Şimdi Ara

SAMSUNG E250 ''FaNCLUB'' TOPİĞİ(2)<arkadaşlar buradan devam edelim> (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.531
Cevap
8
Favori
251.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonunda elime ulaştı acayip güzel bi telefon çok hoşuma gitti. Kamerası yeterli bu fiyata iyi bile bence, ama videolar biraz kötüymüş.
    Pil kapağını sayenizde çabucak açtım

Ama şöyle bir durum var;

telefonunu kızağı kapalıyken alt tarafı biraz oynuyo, dert ediym mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ahmey

Sonunda elime ulaştı acayip güzel bi telefon çok hoşuma gitti. Kamerası yeterli bu fiyata iyi bile bence, ama videolar biraz kötüymüş.
    Pil kapağını sayenizde çabucak açtım

Ama şöyle bir durum var;

telefonunu kızağı kapalıyken alt tarafı biraz oynuyo, dert ediym mi ?

hayırlı olsun telefonun,
    o hafif oynama bende de var, herhangi bir sorun oluşturmuyor
    başlığın ilk sayfasını okumadıysan okumanı tavsiye ederim, şuan olmasa bile belki daha sonra ihtiyaç duyabileceğin bilgiler var.

• quote:

Orjinalden alıntı: flywalker
    hayırlı olsun telefonun,
    o hafif oynama bende de var, herhangi bir sorun oluşturmuyor
    başlığın ilk sayfasını okumadıysan okumanı tavsiye ederim, şuan olmasa bile belki daha sonra ihtiyaç duyabileceğin bilgiler var.

Oh çok teşekkür ederim bu konularda hasta yapılı bir insan olduğum için az kalsın delircektim, yüreğime su serptiniz.

Tamam hemen okuyayım orayı.

• ARKADAŞLAR BEN TEL KENDİ KENDİNE AÇILIP KAPANIYOR MESAJ GELDİĞİNDE KAPAĞI KAYDIRIP OKUYA BASIĞIMDA, TELEFONLA GÖRÜŞÜP KAPAĞI KAPATTIĞIMDA, ARKA KAPAĞI AÇARKEN ÖZELLİKLE SIKIŞMADAN KAYNAKLANIYOR SANIRIM KENDİ KENDİNE RESETLİYOR. BÖYLE OLAN ARKADAŞLAR VARMIDIR ÇÖZÜMOLARAK RESET ATTIM AMA DÜZELMEDİ
  • arkadaşlar E250 271 ytl ye buldum uygunmudur?
    birde mesela bilgisayardan video atılabılıyormuyuz
    bilgiayardan atılan videolar anlasılır oluyomu (kısa bır fılım atsam ızleyebılırmıyım )
    videonun cozunurlugunuu değiştirmek gerekecektır sanırım bunun için gereklı program varmı topic de?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi placebo_as -- 26 Temmuz 2007; 18:06:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: placebo_as

arkadaşlar E250 271 ytl ye buldum uygunmudur?
    birde mesela bilgisayardan video atılabılıyormuyuz
    bilgiayardan atılan videolar anlasılır oluyomu (kısa bır fılım atsam ızleyebılırmıyım )
    videonun cozunurlugunuu değiştirmek gerekecektır sanırım bunun için gereklı program varmı topic de?

fiyat uygun bence
    bilgisayardan telefona video atabilirsin, ancak videoları .3gp veya desteklenen bir başka formata çevirmek gerekebilir
    bunun için total video converter kullananlar çoğunluktai ancak link var mı bilemiyorum
  • eyvallah kardes sağolasın
    bir şey daha sorcam topic i okudum ama gözümden kaçmıs olabilir
    uçus modu varmı telefonda
    hattı kullnamadan müzik dinleye biliyormuyuz
    bide mp3 ün ses kalitesi nasıl???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi placebo_as -- 26 Temmuz 2007; 18:32:22 >
  • evet, uçuş modu telefonda mevcut, müzik dinleyip oyun oynayabiliyorsun
  • SİMAVLİ3443 ARKADAŞIM SONY ERİCSSON K750İ Yİ TAVSİYE ETMİŞSİN BANA .. BENDE BİŞEYLER YAZAYIM OZAMAAN İNŞ YANLIŞ ANLAŞILMAZ 3 GÜNDÜR TLF ÜZERİNE SIKI ARAŞTIRMALAR YAPIYORUM E490 MI E250 Mİ E200 MÜ DERKEN SONY ERİCSSON BÖLÜMÜNDE K750İ İNCELEDİM 800YTL DEN 350 YTL DÜŞMÜŞ GÜZEL TELEFON ANCAKKKK JOİSTİK PROBLEMİ VARMIŞ VE TEDAVİ EDİLEMİYORMUŞ 4 KEZ SERVİSE GİTSE BİLE YAPILAMIYORMUŞ YANİ JOİSTİK BOZULDUNMU O TLF İŞE YARAMAZ BÜTÜN İŞLEMLERİ ORDAN YAPIYORSUN ÇÜNKİİ..VE SONY ERİCSSON W810İ Yİ BULDUM VE 100 KİŞİYE SORDUM HEPSİDE KESİNLİKLE AL DEDİLER İNAN HAKKINDA 1 TANE ŞİKAYET BULAMADIM... 700YTL DEN 400 YTL İNMİŞ 2MP KAMERA ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ GECE FLAŞH IŞIGI MP3 RADYO, VS.. YOK YOK YANİİ KASA OLARAKTA ÇOK SAGLAMMIŞ SON ZAMANLARDA EN ÇOK SATILAN TLF OLDUNU HERKEZDEN DUYDUM ... VİDİO ÇEKİMİ VE FOTOĞRAF ÇEKİMİ MÜKEMMELMİŞ BAYİİDE İNCELEDİM GERÇEKTENDE ÖYLE..UMARIM BURDA YANLIŞ ANLAŞILMAZ !!!AKLIM SAMSUNG E250 DEYDİ AMA ALIYIM 1KERE TAM KULLANAYIM DİYORUM OYÜZDEN W810İ DE KARAR KILDIM..
    ANCAK SAMSUNG E250 DE PARASINA GÖRE SÜPER TLF. KULLANAN ARKADAŞLAR VE ALACAK ARKADAŞLARA HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riazor Blues -- 27 Temmuz 2007; 3:49:00 >

