Şimdi Ara

SAMSUNG E250 ''FaNCLUB'' TOPİĞİ(2)<arkadaşlar buradan devam edelim> (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.531
Cevap
8
Favori
251.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alırken bende senın gibi düşüyordum.fakat zamanla müthiş bir teknolji oldugunu anladım
    hala ilk günkü gibi.
    quote:

Orjinalden alıntı: placebo_as

arkadaşlar bende sony ericcson T610 vardı bozuldu
    yenı telefon almam lazım
    E 250 hoşuma gitti fakat kafamda bır kac problem var
    kayan kapak ılerde problem cıkarıyomu ayrıca telefonun genelı sağlammı
    düşmelere karsı fln
    bide bilemem gerekenleri soylersenız cok memnun olurum
    birazda işim acele hemen yardımcı olursanız çok sevinirim
    saygılar...

• Herkese slm.Size bir kaç soru sorcam.Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

1)kulaklığının biri büyük biri küçük.Acaba herkesde mi öyle ve neden öyle?

2)telefon şarj olurken ışığı devamlı açık oluo.Bunu kapatmanın bi çözümü yok mu?Çünkü açık kalınca telefonun arkası alev gibi yanıo.Çözümü yok mu yardım?

sorularımı cevaplayacağınız için şimdiden teşekkürler.
  • @gluglu07

1: kulaklığın kablo boyutundan bahsediyorsan evet, ama kulaklığın kendisinden bahsediyorsan farklı boyutta olacağını sanmıyorum

2: telefon şarj halindeyken ekran ışığı açık kalıyor. malesef bunu kapatmanın bir yolu yok.
    ısınması ise normal, bir sorun oluşturmaz ve ekran ışığından kaynaklanmıyor.
  • Beni bilgilendirdiğin için çok saol flywalker.Teşekkürler
  • slm öncelikle böyle bir hizmet verdiğin için tşk ederim bende 1 hafta önce e250 aldım benim sorunum ekrandaki batarya göstergesi bataryayı sürekli full dolu gösteriyor ama aniden batarya bitiyor bu sorunu nasıl halledebilirim
  • hafıza kartını pc takınca yazmaya korumalı diyor nerden kaldıracaz bu korumayı ???
  • up
  • quote:

Orjinalden alıntı: ardent_boy

hafıza kartını pc takınca yazmaya korumalı diyor nerden kaldıracaz bu korumayı ???

hafıza akrtında ufak bir düğme gibi bir çentik var,
    eğer o "lock" durumuna getirildiyse yazmaya karşı korumalı olur, diğer tarafa doğru it o çentiği
  • İlk önce herkese slm.Size yine bir kaç soru sorcam:

1-Telefona göre usb kablosu yok mu?Telefonculara gidiyom ama telefonun usb portu çok küçükmüş.Buna göre yok diolar yardım!!

2-Telefonun sürgüsünü dün kaldırırken biras zorlandım.Sanki içine küçük bir taş girmiş gibiydi.Ama sonra olmadı.İçinde taş gibi küçük bisy varsa nasıl çıkartabilirim.yardım!

Sorularıma cvp verdiğiniz için şimdiden teşekkürler.

• selam bende yenı katıldım aranıza benı de aranıza eklersenıoz sevinirim

ya arkadaşlar E-250 iyi hoş güzel tel de . şarj suresi çok kısa her gün şarja takıyorum.bıkkınlık geldi yok mu bunun bir çağresi
  • Merhaba e250 kullanıcıları size telefonla ilgili bir sorum olcak.Videoları izlerken durdurup kapatınca ve tekrar videoyu açınca videoyu kaldığımız yerden izlemenin bir yolu var mı?
    Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: by3mR3

selam bende yenı katıldım aranıza benı de aranıza eklersenıoz sevinirim

ya arkadaşlar E-250 iyi hoş güzel tel de . şarj suresi çok kısa her gün şarja takıyorum.bıkkınlık geldi yok mu bunun bir çağresi

ekran parlaklığını minimuma indir tuş takımı aydınlatmasını belirli bir süreye indir şarj baya farkediyor tabi gün boyu telefonu elinden düşürmüyosan o başka

