Şimdi Ara

Samsung Dex Kullanıcılar Külübü(Dex Nedir,Ne İşe Yarar) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
849
Cevap
72
Favori
64.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Trendyol com da 249 tl ye dusmustu bi tane aldim, daha ucuz bulamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsung dex i donusturucu ile eski lg monitore bagladim ancak out of range hatasi aliyorum goruntu gelmiyor ne yapmam lazim arkadaslar

• quote:

Orijinalden alıntı: Türbülans Havayolları A.Ş

Trendyol com da 249 tl ye dusmustu bi tane aldim, daha ucuz bulamadim
    Fena degil zaten min 179'a dusmustu.Dex+TA20 sarj kablolu bende 179'a tek dex almistim.1 sene oldu tabi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi akşamlar DH takipçileri. Öncelikle forumda yeniyim, hatam olursa affola. Foruma yeni üye oldum fakat 7-8 senedir herhangi bir problemim olduğunda direk bu foruma girip araştırıp, sorunumun çözümüne ulaşırdım. Fakat galiba herşey buraya kadarmış. Bu sefer çözüm bulamadım.
    Sorunum ise; yaklaşık 1 hafta önce Dex Station aldım, eve gelip kutuyu açıp cihazı orjinal s8 adaptörüyle prize takıp gücü verdim. Fan hemen sorunsuz bir şekilde devreye girdi tabiki. Fakat Hdmı kablosunu bağladığım zaman hiç bir şekilde görüntü aktaramadım. Telefon sadece şarj oluyor, ethernet kablosunu takarsam veya kablosuz klavye mause bağlarsam veya flash disk falan takarsam onları görüyor ama Hdmı sanki takılı değilmiş gibi davranıyor. Farklı Hdmı kabloları, 2 tane farklı Tv ve 1 tane monitör dahil olmak üzere testlerimi yaptım ama sonuç aynı. Cihazımda; ayarlar-bağlantılar-diğer bağlantı ayarlarında Hdmı ile ilgili herhangi bi ayar sekmesi yok. Knox ile ilgili verdiğiniz linke tıklayıp, finish butonuna bastığımda ise; güncellemeler denetleniyor yazısı çıkıp ardından Bluetooth'u açmaya çalışıyor ve tabikide daha sonrasında hiç bir cihaz bulunamadı hatası verip o da iptal oluyor. Bugün sıfırladan tüm ağ ayarlarını sıfırlayıp, sistem uygulamalarından Samsung Dex ve Samsung Dex Anasayfası' nı bulup önbelleklerini temizledim sonuç yine aynı. Bu arada telefonu Dex Station' a oturtup Bixby tuşuna bastığımda iste telefonun ekranının alt tarafında Dex Station' a bağlıyken Bixby kullanılamaz yazısı geliyor. Zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim. Fikri olan yardımcı olursa minnettar olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: H.C.G

İyi akşamlar DH takipçileri. Öncelikle forumda yeniyim, hatam olursa affola. Foruma yeni üye oldum fakat 7-8 senedir herhangi bir problemim olduğunda direk bu foruma girip araştırıp, sorunumun çözümüne ulaşırdım. Fakat galiba herşey buraya kadarmış. Bu sefer çözüm bulamadım.
    Sorunum ise; yaklaşık 1 hafta önce Dex Station aldım, eve gelip kutuyu açıp cihazı orjinal s8 adaptörüyle prize takıp gücü verdim. Fan hemen sorunsuz bir şekilde devreye girdi tabiki. Fakat Hdmı kablosunu bağladığım zaman hiç bir şekilde görüntü aktaramadım. Telefon sadece şarj oluyor, ethernet kablosunu takarsam veya kablosuz klavye mause bağlarsam veya flash disk falan takarsam onları görüyor ama Hdmı sanki takılı değilmiş gibi davranıyor. Farklı Hdmı kabloları, 2 tane farklı Tv ve 1 tane monitör dahil olmak üzere testlerimi yaptım ama sonuç aynı. Cihazımda; ayarlar-bağlantılar-diğer bağlantı ayarlarında Hdmı ile ilgili herhangi bi ayar sekmesi yok. Knox ile ilgili verdiğiniz linke tıklayıp, finish butonuna bastığımda ise; güncellemeler denetleniyor yazısı çıkıp ardından Bluetooth'u açmaya çalışıyor ve tabikide daha sonrasında hiç bir cihaz bulunamadı hatası verip o da iptal oluyor. Bugün sıfırladan tüm ağ ayarlarını sıfırlayıp, sistem uygulamalarından Samsung Dex ve Samsung Dex Anasayfası' nı bulup önbelleklerini temizledim sonuç yine aynı. Bu arada telefonu Dex Station' a oturtup Bixby tuşuna bastığımda iste telefonun ekranının alt tarafında Dex Station' a bağlıyken Bixby kullanılamaz yazısı geliyor. Zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim. Fikri olan yardımcı olursa minnettar olurum.
    Ayarlar-Baglantilar-Daha fazla baglnti secenegi-Hdmi modu-Samsung Dex