• Arkadaşlar pil koruma modunu kapatma şansımız var mı? Tuşların ışığı yanmıyo göremiym.
  • Ben de bu telefonu alalı tam 1 hafta oldu.Telefondan sadece 1 şikayetim var,o da kızağının açınca birascık oynaması.Teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ahmey

Arkadaşlar pil koruma modunu kapatma şansımız var mı? Tuşların ışığı yanmıyo göremiym.

aşağıdaki menü ayarlarına girersen istediğin ayarları yapabilirsin

Menü > Ayarlar > Aydınlatma Ayarları > Tuş Takımı Aydınlatması
  • Teknosa ömür alışveriş merkezi şubesinde aldığım E250 ilk şarjı taktığımda kabul etmedi ve telefon 10 kere kendi kendine açılıp kapandı sonra düzeldi önemli bir hata değildir diye geçiştirdim yanlız 5 gün sonra sebepsiz kapanmalar olmaya başladı telefonun sürgüsü kapanınca telefonda kapanıyor. dün teknosaya götürdüm ve servise bıraktım. sizdede böyle sorunlar çıktımı?
  • ben de birkaç ay önce teknosa'dan almıştım fakat şuana kadar hiçbir sorun taşamadım
    ayrıca 2 sene garantili olduğu için çok fazla bir sorun çıkartacaklarını sanmıyorum
  • Garanti var doğru ama telefon sevislerde kaldığı sürece bizim bir işimize yaramıyorki
  • Herkese selamlar,

Yaklaşık bir hafta kadar önce e250 aldım. Gerçekten bana yeterli ve istediğim özelliklerde bir telefon. Fakat bir sıkıntım var, bunuda sizinle paylaşmak istiyorum.

Kendi kendine kontörlerim gitmekte. Dün aldığım 100 kontör neredeyse hiç kullanmama rağmen bu sabah baktığımda -20 ye kadar inmişti. Sorun ne olabilir? Mavi GPRS simgesi yanıyordu, forumları inceledim kod girip GPRS ayarlarından "GPRS kesme" yi seçtim ve geçerli profili boş bir profil olarak kayıtladım. Yalnız sorunum hala devam etmekte. Yardımcı olabilir misiniz?

Ayrıca kabulünüz durumunda e250 fan kulüp üyesi olmaktan sevinç duyarım..

Sevgilerle..
  • uzun zaman oldu topiğimize ugryamadım...
    neler oluyor okuyalım bakalım..
  • merhabalar

bugün itibari ile ben de nişantaşı telpadan iki tane E250 aldım..bence bu klasmandaki en iyi telefon şuan piyasada.

beni de fan klübe üye yapmanızı rica ediyorum ve ilk sorumu soruyorum:

kutudan açıldığı gibi şarjı dolu geldi, biliyosunuz nokialarda şarj az gelir ve hemen 10-12 saatliğine şarja konur bunda önce şarjı sonuna kadar bitirmem mi gerekiyor? yoksa direk şarja mı koyayım makineyi?

artık kullandıkça burada yeni fikirlerimizi paylaşıcaz inşallah...

herkese paylaşımlarından ötürü teşekkür ediyorum özellikle simavlı kardeşe :)

foruma an itibari ile üye oldum ve ilk mesajım buraya..seviyorum bu telefonu ve tabii ki samsung markasını...LCD ekranımdan da memnunum inşallah telefonum da beni yarı yolda bırakmayacak ;) :)

selamlar sevgiler..

Serhat
  • arkadaşlar bende bu telefondan almayı düşünüyorum fakat bir ricam olacak telefonla çektiğiniz birkaç fotoğrafı siteye koyabilir misiniz acaba ?
    Ama aradığım resimler ilk sayfada ki gibi değil yani dışarıda ayrıntıın önemsiz olduğu ortamda değilde evde küçük bir objenin ya da bir insanın fotografı çünkü bunlar kameranın kalitesi hakkında daha iyi fikir edinmemizi sağlıyor şimdiden teşekkürler
  • arkadaşlar bugün itibariyle bende bir E-250 kullanıcısıyım.Benide listeye eklerseniz sevinirim..
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.