Şimdi Ara

samsung dvd

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar geçende samsung dvd rw aldım. okuması gayet iyi ama yazmaya gelince çok uzun zaman alıyo.mesela cd yi 8 dakikada, dvd yi ise 40 dakika da felan yazıyo. bunun sebebini bilen varmı? bana yardımcı olun?

• yazılımı guncellemeyı bı dene....wındowsta falan da problem olabılır...benım bı arkadastakı lg de aynı sekılde uzun suruodu...baska bı problemden dolayı bılgısayara format atttı..tekrar wındows yukledı ve yazma problemı de cozuldu
  • ya bi de bu dvd rw la az önce bi dvd yazdım. işlem başarıyla tamalandı dedi. ama cd boş. ve bu ilk dvd yazma denememdi. yani bu dvd writerle hiç dvd yazmadım.
  • http://www.samsungodd.com/eng/

bu linkden en ust sag kısımdakı FIRMWARE bolumune gırıp live uptade programını ındırır ve fırmwarenızı guncellersenız problemınız cozulecektır,kolay gelsın.
  • Kaliteli bir medya kullanman gerek internetteb araştır senin dvd-wr ile hangi medyalar uyumlu diye...

Uyduruk bir medyaya yazıyorsan 8 dakikada olsa yazdığına bile dua et hiç yazmayabilir bile.

Birde ide kanallarını kontrol et belki pio moduna geçmiştir.En önemli belirtisi çok yüksek işlemci
    kullanımı dır.

UDMA 2 olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arerion -- 15 Ekim 2005, 17:05:51 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.