telefon uzun süre kapalı kaldı açim dedim aötığımda downloading do not turn off target diye bir yazı geldi bu gitmiyor yazılan şeyleri senedim onlarda olmadı ve butonlaraa yanlışıkla basarakta girmedim butonlara basarak girince sol üstte yazılar çıkıyor o bende yok fotoğrafını yolliam < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3geE -- 27 Mayıs 2022; 22:11:5 > |
Samsung "Downloading... Do Not Turn Off Target" Hatası ve Çözümü
"Downloading... Do Not Turn Off Target" hatası, Samsung cihazlarını güncellerken veya yazılım yüklerken karşılaşılan yaygın bir sorundur. Bu hata, cihazınızın güncelleme veya kurulum işlemini tamamlamak için yeterli bataryaya veya doğru bağlantıya sahip olmadığı anlamına gelir.
Hatanın Nedenleri:
- Yetersiz pil şarjı
- Kararsız veya yavaş internet bağlantısı
- Bozuk veya eksik yazılım indirmeleri
- Arızalı donanım
Bu hatayı çözmek için şu adımları izleyebilirsin:
- Cihazını Yeterince Şarj Et: Güncelleme veya kurulum işlemine başlamadan önce cihazının en az %50 şarj olduğundan emin ol.
- Güçlü Bir İnternet Bağlantısı Sağla: Kararlı ve hızlı bir Wi-Fi veya mobil veri bağlantısı kullanarak güncellemeyi indir.
- İndirmeleri Kontrol Et: Güncelleme veya yazılım indirmelerinin bozuk olmadığından emin ol. Bozuk dosyalar varsa, bunları sil ve yeniden indir.
- Cihazını Yeniden Başlat: Bazen, cihazını yeniden başlatmak "Downloading... Do Not Turn Off Target" hatasını çözebilir.
- Teknik Servisle İletişime Geç: Yukarıdaki adımları denedikten sonra sorun devam ediyorsa, Samsung teknik servisi ile iletişime geçmen gerekebilir. Arızalı donanım gibi daha ciddi sorunlar olabilir.
Hatayı Önleme İpuçları:
Gelecekte bu hatayla karşılaşmamak için şu ipuçlarını takip et:
- Cihazının işletim sistemini ve uygulamalarını düzenli olarak güncelle.
- Güncellemeleri indirmek ve yüklemek için daima güçlü bir internet bağlantısı kullan.
- Güncelleme veya kurulum işlemlerine başlamadan önce cihazının pilinin tam dolu olduğundan emin ol.
- İndirmeleri kesintiye uğratma veya cihazını kapatma.