Şimdi Ara

Samsung Dex Kullanıcılar Külübü(Dex Nedir,Ne İşe Yarar) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
850
Cevap
72
Favori
64.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dex station ekran yansitma modunda kullandığımız zaman hdmi kablo ile çözünürlük daha fazla oluyor değil mi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SonSadrazam kullanıcısına yanıt
    Evet; doğrudur...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Herkese merhabalar. S21 Ultra cihaz kullanıyorum. Dex'i monitör ve tv gibi cihazlarda kablolu kullanmak için usb hub aramaktayım. Aşağıda linkini paylaştığım cihaz güzel gibi duruyor fakat uyumlumudur onu anlayamadım. Eğer uyumlu değilse hdmi ve ethernet girişi içeren bir hub öneriniz var mıdır ?

• agentsousa A kullanıcısına yanıt
    Merhabalar...
    Öncelikle paylaştığınız ürünün büyük ihtimal Dex desteği var. Bizim alışveriş siteleri bu tarz ürünleri tanıtırken sayfalarında yeteri kadar teknik bilgi vermiyorlar malesef. Küçük bir araştırma ile sizin için öğrendim. Bu ürünün 3×USB3.0 girişi, max 4K 30Hz destekli bir adet HDMI girişi, bir adet hızlı şarj için 100W pd type-c girişi (pd type-c arayüzlerde data aktarımı yapılmaz, yalnız şarj için kullanılır) ve bir adette gigabit destekli RJ45 ethernet girişi bulunmaktadır.
    Samsung Dex Kullanıcılar Külübü(Dex Nedir,Ne İşe Yarar)

Geçtiğimiz 11 Kasım indirimlerinde Aliexpres üzerinden Ugreen'in benzer ürününü uygun fiyata almıştım; bu yüzden midir bilmiyorum ama bana paylaştığınız ürün pahalı geldi (750 TL). Maaliyeti birazda sizin beklentinize bağlı; verimlilik adına üst seviye bir arayış içinde iseniz katlanılır. Ama günlük işler için değmeyebilir. Benim aldığım ürün yeni seri 4K 60hz desteği vardı ve Ugreen Türkiye'de bulunmuyordu. İleriye dönük ve ikinci el satışta Mac kullanıcılarına rahat satabilirim diye tercih etmiştim.

Şu link Aliexpres'teki alışveriş linkim (Ugreen'in Aliexpres'deki kendi mağazası, 7 in 1 olanı almıştım):

Şu link aynı ürünün Amazon Türkiye'deki linki (yurtdışından gönderiliyormuş):
    amazon
    UGREEN USB C Hub LAN HDMI, 4K 60Hz HDR USB C Ethernet Dock ile HDMI, RJ45, 100W PD, SD / microSD, 2 USB 3.0 MacBook Air / Pro, iPad Pro, XPS 13 Book vb. ile uyumludur.
    https://www.amazon.com.tr/dp/B093FKT9BF/ref=cm_sw_r_apan_glt_i_N8HQJXPFQMZY7FNC3F64

Sepette hesaplattım: Vergi, kargo dahil toplam 640TL'ye geliyor. Sizin üründen daha fazla özelliğe sahip ama daha ucuza gelmiş oluyor:

Şu ise işinizi görebilecek light versiyonu diyebiliriz bu da yurtdışından gönderiliyor:
    amazon
    Fırsat: UGREEN USB C Adaptörü LAN USB C Hub HDMI Ethernet USB C Dock mit 4K HDMI, RJ45, 100W PD, 2 USB 3.0 uyumlu iPad Pro/Air, Surface Pro, Surface Go, MacBook Pro/Air usw.
    https://www.amazon.com.tr/dp/B08HZ1GGH9/ref=cm_sw_r_apan_glt_i_dl_059766CHKCQ3CQH0TT1R

Bu da 510TL'ye geliyor: Samsung Dex Kullanıcılar Külübü(Dex Nedir,Ne İşe Yarar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 20 Mart 2022; 14:23:41 >

• İyigünler s20fe telefonum var bir tablete bağladığımda dex çalışıyor mu deneyen var mı

