Şimdi Ara

Samsung Dex Kullanıcılar Külübü(Dex Nedir,Ne İşe Yarar) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
849
Cevap
72
Favori
64.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OnderT

Hocam kesin bilgi mi? Google böyle bir şeye müsaade etmez diye düşünüyorum. Ayrıca dex'in şu anki halinde Android uygulamalarinin kullanılması avantajlı oluyor gibi görünüyor. Windows olursa tekrar uygulama kurmak filan gerekmez mi sizce? Yoksa yine de emulator tarzı bir yapı ile yüklü Android uygulamalarına erişim olur mu? Bu dex olayını motorola atrix zamanından beri çok severim. Umarım en verimli şekilde devam eder.
    Linux ile Dex i karıştırıyorsunuz.Dex projesi tam gaz devam ediyor iptal edilen Linux On Dex.Dex üzerinde linux çalıştırılan proje.Google niye izin vermesin ?
    Google'in en büyük oyuncucusu Samsung Samsung ne yapmak isterse google ona uyar.Google Samsung'tan büyük değil.Microsoft Google Samsung 3'u arasında işbirliği çok üst düzeyde.Özellikle Link to Windows ile Samsung Windows 10 ile tam entegre oldu.Kladı ki Fold ile Google özel olarak çalıştı uygulamaların devam etmesi için.
    Oyun kurucusu Samsung.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 20 Ekim 2019; 16:7:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

Linux On Dex S9,N9,S10,S10+,S10e hepsinde çalışıyor.S10 5G ye ait bir özellik değil.Oradaki incelemede sanki S10 5G ye özel birşey gibi bahsedilmiş fakat yanlış bir ifade olmuş.En azından yanlış anlaşılmış

Alıntıları Göster
    Aslında diğer cihazlarda olduğunu gördüm ama ben yaklaşık 2 senedir 5g li telefon almak için bekliyorum. O yüzden S10 5g ve dex ile mutlu mesut hayallerim vardı şu 1 haftadır :) Hatta Almanya'ya gitme planlarimda alıp dönerim diye düşünüyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Linux ile Dex i karıştırıyorsunuz.Dex projesi tam gaz devam ediyor iptal edilen Linux On Dex.Dex üzerinde linux çalıştırılan proje.Google niye izin vermesin ?
    Google'in en büyük oyuncucusu Samsung Samsung ne yapmak isterse google ona uyar.Google Samsung'tan büyük değil.Microsoft Google Samsung 3'u arasında işbirliği çok üst düzeyde.Özellikle Link to Windows ile Samsung Windows 10 ile tam entegre oldu.Kladı ki Fold ile Google özel olarak çalıştı uygulamaların devam etmesi için.
    Oyun kurucusu Samsung.

Alıntıları Göster
    Valla hocam çok mutlu oldum ya. Ben tamamen bitti sanmıştım. :) galaxy s3 ten sonra ilk defa bir Samsung telefona para vereceğim sanirim :)

• Bu proje iptali için yazılmış bir yazı.
    https://www.reddit.com/r/LinuxonDex/comments/d8actp/recent_interview_with_dex_product_manager_gives/f1a332m/

Buda ubuntu hariç diğer dağıtımlar:(Şahsen bunu denemedim şuanda 10.0 beta yüklü fakat 9.0'a düşürüp denemeyi düşünüyorum.)
    XDA Developers
    [Linux on Dex] Void Linux and others... run different systems in LOD
    https://forum.xda-developers.com/galaxy-note-9/themes/linux-dex-void-linux-xfce4-t3976395

• Marrusia kullanıcısına yanıt
    Hocam yalnız dex windows olayı sadece işletim sistemi için gibi görünüyor. Yani şu anki hali gibi TV veya monitöre hdmi ile bağla kullan olayı olmayacak gibi mi sizce? Benim ihtiyacım direk TV veya monitöre takip pc gibi kullanmak üzerine aslında. Diğer türlü çok anlamı kalmıyor gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: OnderT

