Şimdi Ara

samsung dokunmatik gitti mesajlara bakmam lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • samsung dokunmatiğim gitti ancak mesajlara mutlaka bakmam lazım gmail hesabım 2 doğrulama istiyor ve telefonuma mesaj gelse bile ben bakamıyorum lütfen yardım:(((

• samsung galaxy win :( çok kötü telefon 450tl felandı destekiyormudur
  • Bilgisayardan PlayStore'a girip SideSync indir. Samsung'un resmi uygulaması olmasına dikkat et.
    Sonra bilgisayara da indir. Kablo ile telefon ve bilgisayarı bağla. Telefonunu bilgisayardan kullanabilirsin bu sayede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rabelisa -- 29 Mayıs 2017; 19:26:24 >
  • NE YAZIKKI SİDESYNC O TELEFONLA UYUMLU DEĞİLMİŞ :(( NEYSE TEK YOL GMAİLDEN KURTARMA İSTEĞİ ATMAK ONLAR 1 HAFTADA ANCA DÖNERLER HERALDE
  • kralgeridöndü kullanıcısına yanıt
    Sim kartınızı başka telefona takarsanız sms yine gelir. İmkan varsa deneyin...
  • neyse yapcak bir şey yok googleın mesajını bekleyeceğiz ilginiz için teşekkürler :)
  • Rabelisa kullanıcısına yanıt
    bunu hiç düşünmemştim tşekkürler bir arkadaşın telefonuna takarız artık :))
  • Bluetooth dan fareyi bağlayabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3-4 yıl önce aldım dün bi uyandım ekranın ortasında hiç düşürmememe ragmen bir saydamlık olmuş tam çizik değil ama çizik gibi bir şey ve dokunmatik çalışmıyordu.
  • bende aslında note 5 vardı betona düşürdüm keşke sadece ekran kırılsaydı ama ne yazikki iç ekran da kırıldı bildiğin benden yeni telefon parası istediler 1000tl bende bu telefon evde duruodu bari bunu kullanayım dedim 1 hafta sonra dokunmatiği gitti işte :) neyse artık paraya kıyacaz vericez 1000tl yi :))
  • youtubeden bir adamın videoyu izleidm kadıköyde yaptırıyormuş orjinal samsung ekranıyla değiştiriyormuş bence bir sıkıntı olmaz yoksa 2500tlm çöpe gider daha yeni almıştım zaten :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.