Şimdi Ara

Samsung Dex Kullanıcılar Külübü(Dex Nedir,Ne İşe Yarar) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
849
Cevap
72
Favori
64.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mertcar

Dexte word excel açtığımda office 365 aboneliği istiyor lakin telden direk açılıyor böyle bir sıkıntı yok varmıdır çözümü
    Baska bir app kullanin.Sanirim cozumu yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DEX'ini kullanmayıp uygun fiyat ile satmayı düşünen arkadaşlar bana ulaşabilirsiniz 1 adet satın almak istiyorum (Samsung S10E) sürümüne uygun olması gerekiyor
  • selamlar pubg mobile veya call of duty mobile oyunlarını samsung dex pad ile nasıl oynayabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mertcar kullanıcısına yanıt
    bu sorunun cevabını bende merak ediyorum, dex özelliği ile tv'ye aktarım da mikro gecikmeler oyun oynama zevkini azaltıyor mu? call of duty oynayan arkadaşlar deneyimlerini aktarırsa minnettar olurum. ocak ayında note 9 a gelicek android 10 güncellemesi ile hdmi kablosuz aktarım keyfini yaşamayı bekliyorum :)
  • merhaba arkadaşlar ben dexi kabloyla televizyona bağlayıp program açtım sonra kabloyu çıkartıp normal telefonda açınca program açılmıyor bunu nasıl çözebiliriz ?

• Merhaba. Telefonum Note 9 .Bu gün Samsungun EE1300FBGWW
    Orjinal HDMI typ-c adaptorunu aldım TV ye bağlnbiliyorken Sony Vaio bilgisayara bağlanamıyorum.Bilgisayara dex uygulamasını indirdim USB driver ları yukledim ama çalışmıyor bilgisayarda .Bu sorunu form da aradım bulamadım çözümü bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
    Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Baytilki

merhaba arkadaşlar ben dexi kabloyla televizyona bağlayıp program açtım sonra kabloyu çıkartıp normal telefonda açınca program açılmıyor bunu nasıl çözebiliriz ?
    Hangi app ?
    Datasini silin duzelir

• quote:

Orijinalden alıntı: ppemo

Merhaba. Telefonum Note 9 .Bu gün Samsungun EE1300FBGWW
    Orjinal HDMI typ-c adaptorunu aldım TV ye bağlnbiliyorken Sony Vaio bilgisayara bağlanamıyorum.Bilgisayara dex uygulamasını indirdim USB driver ları yukledim ama çalışmıyor bilgisayarda .Bu sorunu form da aradım bulamadım çözümü bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
    Teşekkürler
    Suanda N9 desteklenmiyordu sanirim pc surumunde.Usb kablosu ilr telefonu pc ile bagliyorsunuz degil mi ?

• Marrusia kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekürler.Hayır youtube daki video larda da görülüyor destekliyor PC bağlantısını.HDMI adaptoru bilgisayarda HDMI çıkışına bağlıyorum diğer ucuda TYP-C onuda telefona bağlıyorum.Görüntü gelmiyor yani bilgisayar HDMI da algılamıyor Note 9 u.Fakat Bilgisayarda da Adaptorde de sorun yok başka cihazlarla çalışıyorlar .Youtube Videoları aşağıda.Bu sorunu çözebilirsem çok iyi olacak

Canadian Revieweryoutube
    Galaxy Note9 DeX working on HP Elite X3 Lapdock part 2
    https://www.youtube.com/watch?v=M2NHeUVX_EI&feature=youtu.be

Canadian Revieweryoutube
    Samsung Note 9 DeX on a Lapdock
    https://www.youtube.com/watch?v=wZh5fEbid5w&feature=youtu.be

• quote:

Cevap için teşekürler.Hayır youtube daki video larda da görülüyor destekliyor PC bağlantısını.HDMI adaptoru bilgisayarda HDMI çıkışına bağlıyorum diğer ucuda TYP-C onuda telefona bağlıyorum.Görüntü gelmiyor yani bilgisayar HDMI da algılamıyor Note 9 u.Fakat Bilgisayarda da Adaptorde de sorun yok başka cihazlarla çalışıyorlar .Youtube Videoları aşağıda.Bu sorunu çözebilirsem çok iyi olacak

https://www.youtube.com/watch?v=M2NHeUVX_EI&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=wZh5fEbid5w&feature=youtu.be
    Hp elite x3 pc degil.Bos bir ekran ve klavyeden olusuyor bu is icin ozel gelistirilmis alet.Windows yada mac os pcde sadece dedigim sekilde usb kablosu ile calisir.