• mathdelisi M kullanıcısına yanıt
    Dex modu ya TV'lerde veya Windows PC'lerde çalışır. Tablet diye adlandırdığınız ya Android ya da iPad sistemlidir. Bunlar desteklemez.
    Ayrıca taşınabilir, sırf Dex modunu aktif kullanmak için üretilmiş dokynmatik özellikli AMOLED/LCD ince monitörler var. Ayrıca üzerlerinde OTG özellikli USB, type-c, HDMI, microSD kart girişide olanlar bulunmaktadır. Tablet diye bunları kastediyorsanız bunlarda sistem yok, sadece monitör görevi ifade ederler.
    https://www.aliexpress.com/item/1005001276242861.html?srcSns=sns_Copy&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&social_params=60149658159&aff_fcid=ffcffe8f0eec4bdc80d617e5bc133ec5-1648312392074-08045-_ui0He4&tt=MG&aff_fsk=_ui0He4&aff_platform=default&sk=_ui0He4&aff_trace_key=ffcffe8f0eec4bdc80d617e5bc133ec5-1648312392074-08045-_ui0He4&shareId=60149658159&businessType=ProductDetail&platform=AE&terminal_id=6488d65b93d84911aae4017068f69d8e&afSmartRedirect=y

• Eski tablet vardı o yüzden sormuştum, bunlardan kullandınız mı iyi mi?

Bu tarz ürünler mobilite önceliki olduğu için pahalıdır; ihtiyacınıza göre fayda/maaliyet olarak değerlendirmek lazım. Normalde HDMI girişi olan bir TV veya monitör Dex modu için yeterlidir. Hatta bilgisayarınız ile (USB bağlantısı aracılığı ile) Dex modunu kullanabilirsiniz.
    Ama mesela ben öğrenciyim, TV'im, bilgisayarım yok; mobilite beklentim yok, telefonumun Dex özelliği ile masaüstü bilgisayar konforunu yakalayabilmem için ne yapabilirim derseniz. HDMI girişli FHD bir monitör ve dex modu destekleyen bir adaptör yeterli olur. Adaptör tavsiyemin sebebi HDMI girişi ile beraber şarj edebilme ve USB klavye-fare takabilmek içindir.

Örnek bir ürün:
    urun.n11.com
    USB 3.1 TYPE C TO HDMI USB 3.0 4962a ÇEVİRİCİ DÖNÜŞTÜRÜCÜ ADAPTOR Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/adaptor-ve-cevirici/usb-31-type-c-to-hdmi-usb-30-4962a-cevirici-donusturucu-adaptor-P189771563

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 26 Mart 2022; 20:28:31 >

• tayaydin kullanıcısına yanıt
    Tavsiyeniz için teşekkürler buna benzer çoklayıcım var sadece ekran yoktu tablet olur diye düşünmüştüm yinede bu ekranlara bakayım

• Beyler xe9005 ile s21fe arasında çok hızlı dex bağlanıyordu. Ama artık bağlanmıyor. Önceden bağlandı yazısında kalıyor. Cihazı unut vs. Bir sıfırlama varmı?

• Merhabalar, grundig tv ye baglanabiliyorken Lg WebOS tv ye baglanamiyorum. Sizce sebebi nedir?

DeX in yaptığı açıklama SS te mevcut ama denedim olmadi. Samsung Dex Kullanıcılar Külübü(Dex Nedir,Ne İşe Yarar)

Merhaba , YouTube da dex videoları çeken bir kanal mevcut tableti ekran olarak tanıtıyor uygulama ve apart yardımıyla . Kısacası tableti monitör olarak kullanabilirsiniz.

• @mathdelisi

• Beyler herkese selam bugün dex station aldım ancak ne yaptıysam s9 cihazımı dex modda çalıştıramadım orjinal şarj aleti yok zaten telefonda yedek telefon olarak köşede duruyordu bir sürü kablo şarj aleti denedim ancak ne yaptıysam çalışmadı yardımcı olabilecek var mı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • BDemirel97 kullanıcısına yanıt
    Dex station'da arıza yoksa şarj aletindendir. Hızlı şarj aleti kullanmanız gerekiyor, orijinal şarj aleti bulunup deneyin derim.

• SonSadrazam kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim biraz bakmıştımda pek bulamamıştım. Bir tablet alıp deneyeceğim.

• Bende sony bir android tv var, telefonum s20 fe bu cihazdan televizyonuma dex ile bağlanabilirmiyim.

• ARTHUR. kullanıcısına yanıt
    Evet bağlanıyor dexi aç eğer tv yi görürse bağlantısız bağlanırsın görmezse kablo lazım

Teşekkür ederim akşam bir deneyeyim.

• ARTHUR. kullanıcısına yanıt
    Android TV'lerin son sürümlerinde kablosuz ekran yansıtmayı bayağı zorlaştırmışlar. Kolaylık adına 3. parti uygulamalar gerekebiliyor. Telefonda arattığınızda TV'nizi görmezse biraz internette araştırırsanız TV'ye yükleyeceğiniz uygun bir uygulama ile kablosuz Dex'i kullanabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.