Umarım çalışır.https://urun.n11.com/adaptor-ve-cevirici/3in-1-type-c-to-hdmi-4k-usb-30-cevirici-donusturucu-adaptor-P334896003
    Hocam çalıştımı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Noobs Gona Wild kullanıcısına yanıt
    Evet çalışıyor bir sıkıntı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daniel_wellington

Evet çalışıyor bir sıkıntı yok.
    Hocam görüntü kalitesi nasıl peki bide gecikme oluyor mu

Samsung dex'te görüntü nasılda bunda da öyle, hiçbir gecikme takılma düşük görüntü kalitesi yok. Tavsiye ederim. Hatta HDMI to VGA dönüştü aldım, taktım, monitöre de bağlandı.
  • daniel_wellington D kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam bende bundan alayım o zaman hem usb çıkışıda var güzel cihaza benziyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Samsung dex orijinal şarj cihazını bağlamayınca çalışmıyor, bundan öyle bir sorun yok. Şarj cihazı olmadan da çalışıyor, başka şarj cihazlarını takınca da çalışıyor. Küçük de, at çantana götür.
  • ben yaklaşık 1,5 yıldır kullanıyorum bu ürünü. macbook için almıştım, android oreo da denemek aklıma gelmemişti ama p de denediğimde hemen çalıştı. bir çok konuda farkı olmamakla birlikte, kimileri için önemli, kimileri için önemsiz bir detayı vereyim.

Netflix mobil paket üyeliği aldım (ayda 8₺) Samsung DEX ile sorunsuz bir şekilde tam ekran tv de izleyebiliyorum. ama bu bahsi geçen adaptör ile denediğimde video yu ya hiç başlatmıyor, ya da başladıktan 2 - 3 saniye sonra durduruyor ve donup kalıyor.

Netflix kullanmıyorsanız, mobil abone değilseniz sorun olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuBi

ben yaklaşık 1,5 yıldır kullanıyorum bu ürünü. macbook için almıştım, android oreo da denemek aklıma gelmemişti ama p de denediğimde hemen çalıştı. bir çok konuda farkı olmamakla birlikte, kimileri için önemli, kimileri için önemsiz bir detayı vereyim.

Netflix mobil paket üyeliği aldım (ayda 8₺) Samsung DEX ile sorunsuz bir şekilde tam ekran tv de izleyebiliyorum. ama bu bahsi geçen adaptör ile denediğimde video yu ya hiç başlatmıyor, ya da başladıktan 2 - 3 saniye sonra durduruyor ve donup kalıyor.

Netflix kullanmıyorsanız, mobil abone değilseniz sorun olmaz.
    Hocam ben normal aboneyim şimdi bu dönüştürücüyü alırsam netflix den dizi izleyemicek miyim ?

• normal abonelikte sorun olacağını sanmam. mobil abonenin takılmasının nedeni netflixin kullandığı şifreleme/güvenlik yöntemi. dex station u mobil cihaz olarak algılarken, bu bahsettiğimiz adaptörün mobil bir ekrana yansıtmadığını anlıyor.

siz alırsanız sorun yaşayacağınızı sanmam, ama kullananlar varsa yine de doğrulayın bu bilgiyi.
  • arkadaşlar merhaba.ben dexi aynalama olarak kullanıp oyun oynuyorum.ilk bir kaç gün sorun yoktu sonraları ısı problemi olmaya başladı.ısı çok yüksek deyip şarjı kesiyor ama fan çalışmıyor.fan çalıştığında muazzam soğutuyor ama mesele fan her zaman çalışmıyor.nasıl bi çözüm bulabilirim fikri olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tranQuill

arkadaşlar merhaba.ben dexi aynalama olarak kullanıp oyun oynuyorum.ilk bir kaç gün sorun yoktu sonraları ısı problemi olmaya başladı.ısı çok yüksek deyip şarjı kesiyor ama fan çalışmıyor.fan çalıştığında muazzam soğutuyor ama mesele fan her zaman çalışmıyor.nasıl bi çözüm bulabilirim fikri olan var mı?
    1 kere bendede oldu o durum daha sonra hic yasamadim.Normalde calismasi lazim otomatik isininca manuel surekli fani calistirma var mi bilmiyorum.Fan calismadiginda cikarip tekrar takin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    defalarca çıkarıp taktım nafile.kapatıp açıyorum sök tak felan bazen fan çalışıyor 5 10 saniye sonra yine kapanıyor bir daha açılmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: tranQuill

defalarca çıkarıp taktım nafile.kapatıp açıyorum sök tak felan bazen fan çalışıyor 5 10 saniye sonra yine kapanıyor bir daha açılmıyor
    Hocam servisten baska birsey aklima gelmedi telefon neydi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    S9 sistem uygulamalarında dexle ilgili 4 program vardı verilerini sildim düzeldi iki saat sonra tekrar hata verdi tekrar sildim şimdilik sorunsuz çalışıyor
  • Linux on dex gelisimi durdumu acaba turkce klavye bir turlu gelemedi sadece ing klavye ile kullaniliyor polish german hicbir yabanci dili desteklemiyor.Keske bu ozellik bastan konulsaydi.N10 dada hic bahsi gecmedi linux un gelisimi durdu gibi algiladim ama bakalim samsung un ne yaptigini cozemiyorum
    Ben spigenin kablosuyla denedim netflix çalışmadı hem dex te hemde yansıtmada çalışmadı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

Ben spigenin kablosuyla denedim netflix çalışmadı hem dex te hemde yansıtmada çalışmadı.
    Hocam bende çalıştı ama kablo bozuk çıktı netflix çalışıyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: Noobs Gona Wild

Hocam bende çalıştı ama kablo bozuk çıktı netflix çalışıyordu

Alıntıları Göster
    Peki mobil üyelikmiydi sizin yoksa normal üyelik mi?
    Bende bir umutla takip edenlerdendim ve telde uzun süre kurulu durdu. Fakat linuxu nerdeyse hiç kullanmadığımı farkettim. Samsung dex arayüzünü daha çok kullanıyrodum. O sebepten 2 gün önce kaldırdım. Yeni dex arayüzü dahada iyi olmuş umarım en kısa sürede bizim S9 lara da gelir. Dexi PC arayüzün de kullanabilme ve PC ile arasında sürükle bırak dosya paylaşımı gibi harija özellikler eklenmiş.
    https://www.samsung.com/tr/apps/samsung-dex/

• quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

Peki mobil üyelikmiydi sizin yoksa normal üyelik mi?

Alıntıları Göster
    Normal üyelik hocam benimki.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.