• Pardon kusurabakmayın ben anlayamadım. Dizüstü bilgisayarda ben Dex i N9 da kullanabiliyormuyum USB ile bağlarsam. Ama olmuyor.Dex programı görmüyor telefonu USB ile bağladığımda

• quote:

Pardon kusurabakmayın ben anlayamadım. Dizüstü bilgisayarda ben Dex i N9 da kullanabiliyormuyum USB ile bağlarsam. Ama olmuyor.Dex programı görmüyor telefonu USB ile bağladığımda
    PC için DeX seçili cihazlarda (yazılım uyumluluğuna bağlı olarak Note10/Note10+ ve S10e/S10/S10+/S10 5G) ve Windows 7, 10 sürümleri ile Mac OS’un 10.13’ten sonraki sürümlerinde kullanılabilir.

• Teşekkürler

• Erdi saolsun güzel bir teknolojiden haberdar olmamı sağladı. Aslında tam da böyle bir şeye ihtiyacım vardı. Telefonumu monitöre bağlayıp video ve İnternete girmek benim çok işime yarayacaktı. Ama mutluluğum 1 hafta sürdü. S10 5g alırım dex ile kral olurum derken Samsung bu hafta Dex projesini iptal ettiğini duyurdu.

Peki aynı işi yapan bu tip başka seçenekler var mı? Google tekel olduğundan büyük ihtimalle bu projeye sıcak bakmadı. Belki birkaç seneye aynı projenin Chrome OS olanını tüm Android cihazlarda göreceğiz. Ama şimdilik önümüz karanlık sanırım değil mi?

Sizce iptal edilmesi Erdi yüzünden olabilir mi? :

• Marrusia kullanıcısına yanıt
    Iptv Extreme isminde program açılınca bir kanala basıyorum yayın yüklenmiyor siyah ekranda kalıyor verileri önbellekleri sildim yine olmadı baştan yükledim yine olmadı bi tek o programda sorun oluyor şimdilik ne yapabilirim ?

• OnderT O kullanıcısına yanıt
    Samsung dex projesini iptal etmedi. Dex projesi(android) hala geşiştirerek devam ettiriyor. Linux on dex projesini iptal etti.

• Bombus B kullanıcısına yanıt
    Dex projesi windows üzerinden devam edecek bundan sonra. Dex on Win.

• quote:

Orijinalden alıntı: OnderT

Erdi saolsun güzel bir teknolojiden haberdar olmamı sağladı. Aslında tam da böyle bir şeye ihtiyacım vardı. Telefonumu monitöre bağlayıp video ve İnternete girmek benim çok işime yarayacaktı. Ama mutluluğum 1 hafta sürdü. S10 5g alırım dex ile kral olurum derken Samsung bu hafta Dex projesini iptal ettiğini duyurdu.

Peki aynı işi yapan bu tip başka seçenekler var mı? Google tekel olduğundan büyük ihtimalle bu projeye sıcak bakmadı. Belki birkaç seneye aynı projenin Chrome OS olanını tüm Android cihazlarda göreceğiz. Ama şimdilik önümüz karanlık sanırım değil mi?

Sizce iptal edilmesi Erdi yüzünden olabilir mi? :
    Linux On Dex S9,N9,S10,S10+,S10e hepsinde çalışıyor.S10 5G ye ait bir özellik değil.Oradaki incelemede sanki S10 5G ye özel birşey gibi bahsedilmiş fakat yanlış bir ifade olmuş.En azından yanlış anlaşılmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 20 Ekim 2019; 15:58:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bombus

Samsung dex projesini iptal etmedi. Dex projesi(android) hala geşiştirerek devam ettiriyor. Linux on dex projesini iptal etti.
    İptal edilmesi kötü oldu ben kullanıyordum şuanda 10 beta yüklü malesef çalışmıyor.Xda'da umarım bir çözüm bulunur.Az çok zaten ölü bir proje olduğunu anlamıştım samsung hiç destek vermedi linux üzerinde keyboard layout bile sıkıntılıydı bildirdi herkes fakat samsung fixlemek için uğraşmadı bile.Ayrıca x86 applerini çalıştıramadığımız için oldukça az işlevi vardı fakat ben açıkcası chrome'da falan geziniyordum iyi oluyordu.Sonuç boşa emek harcanmış bir proje oldu kaynak israfı ve tüketici mağduriyeti oldu şonuçta severek kullandığım bir proje sonlanmış oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 20 Ekim 2019; 16:4:6 >
  • Bombus B kullanıcısına yanıt
    Hocam kesin bilgi mi? Google böyle bir şeye müsaade etmez diye düşünüyorum. Ayrıca dex'in şu anki halinde Android uygulamalarinin kullanılması avantajlı oluyor gibi görünüyor. Windows olursa tekrar uygulama kurmak filan gerekmez mi sizce? Yoksa yine de emulator tarzı bir yapı ile yüklü Android uygulamalarına erişim olur mu? Bu dex olayını motorola atrix zamanından beri çok severim. Umarım en verimli şekilde devam eder.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.