Bildirim
samsung dokunmatik gitti mesajlara bakmam lazım
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
samsung galaxy win :( çok kötü telefon 450tl felandı destekiyormudur -
Bilgisayardan PlayStore'a girip SideSync indir. Samsung'un resmi uygulaması olmasına dikkat et.
Sonra bilgisayara da indir. Kablo ile telefon ve bilgisayarı bağla. Telefonunu bilgisayardan kullanabilirsin bu sayede.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rabelisa -- 29 Mayıs 2017; 19:26:24 > -
NE YAZIKKI SİDESYNC O TELEFONLA UYUMLU DEĞİLMİŞ :(( NEYSE TEK YOL GMAİLDEN KURTARMA İSTEĞİ ATMAK ONLAR 1 HAFTADA ANCA DÖNERLER HERALDE -
Sim kartınızı başka telefona takarsanız sms yine gelir. İmkan varsa deneyin... -
neyse yapcak bir şey yok googleın mesajını bekleyeceğiz ilginiz için teşekkürler :) -
bunu hiç düşünmemştim tşekkürler bir arkadaşın telefonuna takarız artık :)) -
Bluetooth dan fareyi bağlayabilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3-4 yıl önce aldım dün bi uyandım ekranın ortasında hiç düşürmememe ragmen bir saydamlık olmuş tam çizik değil ama çizik gibi bir şey ve dokunmatik çalışmıyordu. -
bende aslında note 5 vardı betona düşürdüm keşke sadece ekran kırılsaydı ama ne yazikki iç ekran da kırıldı bildiğin benden yeni telefon parası istediler 1000tl bende bu telefon evde duruodu bari bunu kullanayım dedim 1 hafta sonra dokunmatiği gitti işte :) neyse artık paraya kıyacaz vericez 1000tl yi :)) -
youtubeden bir adamın videoyu izleidm kadıköyde yaptırıyormuş orjinal samsung ekranıyla değiştiriyormuş bence bir sıkıntı olmaz yoksa 2500tlm çöpe gider daha yeni almıştım zaten :(
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- yalnızca acil aramalar sorunu
- play protect sertifikası
- apple watch samsung telefona nasıl bağlanır
- rehberdeki numaralar kendiliğinden siliniyor samsung
- yurt dışı telefon başka hat kullanımı
- wifi 7 modem
- samsung a06 ne zaman çıktı
- samsung s23 ultra, iphone 14 pro max karşılaştırma
- samsung en iyi telefonu
- snapdragon 778g
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X