Şimdi Ara

Samsung Dex Kullanıcılar Külübü(Dex Nedir,Ne İşe Yarar) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
850
Cevap
72
Favori
64.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

s20fe cihazımda bunu kullanıyorum lakin, fiyatını bu kadar niye uçurmuşlar bilmiyorum, en son 90 tlye almıştım halen kullanıyorum. Kablosuz mause bağlıyorum sorunsuz çalışıyor, sadece ilk takmalarda görüntü gidip geliyor ama daha sonra bu sorun ortadan kalkıyor, sanki cihaz alışma evresinde gibi :D kablosuz mini joystick bağlayıp ps1 ps2 ve gamecube emulatör tarzı oyunları rahatlıkla oyanayabiliyorum. Şarj ediyor aynı anda merak etme. lg g padda hdmi çıkışı varsa her türlü kullanabilirsin

• Hayalci kullanıcısına yanıt

Ben de aethersx2 emu ile ps2 surumu sf2 oynuyorum arada. Hori arcade stick de var tam da eski zamanlardaki gibi oluyor.

https://cdromance.com/ps2-iso/hyper-street-fighter-ii-the-anniversary-edition-eur/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• funnyhow kullanıcısına yanıt
    Tam adamına söyledin. 🤣 Samsung Dex Kullanıcılar Külübü(Dex Nedir,Ne İşe Yarar)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar kablosuz dex ile netflix ve amazon prime da birşey izlemeye çalıştığım zaman siyah ekran geliyor. Sadece ses ve altyazı var görüntü yok. Çözümü bilen var mı acaba?
    Telefonum Snapdragon Note 10+ Plus en son güncelleme yüklü

• mavi_hayalet M kullanıcısına yanıt
    Dex'i kablolu deneme şansınız oldu mu; kabloluda da siyah ekran mı geliyor? Cihazınız root'lu mu, IMEI kaydı nasıl yapılmış? Root'lu cihazlarda böyle oluyor genelde.

• dex modunda kablosuz mouse ile sorun yaşayanlar yeni mouse almadan önce telefonu bir tekrar başlatsın. durduk yere gereksiz masraf yapmasın. :)

• tayaydin kullanıcısına yanıt

Kablolu değilde arkadaşın akıllı tv sinin yansıtma özelliğiyle denedim ve siyah ekran sorunu olmadı.

Benim kendi televizyonum akıllı olmadiği için android box ın miracast özelliğiyle kullanıyordum muhtemelen çin malı lisanssiz bir cihaz olduğu için siyah ekran veriyor.

• Arkadaşlar merhaba. Laptop'a dex ile bağlanmayı denedim, kolayca kablosuz bağlandım ama çok gecikme var, wifi hızından dolayı sanırım. Kablolu bağlanmayı denedim ama olmadı, kablo sadece şarj ediyor. Sadece Type C - Type C kablo kullanarak mı bağlanabiliyoruz? Laptop'ta Type C çıkışı yok, USB 3.0 çıkışından bağlamaya çalıştım ben. Bu arada laptop'ta hdmi ve vga çıkışları da var.

Bir tane de monitörüm var. Ona bağlamak için Type C - HDMI kablo mu gerekli?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuvx -- 17 Kasım 2022; 4:39:7 >
  • nuvx N kullanıcısına yanıt
    PC ve TV'de kablosuz Dex'in akıcı olması için WiFi'nin 5 GHz olması tavsiye edilir. PC'yi kablosuz ekran olarak mı kullandınız; çünkü o şekilde bağlanabilme durumuda var. Diğeri ise Samsung'un Bilgisayar için Dex uygulaması; bu uygulama aracılığı ile hem kablolu hem de kablosuz bağlanabiliyorsunuz. Uygulamayı aşağıdaki linkten indirin:
    https://www.samsung.com/tr/apps/samsung-dex/

Type-A to type-C kablo kullanın (Yani bir ucu type-c iken diğer ucu klasik büyük USB olan, genel kullanılan kablo). Mümkünse orijinal Samsung kablosu kullanın. Markasız kabloların bazıları şarj eder ama veri alışverişine imkan tanımayabilir. PC'ye telefonun driver'ının yüklenmiş olması gerekir. Kablo ile PC'ye bağlandığında driver otomatik olarak yüklenir.
    Bilgisayar için Dex uygulamasını kurduktan sonra açın sonra kablo ile telefonu bağlayın. Telefonun ekranına uyarı gelecek, onu onaylamadığınız sürece bağlantı yapmaz.
    Samsung Dex Kullanıcılar Külübü(Dex Nedir,Ne İşe Yarar)

Bilinmesi gerekenler: Bilgisayar için Dex uygulamasının Mac ve Windows 7 için desteği sonlandırılmış; Windows 10 ve üzeri işletim sistemlerini desteklemektedir.

