Şimdi Ara

Samsung Dex Kullanıcılar Külübü(Dex Nedir,Ne İşe Yarar) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
849
Cevap
72
Favori
64.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar turkcell.com.tr'de şu an Samsung Dex Pad 199 TL'ye düşüyor sepete ekleyince sizce alınır mı?

Samsung Dex Pad ==> Turkcell

Samsung Dex Kullanıcılar Külübü(Dex Nedir,Ne İşe Yarar)

• tuarek7 kullanıcısına yanıt
    1 yıl önce daha pahalıya aldım, ben kullanıyorum. Memnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dex cihaz harici cihaz kullananlar şarj yapamadıklarından bahsetmiş. Aşağıdaki cihaz gibi harici güç girişi olan cihaz ile deneyen var mı? Ethernetin yanındaki güç girişi.

Samsung Dex Kullanıcılar Külübü(Dex Nedir,Ne İşe Yarar)

https://urun.n11.com/adaptor-ve-cevirici/type-c-to-usb-30-coklayici-ethernet-4k-hdmi-sd-kart-okuyucu-hub-P283679550?Renk=Gümüş

• tuarek7 kullanıcısına yanıt
    Letgo dan 120 ye aldım sıfır sayılır ve bir kaç kişi daha 120 liraya veriyordu özellikle istanbulda

• tranQuill T kullanıcısına yanıt
    Gamesir x1 i bluetooth ile bağlayıp sonra dex e mi takıyorsunuz telefonu hocam?

Toshiba 4k smart tv var, yazılımını kendim güncelledim ondan sonra ekran yansıtma sıkıntı yaratmaya başladı bu nedenle film falan izlemek için ikinci el dex aldım 120 liraya, pubg oynamayı deneyeceğim. Ps4 var ds4 ile pubg oynayamadım bi türlü

• Geforce Now uygulamasını Dex üzerinde kullanan var mı deneme fırsatı bulamadım henüz

• quote:

Orijinalden alıntı: 18.Bayezid

Geforce Now uygulamasını Dex üzerinde kullanan var mı deneme fırsatı bulamadım henüz
    denemedim ama deneyeceğim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    4k tv var fakat çözünürlük FHD , WQHD seçemiyorum çözümü var mı acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: 18.Bayezid

4k tv var fakat çözünürlük FHD , WQHD seçemiyorum çözümü var mı acaba
    fikrim yok hocam o konuda 4k tv ye bende bağlıyorum ama ne çözünürlükte çalışıyor bakmadım.4K da 30 fps'de otomatik çalışması lazım şeçilmiyordu diye hatırlıyorum.

Bu arada nvdia now'u denedim gayet başarılı vortex ile zaten bundan 2.5-3 sene önce deneyimlemiştim videosu var.Güzeldi sorunsuzdu sadece vortex'in sunucu gücü düşüktü lowda açıyordu oyunları now'da akıyor.İnternetiniz iyi olsun yeterli bende 100 mbit fiber sorunsuz.

• Dex klavye lazım tabs4 üm için nereden alabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Legendery

Dex klavye lazım tabs4 üm için nereden alabilirim
    logitech k380 kullaniyorum.Memnunum tab s5e ile tab s5 i hiçbir zaman güncellemeyecegim.Biliyorsunuz linux destegi son kez 9.0 da var.
    Debian ve Opensuse kurulu orjinal ubuntu imajindan çok daha performansl çalisiyor.
  • MERHABA LUTFEN AŞAĞIDAKİ KAMPANYAYİ İMZALAYALIM

BİXBY var ise artik kullanalım. Samsung Duysun Sesimizi.

Debian ve opensuse nasil kurdunuz ?
    Hangi imajları indirdiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BarvaArtena -- 12 Nisan 2020; 7:45:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BarvaArtena

Debian ve opensuse nasil kurdunuz ?
    Hangi imajları indirdiniz ?
    XDA Developers
    [Linux on Dex] Void Linux and others... run different systems in LOD
    https://forum.xda-developers.com/galaxy-note-9/themes/linux-dex-void-linux-xfce4-t3976395

• Belki konuşulmuştur, ama inanın tüm sayfaları okuyarak "acaba konuşuldu mu" diye bakmak kolay değil, ben uzun zamandır telefonun ekranını bilgisayara aktaran, ama monitörü telefon ekranına çeviren değil, browser penceresi gibi ayrı bir pencere/sekme olarak bir sekilde bilgisayar normal işletim sistemi ile çalışırken kenarda tutabileceğiniz, dolayısıyla bilgisayarınızda normal işlerinizi yaparken telefonu cebinizde tutmadan ya da en önemlisi telefonunuzu fiziki olarak çıkarıp dokunmadan bilgisayardan telefonla ilgili işleri yapabileceğiniz (whatsappweb sürekli kopup bağlanıyor, onun yerine daha stabil olarak sadece whatsapp değil tüm uygulamaları calıştırip, mesajları okuyup/yazıp, aramaları bilgisayar üzerinde görebilip, arama sekmelerinde dolaşıp kim aramıs diye bakıp, kısacası hem telefon ekranını canlı olarak bilgisayar ekranında büyüklüğünü ayarlayıp kenarda tutabileceğiniz bir ekranda görüntüleyip hem de gerekirse telefonu bu pencereden mouse ile kullanabileceğiniz) bir program arıyordum, bu dex bunu yapmak yerine monitörü işlemcisi/kasası telefon olan bir ekrana dönüştürüyor, doğru mudur?

