Şimdi Ara

Samsung Dex Kullanıcılar Külübü(Dex Nedir,Ne İşe Yarar) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
849
Cevap
72
Favori
64.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ppemo

Merhaba bağlantıda ürün çıkmıyor.Göremedim.
    Bende samsungun kendi Typ_c to HDMI var .Fakat.
    Type_c to HDMI da HDMI kısmında type c den gelen veriyi görüntüye ceviren bir devre var. Bunu tersine kullandığında yani HDMI yı Dex station a taktığında Type-C monitöre taktığımda HDMI ucu çalışmıyor çunku o uç verici aslında alıcı değil. Yani görüntü monitöre ulaşmıyor. Veriyi Type_c den alıp görüntü olarak işleyip HDMI ın takıldığı monitöre ulaştırıyor.
    Ben ise HDMI ile bağlandığım Dex Station dan görüntü alıp Typ_c ile Asus monitöre aktarmak istiyorum.iki bilinmeyeen li denklem ama çözemiyorum.Ben monitöre zaten asusun kablosuyla yani iki taraflı type_c ile bağlanıp Dex i kullanabiliyorum Fakat telefon şarjı tukeniyor.Dex stationu kullanabilir isem bu monitörde hem telefon şarj olacak hemde Dex i Asus monitörle kullanabileceğim.
    Hocam dediğiniz biraz zor gibi.Kablosuz sarj aleti yada kablosuz powerbankdan başka yol gözükmüyor dexi kullanmak istiyorsanız.

• 1)Usb c hub ile hem HDD takıp film çalıştırıp hem de hdmi e çıkış vermek tableti kasıyor mu? Çünkü tam olarak böyle kullanacağım da.
    2)Dex ile harici kaynağa bağlandığımızda tabletin ekranını kapatabiliriz değil mi? AMOLED ekran olduğundan oldukça paranoyak bir biçimde kullanacağım da.
    3) Usb c hub PD(power delivery) ile kullandınız mı? 7in1 USB c hub almayı düşünüyorum da. Bir takım sorunlar da var galiba toplam 60w hub kendisine 7.5 w ayırıyor. Tab s5e ile uyumlu olur mu ? Quick charge 3.0 diyor ama emin olamadım.
    4)PD'li hublar ısınma sorunu nasıl? Kimisi dosya güzel kopyalayamıyor corrupt oluyor hdmi görüntü çıkışında glitch let oluyor demiş de tavsiye edebileceğiniz bı ubc c hub PD'li var mı? AliExpress ten alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmuco -- 11 Kasım 2019; 18:39:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • esmuco E kullanıcısına yanıt
    5)USB HUB da Type--C giriş ikiden fazla olan piyasa da gördünüzmü. Birine Telefonda Dex için kullanırken birine de şarj için güç vermek istiyorum.Olabilir mi deneyen var ise bilgi verirseniz sevinirim Teşekkürler

• O dediğiniz mümkün yalnız hızlı şarj olmadığı zaman bir anlamı kalmıyor. Hızlı şarj için yeterli amper.ve watt çıkışı olmasına rağmen bazı modelleri desteklemediği de oluyor. Mesela tab s5e yi desteklemeyen modellerde güç bağlandı şarj ediyor diyormuş ancak şarj etmiyormuş.

Bir de yeni öğrendim -Amazon da kullanıcı yorumlarından öğrendim çoğunu- USB c hub a hdd bağlayınca direk OTG ile bağlandığınız gibi hızlı dosya aktarımı alınamıyor diyor. Gerçi onu sadece sıradan bı Dex kullanıcısı söylemişti
    o yüzden tablet için ne kadar doğru olur ayrı mesele.

Kısacasıı hepsini aynı anda kullanabilmek sanırım thunderbolt 3 destekli bi makinede kullanışlı oluyor. Ikinci sorun USB c hub un ısınması. Çok ısınıyormuş. Ugreen in benim model için desteklediği hızlı şarj v.s. bi hub u var ondan alacağım artık.