HDMI ile monitör ve TV bağlantısı için HDMI adaptörü veya HDMI-type-C kablosu kullanmalısınız. Kablodan ziyade en az 1'er adet USB, type-c girişi olan adaptörleri tavsiye ederim. Çünkü bağlantı ile şarj düşüşü hızlı olmakta şarj ihtiyacı olduğunda port dolu olduğundan kablolu şarj yapılamamakta. Oysa adaptörde şarj için en az 1 adet type-c port olduğu gibi 1 adette OTG özellikli USB girişi olmaktadır. USB girişine ihtiyaca göre USB çoklayıcı, klavye, mouse, flash bellek bağlanabilir. Samsung'un resmi Dex Station, Dex Pad ürünleri mevcut. Yan sanayii bu ürünlerin artı ve eksileri önceki mesajlara bakarak görebilirsiniz. En uygun fiyata şu adaptörle işinizi görebilirsiniz (1 adet de HDMI kablosuna ihtiyacınız olacak):

m.n11.com
    Usb 3.1 Type C To Hdmı Usb 3.0 4962A Çevirici Dönüştürücü Adaptor Fiyatları ve Özellikleri
    https://m.n11.com/urun/usb-31-type-c-to-hdmi-usb-30-4962a-cevirici-donusturucu-adaptor-20011130?magaza=evaletim

• Orijinal samsung dex kablosuyla beraber kablosuz şarj kullansak cihaz çok mu ısınır acaba. Şarjn düşüşü olayına nasıl bir çözüm ürettiniz arkadaşlar?

• tens T kullanıcısına yanıt
    Dex kablosu çok uzun olmayan sunumlar için mantıklı. Uzun oturumlu kullanımlar için orijinalde olsa type-c to HDMI Dex kablosu önermiyorum. Üstteki mesajımda yazdığım örnekteki gibi en az birer adet USB, HDMI ve type-c girişleri olan adaptörleri tavsiye ederim. Orijinal Dex Station, Dex Pad kullanım için şarja bağlamayı şart koşsada örnekte verdiğim gibi yan sanayi ürünler böyle bir şart koşmuyor (Kısa oturum ve sunumlar için iseal).
    Kablosuz şarj dediğiniz gibi zaten ısınmaya yol açıyor ayrıca kablosuz şarj kablolu şarja göre oldukça yavaş, hızlı kablosuz şarjda yine ısınma normaline göre daha artıyor ve ayrıca o da hatırladığım kadarı ile en yüksek 15 Watt'tı.
    Özetle kablodan kurtulup adaptör almak daha mantıklı...

• tayaydin kullanıcısına yanıt

Anladım hocam şarj için tek çözüm adaptör almak gibi. Teşekkür ederim değerli bilgileriniz için.

• Merhabalar, günlük kullanım için bir dex dizilimi yapmaya karar verdim. Birkaç ürünü de aldım, viewsonic va1655 ve samsung trio seti gibi. Ancak exynos 2100 ile deneyimlediğim için açıkçası aldığım verim pek tatmin edici gelmedi.

Kullananlar arasında gen1 ile deneyimleyen var mı acaba?, varsa tecrübelerini paylaşabilirse çok sevinirim.

• S22 8gen1 ile 6 ay kadar oldu sanirim kullanmaya baslamam. Dex modunda bazen programlarin kararliliklariyla lgilli sorun yasiyorum ama bunun telefonla alakali olmadigini dusunuyorum. Onun haricinde evde dex modu disarda telefon olarak cok memnunum.

• Bluetooth mouse ile kullandığımda, imleç hem tv ekranında hem de telefon ekranında görünüyor ve Bu şekilde imleci çok rahat hareket ettiremiyorum.

Telefonda dokunmatik ekrani açtığımda bu sorun biraz daha azalıyor.

Bu sorunu çözmek adına önerisi olan varsa , paylaşırsa sevinirim

• mechnegg M kullanıcısına yanıt

Samsung members uzerinden destek almanizi tavsiye ederim. Ilgileniyorlar halledemeyecekleri bir sey ise de uzerinde calismak uzere kayit altina aliyorlar.

• Hayalci kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba dolphin emu versiyonu mu farklı? Store da görmediğim bir sürüm sanki. Bir de dolphinde titreşimi kapatmayı biliyor musunuz arada bir nfs underground 2 oynamak istiyorum nefes aldırmıyor titreşim.

Son olarak nfs underground 2 için dolphin mi yoksa damonps2 mi önerirsiniz?

• 18.Bayezid kullanıcısına yanıt

Merhaba, ps2 oyunlarını oynamak istiyorsan, aetherSX2 öneririm. play storede mevcut. Türkçe dil ile ayarları rahatlıkla yapabilirsin. Ben alternatif olsun diye bir sürü emulator var bende.

• Merhaba s20 fe yi HD ready hdmı girişli televizyona bağlamak istiyorum.
    Orjinal olmayan iş gören kablo önerisi alabilirim.
    amacım twbox gibi kullanmak
    Saygılar

• Samsung Dex Kullanıcılar Külübü(Dex Nedir,Ne İşe Yarar)
    Samsung Dex Kullanıcılar Külübü(Dex Nedir,Ne İşe Yarar)amazon
    Daytona HC-01 Type-C To 4K Ultra Full HD HDMI USB-C Tak Çalıştır Görüntü Aktarım Kablosu
    https://www.amazon.com.tr/dp/B09XHNHF9R/ref=asc_df_B09XHNHF9R1663099200000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B09XHNHF9R&linkCode=asn

arkadaşlar dex için bunu alıyorum sorun yaşamam galiba değil mi?

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.