• quote:

Orijinalden alıntı: barkodd

Belki konuşulmuştur, ama inanın tüm sayfaları okuyarak "acaba konuşuldu mu" diye bakmak kolay değil, ben uzun zamandır telefonun ekranını bilgisayara aktaran, ama monitörü telefon ekranına çeviren değil, browser penceresi gibi ayrı bir pencere/sekme olarak bir sekilde bilgisayar normal işletim sistemi ile çalışırken kenarda tutabileceğiniz, dolayısıyla bilgisayarınızda normal işlerinizi yaparken telefonu cebinizde tutmadan ya da en önemlisi telefonunuzu fiziki olarak çıkarıp dokunmadan bilgisayardan telefonla ilgili işleri yapabileceğiniz (whatsappweb sürekli kopup bağlanıyor, onun yerine daha stabil olarak sadece whatsapp değil tüm uygulamaları calıştırip, mesajları okuyup/yazıp, aramaları bilgisayar üzerinde görebilip, arama sekmelerinde dolaşıp kim aramıs diye bakıp, kısacası hem telefon ekranını canlı olarak bilgisayar ekranında büyüklüğünü ayarlayıp kenarda tutabileceğiniz bir ekranda görüntüleyip hem de gerekirse telefonu bu pencereden mouse ile kullanabileceğiniz) bir program arıyordum, bu dex bunu yapmak yerine monitörü işlemcisi/kasası telefon olan bir ekrana dönüştürüyor, doğru mudur?
    telefonunuz ne bilmiyorum ama windows için entegre dex var whatsapp vs öyle kullanılır windows yada mac pc'de.Dex telefonu pc yapıyor fakat tel ekranını ayrı ekran olarak kullanabiliyorsunuz.

Chrome eklentisi var, vysor, gördünüz mü bilmiyorum ama 3. parti yazılımlarla olan işlerde (telefonda bankacılık hizmetlerini de kullandığım için) nedense kendimi pek rahat hissetmiyorum, dolayısıyla hiç bulaşmadım, bu dex olayı lisanslı ve bilinen bir markaya ait kendi yazılımı olacağı için bana daha mantıklı geldi.
    Yani bu dex ile hem istersem sadece monitörü baglayıp telefonu bilgisayar gibi kullanabiliyorum, hem de istersem monitör zaten bir kasaya bağlı ve windows/mac vb. çalışırken telefonu masaüstünde ekstra bir pencereden takip edip edip kullanabiliyorum, doğru mu anladım?
    (Telefonum huawei marka bu arada, ama bu sıralar telefon değiştirmeyi düşünüyorum, başka markalar için de dex'ler varsa onlara da bakabilirim)

• quote:

Orijinalden alıntı: barkodd

Chrome eklentisi var, vysor, gördünüz mü bilmiyorum ama 3. parti yazılımlarla olan işlerde (telefonda bankacılık hizmetlerini de kullandığım için) nedense kendimi pek rahat hissetmiyorum, dolayısıyla hiç bulaşmadım, bu dex olayı lisanslı ve bilinen bir markaya ait kendi yazılımı olacağı için bana daha mantıklı geldi.
    Yani bu dex ile hem istersem sadece monitörü baglayıp telefonu bilgisayar gibi kullanabiliyorum, hem de istersem monitör zaten bir kasaya bağlı ve windows/mac vb. çalışırken telefonu masaüstünde ekstra bir pencereden takip edip edip kullanabiliyorum, doğru mu anladım?
    (Telefonum huawei marka bu arada, ama bu sıralar telefon değiştirmeyi düşünüyorum, başka markalar için de dex'ler varsa onlara da bakabilirim)
    evet mantık öyle ama huawei ile olmaz.Onunda kendi arayüzü vardı ama ne oldu bilmiyorum dex Samsung'a özel başka marka ile olmaz.Yani işinizi görmez

Tesekkür ediyorum, Dex derken ben cihazı kastetmiştim, dex belki bu cihazın teknik adı, Samsung Dex de Samsung'unkiyken başka markalar için veya universal dex'ler de varsa diye sormuştum
    Bu arada Huawei telefonları (hepsini değil tabii ki, bendeki mate 8, belki huaweiApp'te benimki için de bu uygulama indirilebiliyordur, bilmiyorum) monitöre bağlayınca direkt olarak kullanabiliyorsunuz zaten, ama benim istediğim harici monitörü ekran olarak kullanabilmek değil, tekrar tekrar yazıyorum ama bilgisayarda ne yapıyorsam o işi yapmaya devam ediyorken telefonu bilgisayara bağlayıp bir pencerede de telefonumun ekranını görüp elimi telefona atmadan telefonu kullanabilmek, ve bunu güvenli bir şekilde yapabilmek

• Hocam dex değil de adaptör ile telefonu smart özelliği olmadığı için hdmı 1.4 mhl destekli tv ye bağlamak istiyorum.
    https://www.samsung.com/au/support/mobile-devices/how-do-i-connect-my-phone-to-my-tv-using-hdmi/
    Cihazı alıp otg ile klavye mause bağlayıp ekranı aktarıp (mail/oyun/film)vb yapabilir miyim?
    Tv Lg42lb620v

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.