Hocam yalnız dex windows olayı sadece işletim sistemi için gibi görünüyor. Yani şu anki hali gibi TV veya monitöre hdmi ile bağla kullan olayı olmayacak gibi mi sizce? Benim ihtiyacım direk TV veya monitöre takip pc gibi kullanmak üzerine aslında. Diğer türlü çok anlamı kalmıyor gibi.
    Windows olayı windows pc'de dex kullanmak.Dex'in windows arayüüz yok yanlış anlaşılmasın.İleride olur mu belki arm64 çekirdeği ile windows'lu pc'ler çıktı fakat şuanda dex yada samsung cihaza böyle bir özellik gelmesi oldukça zor arm64 lu makinaların fiyatları aşırı yüksek bunu telefona koymazlar ama işler iyi gider fiyatlar düşer dex'in arayüzüne belki windows entegre edilir(oldukça zor tabi)

Kullanırsın tv'de vs.Dex videoların izle youtube'da daha anlaşılır olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 20 Ekim 2019; 16:25:33 >

• Videoları izledim. Dediniz gibi dex’in kendisi devam ediyor. Sadece Samsung ubuntu geliştirme kısmı iptal edilmiş. Olsa iyi olurdu ama bana dex kısmı da yeterli.

• Acaba usb çıkışlarda kulaklık desteği var mı?
    Ya da elinde hem dexi hem de usb uçlu kulaklığı olup da deneyebilecek bir babayiğit var mıdır aramızda

• quote:

Orijinalden alıntı: tranQuill

Acaba usb çıkışlarda kulaklık desteği var mı?
    Ya da elinde hem dexi hem de usb uçlu kulaklığı olup da deneyebilecek bir babayiğit var mıdır aramızda
    çevirici almıştım usb den 3.5 mm ye öyle kullanıyordum bt kulaklık yokken
  • Dex i tabletlerde daha iyi noktaya getirirlerse Samsung tablette de iyi satışlar yakalayabilir.Su anda dex modunda ,kopyala yapıştır,dosya taşıma androidteki gibi masaüstü deneyimi yok.

bt kulaklığın tepki süresi ve bt kulaklık sevmememden ötürü kablolu kullanmak istiyorum.aslında kısmen çözdüm monitörümde kulaklık çıkışı varmış manitöre bağlayınca kulaklık çalışıyor ama mikrofon desteği yok sanırım monitörde mikrofonu açınca direk cihazdan veriyor sesi.
    dönüştürücü baktım ama direk dönüştürücü diye geçen yok harici ses kartı yazanlar işimizi görür mü?

• quote:

bt kulaklığın tepki süresi ve bt kulaklık sevmememden ötürü kablolu kullanmak istiyorum.aslında kısmen çözdüm monitörümde kulaklık çıkışı varmış manitöre bağlayınca kulaklık çalışıyor ama mikrofon desteği yok sanırım monitörde mikrofonu açınca direk cihazdan veriyor sesi.
    dönüştürücü baktım ama direk dönüştürücü diye geçen yok harici ses kartı yazanlar işimizi görür mü?
    BT kulaklikta buds var scable codec cok iyi noktada gecikme vs konusunda neredeyse yok.
    Mik konusunda hicbir bilgim yok yanlis bilgi vermeyeyim

kullandığınız dönüştürücü nasıl birşeydi?

• quote:

kullandığınız dönüştürücü nasıl birşeydi?
    aliexpress.com
    US $7.49 24% OFF|Bilgisayar ve Ofis'ten Ses Kartları'de Mukavele USB Ses Kartı Harici USB ses arabirimi Ses Kartı Adaptörü 3.5mm Laptop Için PS4 Kulaklık Ses Kartı USB AliExpress'da - 11.11Bekarlar Günü
    https://tr.aliexpress.com/item/33060447478.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.71d36567zJtBe7&algo_pvid=82ad7da3-b96f-4336-a424-a7a74fa58543&algo_expid=82ad7da3-b96f-4336-a424-a7a74fa58543-2&btsid=2aa168c0-f732-4e6e-9cb0-1170c8a5c00b&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_9,searchweb201603_55

