Şimdi Ara

Samsung Dex Kullanıcılar Külübü(Dex Nedir,Ne İşe Yarar) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
849
Cevap
72
Favori
64.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vortex'i vdsl ile deniyorum sıkıntı yok fiberde'de yoktu.Yanlız makinaların gücü sınırlı olduğu için ayarları med'de getiriyorum yoksa fps drop oluyor buda acaba netten mi diyorsunuz ama fps counteri açınca anlaşılıyor.Fiberde latency lag 20-25 arası idi vdsl'de 29-35 arası çok düşük lag oranları olduğu için 2 sindede hiçbir sorun yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • klavye ayarlarinda fiziksel klavye kiaminda turkce secili ama tr karakterler calismiyor neden olabilir..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • IdontKnoWw I kullanıcısına yanıt
    her türkçe olmadığında dil ve girişten samsung klavyeyi seçip türkçe kısmını işsaretleyin çalışır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: recooz

her türkçe olmadığında dil ve girişten samsung klavyeyi seçip türkçe kısmını işsaretleyin çalışır.
    hocam orda lagitech türkce klavye yaziyor bende turkceyi sectim saniyordum oysaki altindan bidaha türkçe seçmek gerekliymis..

• Dostlar s9 veya note 8 alacağım da almışken dexi de almayı düşünüyorum da. Performans olarak bu iki cihaz dexte çok fark eder mi ? Günlük kullanımda arada fark olmaz ama dexte merak ediyorum belki deneyimleyen vardır. Birde dex ile oyun kısmına ne diyorsunuz ? Yani alıp evde tvye bağlayıp oyun oynama durumu nasıl ? Konuyu okudum tamamen ama merak ettiğim bir konsol gibi olmasa da benzer şekilde günde 3-4 saat oynamak mümkün mü sakıncası var mı ? Soru yağmuru oldu ama kusura bakmayın

• dex sahipleri windows7 kullanımı için bakabilir.
    VMware End-User Computingyoutube
    How Does Samsung DeX Work With VMware Workspace ONE?
    https://www.youtube.com/watch?v=yKFJs_hlHEk
  • Merhaba arkadaslar netflix üyeligi aldik ama dexde tam ekran olmuyor dex max vardı daha önce kullanmistim suan olmuyor yardimci olabilecek varmi. Yapan varsa apk olarak

Samsung Dex Kullanıcılar Külübü(Dex Nedir,Ne İşe Yarar)

• Arkadaşlar merhabalar bu dex kablosuz klavye ve mouse yi nasil bagliyoruz birde buna uygun kablosuz mouse ve klavye tavsiyesi var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: vasel

Arkadaşlar merhabalar bu dex kablosuz klavye ve mouse yi nasil bagliyoruz birde buna uygun kablosuz mouse ve klavye tavsiyesi var mi
    Klavye bluetooth bende K380 simdi almani tavsiye etmiyorum zamaninda 1 yil once 64 liraya almistim simdi 180 olmus.

Usb cikisi zaten var 2 tane usbli sekildeki fare klavyede baglayabilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

Klavye bluetooth bende K380 simdi almani tavsiye etmiyorum zamaninda 1 yil once 64 liraya almistim simdi 180 olmus.

Usb cikisi zaten var 2 tane usbli sekildeki fare klavyede baglayabilirsin

Alıntıları Göster
    Anladim tesekkur ederim ama ben ekrana bagliycam bu yuzden kablosuz daha ucuz modeller bakarim ikinci sorum mesela laptop a bagladim sadece kablosuz sarj yapabiliyor muyuz acaba ve ben bundan google chrome uzerinden bilgisayar gibi online film video izleyebilir miym tam ekran birde youtube tam ekran oluyor mu

• quote:

Anladim tesekkur ederim ama ben ekrana bagliycam bu yuzden kablosuz daha ucuz modeller bakarim ikinci sorum mesela laptop a bagladim sadece kablosuz sarj yapabiliyor muyuz acaba ve ben bundan google chrome uzerinden bilgisayar gibi online film video izleyebilir miym tam ekran birde youtube tam ekran oluyor mu

Alıntıları Göster
    Laptopa goruntu aktarilmiyor.Dex'in kablosuz sarj ozelligi yok diger chrome sorulari evet tam ekran olur.

