Bildirim
samsung dokunmatik gitti mesajlara bakmam lazım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
samsung galaxy win :( çok kötü telefon 450tl felandı destekiyormudur -
Bilgisayardan PlayStore'a girip SideSync indir. Samsung'un resmi uygulaması olmasına dikkat et.
Sonra bilgisayara da indir. Kablo ile telefon ve bilgisayarı bağla. Telefonunu bilgisayardan kullanabilirsin bu sayede.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rabelisa -- 29 Mayıs 2017; 19:26:24 > -
NE YAZIKKI SİDESYNC O TELEFONLA UYUMLU DEĞİLMİŞ :(( NEYSE TEK YOL GMAİLDEN KURTARMA İSTEĞİ ATMAK ONLAR 1 HAFTADA ANCA DÖNERLER HERALDE -
Sim kartınızı başka telefona takarsanız sms yine gelir. İmkan varsa deneyin... -
neyse yapcak bir şey yok googleın mesajını bekleyeceğiz ilginiz için teşekkürler :) -
bunu hiç düşünmemştim tşekkürler bir arkadaşın telefonuna takarız artık :)) -
Bluetooth dan fareyi bağlayabilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3-4 yıl önce aldım dün bi uyandım ekranın ortasında hiç düşürmememe ragmen bir saydamlık olmuş tam çizik değil ama çizik gibi bir şey ve dokunmatik çalışmıyordu. -
bende aslında note 5 vardı betona düşürdüm keşke sadece ekran kırılsaydı ama ne yazikki iç ekran da kırıldı bildiğin benden yeni telefon parası istediler 1000tl bende bu telefon evde duruodu bari bunu kullanayım dedim 1 hafta sonra dokunmatiği gitti işte :) neyse artık paraya kıyacaz vericez 1000tl yi :)) -
youtubeden bir adamın videoyu izleidm kadıköyde yaptırıyormuş orjinal samsung ekranıyla değiştiriyormuş bence bir sıkıntı olmaz yoksa 2500tlm çöpe gider daha yeni almıştım zaten :(
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X