• Merhaba herşeye çözüm bulan DH li uzman kişiler bu probelemi çözebilirmisiniz. .Elimde bir Dex station var ve bunu kulanmamdaki sebep hem tel şarj olurken Dex kullanabiliyorum hemde mouse ve Eterneti kullanabiliyorum.Ve elimde aynı zamanda taşınabilir sadece Type c girişi olan bir Asus Zensecreen Go monitor var. Sadec Type c girişi olduğu için Dex satation u kullanamıyorum bu monitörde.Çünkü Dex satationun görüntü çıkışı HDMI. Bu sorunu çözebilen arkadaşlarm lütfen cevap yazınız içinde çıkamadım bu problemin.Piyasada sadece Type c to HDMI kabloları var aslında bana bunun tam tersi lazım yani HDMI to TYPE C lazım .Fakat boyle bir ürün piyasada ve Aliex te yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: ppemo

Merhaba herşeye çözüm bulan DH li uzman kişiler bu probelemi çözebilirmisiniz. .Elimde bir Dex station var ve bunu kulanmamdaki sebep hem tel şarj olurken Dex kullanabiliyorum hemde mouse ve Eterneti kullanabiliyorum.Ve elimde aynı zamanda taşınabilir sadece Type c girişi olan bir Asus Zensecreen Go monitor var. Sadec Type c girişi olduğu için Dex satation u kullanamıyorum bu monitörde.Çünkü Dex satationun görüntü çıkışı HDMI. Bu sorunu çözebilen arkadaşlarm lütfen cevap yazınız içinde çıkamadım bu problemin.Piyasada sadece Type c to HDMI kabloları var aslında bana bunun tam tersi lazım yani HDMI to TYPE C lazım .Fakat boyle bir ürün piyasada ve Aliex te yok.
    Dediginiz tarzada urun piyasada var mi prki ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ppemo

Merhaba herşeye çözüm bulan DH li uzman kişiler bu probelemi çözebilirmisiniz. .Elimde bir Dex station var ve bunu kulanmamdaki sebep hem tel şarj olurken Dex kullanabiliyorum hemde mouse ve Eterneti kullanabiliyorum.Ve elimde aynı zamanda taşınabilir sadece Type c girişi olan bir Asus Zensecreen Go monitor var. Sadec Type c girişi olduğu için Dex satation u kullanamıyorum bu monitörde.Çünkü Dex satationun görüntü çıkışı HDMI. Bu sorunu çözebilen arkadaşlarm lütfen cevap yazınız içinde çıkamadım bu problemin.Piyasada sadece Type c to HDMI kabloları var aslında bana bunun tam tersi lazım yani HDMI to TYPE C lazım .Fakat boyle bir ürün piyasada ve Aliex te yok.
    Dex station kullanmadan direk 2 tarafı type-c kablo ile aktarmanız lazım sanırsam youtubede videolarda öyle yapmışlar.sizin dediğiniz gibi kablo olduğunu düşünmüyorum.
    video

• quote:

Dediginiz tarzada urun piyasada var mi prki ?

Alıntıları Göster

hocam bu biraz pahalı ama n11 de 50 tl kadar kablo var.

• usb uçlu kulaklılar dex modundayken çalışıyor yalnız aynalamaya geçince ses çıkışı telefona geçiyor vakit bulup tam kurcalayamadım aynalamada da çalıştırabilirsem tamamdır bu iş 😊

• tranQuill T kullanıcısına yanıt
    Noobs Gona Wild kullanıcısına yanıt
    Merhaba bağlantıda ürün çıkmıyor.Göremedim.
    Bende samsungun kendi Typ_c to HDMI var .Fakat.
    Type_c to HDMI da HDMI kısmında type c den gelen veriyi görüntüye ceviren bir devre var. Bunu tersine kullandığında yani HDMI yı Dex station a taktığında Type-C monitöre taktığımda HDMI ucu çalışmıyor çunku o uç verici aslında alıcı değil. Yani görüntü monitöre ulaşmıyor. Veriyi Type_c den alıp görüntü olarak işleyip HDMI ın takıldığı monitöre ulaştırıyor.
    Ben ise HDMI ile bağlandığım Dex Station dan görüntü alıp Typ_c ile Asus monitöre aktarmak istiyorum.iki bilinmeyeen li denklem ama çözemiyorum.Ben monitöre zaten asusun kablosuyla yani iki taraflı type_c ile bağlanıp Dex i kullanabiliyorum Fakat telefon şarjı tukeniyor.Dex stationu kullanabilir isem bu monitörde hem telefon şarj olacak hemde Dex i Asus monitörle kullanabileceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ppemo -- 8 Kasım 2019; 18:45:52 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.