Şimdi Ara

samsung e250

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu telefonun tipi çok hoşuma gidiyor...özelliklerde d900 ile aynı ama kamera farkı var çok mu kötüdür acaba...bi bilgilendirirseniz sevinirim

• D900 ile aynı kamera yok arkadaşım .

D900'de 3mp kamera varken bunda VGA 640x480 piksel var yani arada dağlar kadar fark var

diğer yandan telefonla ilgili ayrıntılı bilgi almak istersen ana topiğine tıkla

http://forum.donanimhaber.com/m_10610933/tm.htm
  • e290 ilede karşılaştırırsak memnun olurum
  • yaa onu biliyorum..yani bakılamayacak derecede mi kötü onu sormak istedim
  • Herzaman diyorum bütçene göre telefon al eğer bütçende 400ü aşmak istemeyorsan E250 Snn için ideal bir telefon
  • AYRINTILI BİR BİLGİ İSTERSEN İMZAMA TIKLAMAN YETER
  • arkadaşım bende e250 kullanıyorum tabiki kamera vede ekran d900 ile karşılaştırılamaz ancak fan clubümüzü incelersen çekilen resimlerden anlayacaksın ki birçok 1.3 mp lik telefona kafa tutacak resimler çekiyor almayı düşünüyorsan hiç çekinme karizması yeter tabi fan clupteki diğer arkadaşlarada sormak istersen sor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    **SAMSUNG N710**
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aga bu E250 d900 alamayanlar için üretilmiş sanki.tel cok sık eğer camera kullanmıycaksan E250 yi önerrim.çünkü bu tel için fan clublar kuruldu....
  • Kamerasını D900 ile kıyaslamak uygun olmaz ama extra özellik olarak radyosunun olması cok buyuk bir artı bence. Dıs gorunus olarak ise emin ol aradaki fiyat farkına göre süper ötesi cazip bir cihaz. Ben 1 aydır kullanıyorum ve coook memnunum cihazımdan. Tavsiyemdir
  • elmayla armutu karşılaştırmayın...

e250 iyidir daha bugün aldım...
  • bende daha bugun aldım ama hafıza kartına sarkı attıgım zaman desteklenmeyen dosyalar dıyoo acmıo hıc bı sarkı goturdum hıc kımse beceremedı bende anlamıorum pek fazla samsunglardan hıc kullanmadımkı daha once :S yardım edebılırmısınız pls :Sha bıde hıc sarkı yok tel bomboş ne resım ne wıdeo ama hafıza dolu dıyor nası olcak ya :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: RaPç!GiRl

bende daha bugun aldım ama hafıza kartına sarkı attıgım zaman desteklenmeyen dosyalar dıyoo acmıo hıc bı sarkı goturdum hıc kımse beceremedı bende anlamıorum pek fazla samsunglardan hıc kullanmadımkı daha once :S yardım edebılırmısınız pls :Sha bıde hıc sarkı yok tel bomboş ne resım ne wıdeo ama hafıza dolu dıyor nası olcak ya :S

atmıssndr da baska yerdedir hafıza dolu diyosa bence
  • yok yaa acılmıoo :S anlamdım bende hafıza kartına atmıokı baska yerlere atıo hafıza kartına kopyala dedıgımde oda olmuo :S
  • Ya telefonun dinamik hafızası 10mb olduğu için dolu demiştir sen telefondaki şarkıları alıp hafıza kartına taşı sonra attığın şarkıların hepsini mp3 olarak at o zmn kesin çalışır!
  • ;) tesekkur ederım
  • arkadaslar bende E250 aldım bu telefona yükleye bilecegim oyun programlar (msn gibi) var mı yardımcı olurmusunuz....simdiden tsk ederim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ford_istanbul

arkadaslar bende E250 aldım bu telefona yükleye bilecegim oyun programlar (msn gibi) var mı yardımcı olurmusunuz....simdiden tsk ederim...

Msn bildiğim kadarıyla var funclub topiğini dolaşırsan bulursun ben de dolaşıp aramaya çalışacağım
  • malesef oyunları sadece wap üzerinden atabiliyon
  • bana göre görünüş olarak e250 daha iyi görünüyo
    d 900 e göre daha toplu bir yapısı var
    ama tabiki bu benim şahsi fikrim
  • e250 kamerası berbettır ama tlfnu öneririm
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.