• Arkadaşlar elimde VGA çıkışlı samsung monitör var

Telefon note9

Ekran çıkışı vga olduğu için kafamda soru işaretleri var samsung kendi dex aparatı hdm çıkışlı vga to hdm aparat alsam usb çoklayıcı ile orjinal dex station sorunsuz çalışır mı baseus enjoyment 10 in 1 düşünüyorum ama bu cihaz pahalı 700 tl vga olduğu ve klavye mause için usb çıkışı olduğu için düşünüyorum bu konuda kullanıcı arkadaşlar varsa nasıl bir sistem kurduklarını paylaşır ise sevinirim yada daha uygun fiyata nasıl bir sistem oluşturabilirim monitör için vga giriş, kablosuz klavye mause için 2 usb girişi ayrıca sarj girişi olmalı

• Ckurudal C kullanıcısına yanıt
    Ben hdmi to vga dönüştürücü alıp Vga girişli monitöre taktım, sorunsuz dex çalıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daniel_wellington -- 14 Kasım 2019; 1:54:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usb girişlerini nasıl çözdünüz çoklayıcı bağlayınca sorunsuz kullanabiliyormusuniz

• Usb çoklayıcı olarak hangi ürünü kullanıyorsunuz klavye ve mause girişleri için birde samsung dex mi samsung station mu note 9 icin

• Merhaba arkadaslar samsung dex statiton ve dex pad samsung note fan edition destejliyormu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Enss44 E kullanıcısına yanıt
    Hayır desteklemez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ppemo P kullanıcısına yanıt
    asus monitörde hdmi girişi olmadığı için mi type c ile aktarmaya çalışıyorsunuz baya bi kafam karıştı şu mesajı tekrar okuyayım
    monitörünüzün type c slotu in mi out mu o da önemli kablonun ters aktarım özelliği var mı o daha önemli

• quote:

Orijinalden alıntı: Enss44

Merhaba arkadaslar samsung dex statiton ve dex pad samsung note fan edition destejliyormu
    destekliyor diye biliyorum videolarda var çalıştığı.
  • Dostlar dex kullanirken pubg veya call of duty mobile klavye fare ile oynamak mümkün mü? Keşke samsung biraz uğraşsa ve oyunlara klavye fare desteği gelmesini sağlasa benim pc yok dex ile çoğu şeyi halledebiliyorum bir de boş zamanlarda oyun oynamak için şunu çözse samsung çok güzel olacak.

• GALAXY Tab S6 da gömülü olarak Dex kullanıyorum cidden güzel bir sanal desktop deneyimi sunuyor.Samsung bunu tabletlerde geliştirme konusunda devam ederse başarılı olur.
  • tranQuill T kullanıcısına yanıt
    HDMİ çıkışlı olması gerek. Ucuz fiyata ikinci el Samsung Dex sayanlar var.

• muakco M kullanıcısına yanıt
    Octopus uygulaması var. Her oyunda klavye, fare ve oyun kumandasıyla oynarsın.
    Samsung Dex Kullanıcılar Külübü(Dex Nedir,Ne İşe Yarar)

http://https://play.google.com/store/apps/details?id=com.chaozhuo.gameassistant

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi novaz -- 25 Kasım 2019; 21:1:27 >

• tranQuill T kullanıcısına yanıt
    Evet asus giriş type c ve kullanılan kablonun iki ucuda type c .Dex kullanabiliyorum bu kablo ile çeviriciye gerek duymadan ama telefonun şarjı tukeniyor.Dex station kullanırsam bu monitorle süper olacak .Ama hala çözüm bulamadım .Aslında istenen kablo çok basti ama piyasada yok bir taraf HDMI(görüntü çevirici adaptorsuz)diğer tarafı type c olmalı.HDMI kısmını Dex Stationa type C tarafını Asusa bağlayacağım ama yok ne yazık ki .

• Teşekkürler 🙂

• quote:

Orijinalden alıntı: novaz

Octopus uygulaması var. Her oyunda klavye, fare ve oyun kumandasıyla oynarsın.

http://https://play.google.com/store/apps/details?id=com.chaozhuo.gameassistant
    pubg bunun ile girerse ban yer.online oyunlar genelde mause klavyeye karşı önlem alıyor.

• Note 9 cihazim icin samsung dex almak istiyorum. Netflix tam ekran seyretmek mumkun mu tv de?
    Destek yok diye duymustum.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.