• ya arkadaslar bu e250 nin kasasını degistirebiliyormuyuz yaw
    mesela bendeki siyah bunu gri veya baska renk yapabilirmiyiz
    merak ettim bana pek degistiremeyiz gibi geldide
  • arkadaşlar merhaba bende telefou 2 hafta kadar oluyor. beni de üye yaparsanız sevinirim. arka kapağın açılmasıyla ilgili büyük cevabı yazan arkadaşa da teşekkürler :D
    benim bir sorunum war "Bluetooth" çalışmıyor sanırım.
    2 tane tel ile denedik ama iki telefondada cihaz algılanamadı ayarlarını yaptım bir sorun yok gibi görünüyor. benimki gibi bir sorun yaşayan oldumu??????
  • arkadaşlar birinci sorum radyodan kayıt net oluyormu,ikinci sorum format kodunu girip format atma tüm samsunglara oluyormu ve diğer kodlar,üçüncü sorum ses ayarı kodunu girince gerçekten ses yükseliyormu saat şuan 2:34 şimdi deneyemem bu ses olayını,dördüncü sorum bu messenger olayı nasıl oluyor,beşinci sorum sorum telefonu düşürdüm taklalar attı beton zeminde ve telefonun tam arkasında samsungmobile.com diye yazan yerin tam altında müthiş derecede bi çizik oldu ve bende bundan çok rahatsız oluyorum görünce dediğim yerin orjinal parçasını bulabilirmiyiz,teknosadan almıştım bunu eğer dediğim yeri bulursam teknosaya götürsem onlar servise gönderirmi,ben bunu başka ildeki teknosadan aldım şuan başka bir ildeyim buradakine götürürsem alırlarmı,dostlar yardım edin
  • @thetanzero
    kasa adresi için ilk sayfaya bir göz at, orda nerde bulabileceğin yazıyor

@mehmetserif15
    telefonunuzun "bluetooth görünürlüğü"nü kontrol ediniz.

@gökhan2007
    radyodan kayıt için sesi dışarı vermen gerektiğinden eğer biraz gürülütülü biryerdeyseniz çok kaliteli olmaz. diğer kodların çoğu tüm samsunglar için geçerlidir ancak model modele bazı kodlar değişebilir, bunun için ilgili başlığa bakmanız gerek.
    telefonunuz garanti kapsamında ise herhangi bir teknosa şubesine götürmeniz yeterli. ancak ilk sayfada e250 kasası satılan yer de söyleniyor ona da bir göz atabilirsiniz.
  • Slmlar.. Mpx200 sahibiyim ve avea hattı kullanıyorum lakin uzun zamandan beri konuşma sırasındaki cızırtı ve tel.nun çekmemesinden dolayı konuşma sırasında sıkıntılar yaşıyorum. Bundan ötürü bende e250 liler arasına katılmayı düşünüyorum. Nitekim hem fiyatı hem özellikleri tam benim aradığım gibi. Lakin aklıma takılan birkaç soruyu siz kullanıcılara danışarak öğrenmek istedim. Yardımcı olursanız sevinirim:

1-Mp3 çalarında playlist bulunuyor mu?
    2- Avea hattı kullananlar telefonun hat çekiminden memnunlar mı?
    3- Telefonda uçak modu var mı?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sed22 -- 31 Temmuz 2007; 17:05:26 >
  • 1: MP3 player'da 30'ar şarkılık 4 adet playlist var

2: Avea nın çekimi konusunda bir bilgim yok, ancak telsim ve turkcell ile hiçbir sorun yaşamadım

3: Telefonda uçak modu olarak bilinen Çevrimdışı Modu var
  • Ya cevaplarınız için çok saolun da, bende 512 lik h.kartı var.Buna göre telefona en çok kaç mp3 atabilirim?

Cevaplarınız için şimdiden
  • ortalama 80-85 şarkı atabilrsin sanırım
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.