Şimdi Ara

Samsung Dex Kullanıcılar Külübü(Dex Nedir,Ne İşe Yarar) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
849
Cevap
72
Favori
64.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Netflix fullscreen mümkün. Programların çoğunu full-screen yapabiliyorsun. Bi instagram desteklemiyor bildiğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: antrepocu

Note 9 cihazim icin samsung dex almak istiyorum. Netflix tam ekran seyretmek mumkun mu tv de?
    Destek yok diye duymustum.
    Netflix tam ekran çalışıyor hocam
  • antrepocu A kullanıcısına yanıt
    note 9 cihazın varsa ocak ayında alacağı android 10 güncellemesi ile dex almana gerek yok şarj ara kablonla çalıştırabileceksin diye biliyorum ben de ocak ayını bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihjoe

note 9 cihazın varsa ocak ayında alacağı android 10 güncellemesi ile dex almana gerek yok şarj ara kablonla çalıştırabileceksin diye biliyorum ben de ocak ayını bekliyorum.
    hocam bildiğin usb kabloyla tvye görüntü aktarabileceğim yani öyle mi, harika olur olursa.
  • onboardx O kullanıcısına yanıt
    teşekkürler.
  • Laptop üzerinde nasıl çalıştırabiliriz monitör ve televizyonda çalışıyor baseus dex hub aldım fakat laptop taktığımda hiçbir şekilde çalışmıyor

Şarj olma olayı muamma (yani dex olmadan çalışırken şarj olabilecek mi?) Belli değil.

• konusu açılmışken bahsedeyim ben pubg-cod mobile gibi oyunları dex ile klavye+mouse+monitör+7.1kulaklık olarak oynuyorum.
    bunun için ekstradan gamesir x1 bluetooh klavye mouse kontrolcüsü kullanıyorum.octopusla da yapılabiliyor ama octopus illegal bir uygulama bu oyunlar için banlanma riskiniz var.250-350 tl civarı bir fiyata satılıyor bahsettiğim cihaz ve bildiğin pc deneyimi sunuyor
  • ppemo P kullanıcısına yanıt
    type c to hdmi diye aratırsan bir sürü kablo var o şekilde ama.özellikle spigen marka thunder boltlu bir kablo var ama type c den hdmi olarak tasarlanmışlar tam tersi çalışırlar mı bilmiyorum.
    ya da type c to hdmi adaptörler var monitöre adaptörü takıp direk hdmi kabloyla çalıştırabilirsin diye düşünüyorum.
  • A serisinde kullanabilsek keşke

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tranQuill T kullanıcısına yanıt
    Dex ile nasıl oynuyorsun ben basılı tutup oynayabiliyorum mouse ile normal pc deneyimi yaşatmadı hiç bana

• Cod mobile pub g mobile ı dex klavye mouse ile pc deki gibi oynayabilen war ise nasıl oynanıyor yardımcı olurmusunuz?

• tranQuill T kullanıcısına yanıt
    Extra programmı yüklüyorsun dex te ekranda mouse ile üstlerine basılı tutmak gerekiyor normal pc deki gibi oynanmıyor sen nasıl çözdün bu işi

• quote:

Orijinalden alıntı: antrepocu

hocam bildiğin usb kabloyla tvye görüntü aktarabileceğim yani öyle mi, harika olur olursa.

Alıntıları Göster

ben bu kabloyu aldım. s9+ ve s8+ da direk görüntü aktarımı ve DEX modu kullanabiliyorum. Bluetooth mouse da bağlıyorum şahane çalışıyor. sadece şarj almıyor onu da kablosuz şarj aletim var onunla çözüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mavi Korsan

https://www.hepsiburada.com/spigen-essential-c20ch-usb-c-type-c-3-1-to-hdmi-usb-kablosu-4k-ultra-hd-thunderbolt-3-000cb22527-p-HBV00000AV5XH

ben bu kabloyu aldım. s9+ ve s8+ da direk görüntü aktarımı ve DEX modu kullanabiliyorum. Bluetooth mouse da bağlıyorum şahane çalışıyor. sadece şarj almıyor onu da kablosuz şarj aletim var onunla çözüyorum.

Alıntıları Göster
    Selam
    Kablo 100 lira su an, cok degil mi?
    Zira 100 lira civarına dex bulunabiliyor.

Bilmem bende direk kablo görünce almıştım.
    Kabloyu çantamda taşıyorum her yerde telefondan görüntü aktarabiliyorum o açıdan rahat. DEX için link verir misiniz?

en ucuz 204,90 a n11 de var ama siz letgo da falan mı buldunuz acabA?

• Mavi Korsan kullanıcısına yanıt
    Ben 2.el olarak demistim

Ben sabit bir noktada kullanmadığım için pratik oluyor kablo.
    DEX uygun bulunursa alınabilir tabi.
    kablolu mouse falanda kullanılır o zaman.
  • mertcar kullanıcısına yanıt
    dostum extra dan gamesir x1 aldım klavye mouse bağlamak için.
    dex i sadece görüntü aktarmak için kullanıyorum.hem de dex moduyla oynarken pc gibi geçiş felan da oluyor daha kolay oluyor
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.