• Aa bazi inceleme sitelerinde ayni zaman da sarj ettiğini soyluyor youtube gordum incelemelerde hatta yorumlarda sormuşlar sarj edilebilir mi evet demişler

Google play dex max uygulumasinin yorumlarinda netflix tam ekran olmuyor diye yorum yapmışlar bole bir sey var mi su an acaba

• vasel kullanıcısına yanıt
    Var daha cözemedim malesef

• quote:

Aa bazi inceleme sitelerinde ayni zaman da sarj ettiğini soyluyor youtube gordum incelemelerde hatta yorumlarda sormuşlar sarj edilebilir mi evet demişler

Google play dex max uygulumasinin yorumlarinda netflix tam ekran olmuyor diye yorum yapmışlar bole bir sey var mi su an acaba
    Incelemelerin hepsi ustun koru hocam.O sarj olayini usb seklinde oluyor demeye calisiyorlar aslinda

• S8 kullanıyorum torrent ve internet ağırlıklı kullanıyorum ayrıca harici hard diskten veri transferi yapmam gerekiyor dex ile harici harddisk kullanabilir miyim

• Herkese iyi akşamlar arkadaşlar.

-Garip bir şekikde dex i açamıyorum.

Cihazı sokete yerleştiriyorum telefon ekran ışığı yanıyor ancak hepsi o kadar. Ne görüntü aktarılıyor ne şarj oluyor.

SORUN NE OLABİLİR. BENZER BİR SORUN YAŞAYAN OLDU MU ACABA.

Aklıma gelen ihtimaller..

-Cihaza sıfırlama yapmıştım, onla mı alakalı

-dün cihaza güncelleme geldi onu uyguladım, onla mı alakalı, çıkamadım işin içinden

• MRB ARKADAŞLAR!!!

Dex ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Telefonu sokete oturtuyorum ancak sadece ekran ışığı yanıyor. Onun dışında bi numara yok. Ne dex açılıyor ne de şarj oluyor.

Yeniden başlatma kabloyu çıkarık takma falan akla gelenleri denedim değişen birşey yok. Son kullanımımdan buyana telefonda iki şey değişti

1- cihaza sıfırlama yaptım (hard reset)

2- dün gelen güncellemeyi yükledim.

Benzer sorun yaşayan var mı acaba. İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim..

• Merhaba ;

Yeni dex cihaz aldim.Note 8 telefonumu yerleştirince herhangi bir değişlik olması.. Ben gelen cihazın bozuk olacağını düşünüyordum.. Birde telefonu ekran,cihaza dönük.takarak denedim ve çalıştı.. Ama ekran.uzerinde.bir işlem.yapamadigim icin cihazı.baslatamadim..Sizce bunun.nedeni.nedir? Ne yapabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: enyon

Merhaba ;

Yeni dex cihaz aldim.Note 8 telefonumu yerleştirince herhangi bir değişlik olması.. Ben gelen cihazın bozuk olacağını düşünüyordum.. Birde telefonu ekran,cihaza dönük.takarak denedim ve çalıştı.. Ama ekran.uzerinde.bir işlem.yapamadigim icin cihazı.baslatamadim..Sizce bunun.nedeni.nedir? Ne yapabilirim.

Sizdeki dex pad mi ?

Ayarlardan baglantilar screen mirroring'e alin tekrar dex'i secin bakalim sorun cozulecek mi

• quote:

Orijinalden alıntı: anarcisth

MRB ARKADAŞLAR!!!

Dex ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Telefonu sokete oturtuyorum ancak sadece ekran ışığı yanıyor. Onun dışında bi numara yok. Ne dex açılıyor ne de şarj oluyor.

Yeniden başlatma kabloyu çıkarık takma falan akla gelenleri denedim değişen birşey yok. Son kullanımımdan buyana telefonda iki şey değişti

1- cihaza sıfırlama yaptım (hard reset)

2- dün gelen güncellemeyi yükledim.

Benzer sorun yaşayan var mı acaba. İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim..
    Hangi telefon bilmiyorum ama galaxy s8'de sorun yok.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.