Ayarlari bu sekilde mi avaba eger boyle ise dex istasyonunda bir sorun olabilir

• Cihazımda diğer bağlantı ayarlarında öyle bir seçenek bulunmuyor malesef :(
  • Samsung Dex Kullanıcılar Külübü(Dex Nedir,Ne İşe Yarar)

Dediğiniz yerde sadece bu ayarlar mevcut.
  • EymeG kullanıcısına yanıt
    Ben de var. Dex station, sadece birkaç kez kullandım. Kutusunda duruyor uzun süredir.

Düşünüyorsanız PM dem görüşelim..

• Hepsiburadadan aldım bir adet. Dex pad. 240a düşünce duramadım.

• quote:

Dediğiniz yerde sadece bu ayarlar mevcut.
    Sizde bir sıkıntı var uygulama devre disi falan mi biraktiniz ?

Birakmadiysaniz servise bir danisin ilk defa boyle birsey goruyorum hdmi modu yok

Samsung Dex Kullanıcılar Külübü(Dex Nedir,Ne İşe Yarar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 24 Kasım 2018; 11:32:59 >

• Bende anlamadım. Başka bi arkadaşımın s8 Plus' ı var onda denicektim, onda da HDMI ayarı yok. Hiç birşeyi devre dışı bırakmadım. Hatta telefonu sıfırladım ama yinede değişen birşey yok. Çokda heveslenerek almıştım oysaki.. Sağlık olsun :)
  • quote:

Bende anlamadım. Başka bi arkadaşımın s8 Plus' ı var onda denicektim, onda da HDMI ayarı yok. Hiç birşeyi devre dışı bırakmadım. Hatta telefonu sıfırladım ama yinede değişen birşey yok. Çokda heveslenerek almıştım oysaki.. Sağlık olsun :)
    Sizin android surumu ne acaba ?

Bana yapi numaranizi ve hangi ayin guvenlik guncellemesi var atar misiniz detayli bakacagim.

Telefon hakkinda/Yapi numarasi(Build Number)/Android Guvenlik yamasi

• Dex kullanıcısı arkadaşlar, aranızda monitörde WQHD (2560*1440) görüntü alabilen var mı ? Elimdeki 4k monitörde neyi denediysem alamadım bu çözünürlüğü.. Dex Station da denedim, Dex Pad'de denedim.. Eğer alabilen varsa hangi monitörle alabildiğini de yazarsa sevinirim.. Benim tahminim sadece doğal WQHD monitör ile bu çözünürlük alınabiliyor diye düşünüyorum.

• En son 8.0 almıştım ama onlarda otomatikte ve herhangi bir güncelleştirmeyle ilgili bildirim gelmedi.

• quote:

En son 8.0 almıştım ama onlarda otomatikte ve herhangi bir güncelleştirmeyle ilgili bildirim gelmedi.

son güncellemede yüklü anlamadım ben sizin sorununuzu açıkcası niye hdmı mod yok en ufak fikrim yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

son güncellemede yüklü anlamadım ben sizin sorununuzu açıkcası niye hdmı mod yok en ufak fikrim yok

Alıntıları Göster
    Ben de dex düşünüyordum, baktim bende de hdmi mod görünmüyor, bu mod kablo takinca falan çıkıyor olmasın? Marrusia?

• quote:

En son 8.0 almıştım ama onlarda otomatikte ve herhangi bir güncelleştirmeyle ilgili bildirim gelmedi.

Dexin şarjını takmadan dener misjniz? Youtube da biri işe yaradığını gösteriyor. Tüm bağlantıları yapin, dexe şarj baglamayin ve deneyin, görüntü gelirse ardindan dexe sarji takabilirsiniz

• Onu da denedim :) Hatta Xda' dan da araştırdım ama yinede bir çözüme ulaşamadım. Banada çok garip geliyor acaba telefonumun farkı ne ?

• quote:

Onu da denedim :) Hatta Xda' dan da araştırdım ama yinede bir çözüme ulaşamadım. Banada çok garip geliyor acaba telefonumun farkı ne ?
    başka bir arkadaşın cihazında baktım yine bu hdmi mod menüsü yoktu, muhtemelen bu menü dexi takınca ortaya çıkıyor yani probleminiz bu değil gibi duruyor
  • Başka bir cihazla denedim, s8 plus. Onda da HDMI menüsü yoktu, taktım ve değişen herhangi birşey olmadı.. Ne görüntü aktarıldı ne de HDMI menüsü geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.C.G -- 1 Aralık 2018; 3:9:34 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.