Şimdi Ara

SAMSUNG E250 ''FaNCLUB'' TOPİĞİ(2)<arkadaşlar buradan devam edelim> (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.531
Cevap
8
Favori
251.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sanırım yanlış anladın! eğer dikkat ettiysen ben bi önceki msjımda da "ya arkaşlar mrb!"diyerek yine ünlem koymuştum...orda da yine ettiğim teşekkürün yoğunluğunu belirtmek için ünlem kullandım...yanlış anlaşılmaması için belki teşekkür ederimden sonra koymam gerekicekti ki bu türkçe açısından daha uygun olabilirdi ama eğer başka bişeyi ima edicek olsaydım "kardeşim" yazardım emin ol!çünkü doğrusu bu bence...yazışarak ne denilmek istendiği pek anlaşılmıyo

nys k.bakma yine de yanlış anladıysan

buarada ben ünlem ve nokta çok kullanırım ve arkadaşlarıma kardeş de derim...yine çok teşekkür ederim saol yardımlarından dolayı
  • quote:

Orjinalden alıntı: demirkandemir

ilk olarak hiç heyecan yapma. herhangi bi sorun yok

e harfi: edge (hizli internet)
    g harfi ise: gprs (interner)

o harfler telefonunun internete baglanabilir durudma oldugunu gösteriyo. yani o harfler ordayken ne kontör gider. ne de sarjin biter. sorun yok korkma.

çok teşekkür ederim açıklama için

• quote:

Orjinalden alıntı: dilberr_01

sanırım yanlış anladın! eğer dikkat ettiysen ben bi önceki msjımda da "ya arkaşlar mrb!"diyerek yine ünlem koymuştum...orda da yine ettiğim teşekkürün yoğunluğunu belirtmek için ünlem kullandım...yanlış anlaşılmaması için belki teşekkür ederimden sonra koymam gerekicekti ki bu türkçe açısından daha uygun olabilirdi ama eğer başka bişeyi ima edicek olsaydım "kardeşim" yazardım emin ol!çünkü doğrusu bu bence...yazışarak ne denilmek istendiği pek anlaşılmıyo

nys k.bakma yine de yanlış anladıysan

buarada ben ünlem ve nokta çok kullanırım ve arkadaşlarıma kardeş de derim...yine çok teşekkür ederim saol yardımlarından dolayı

bosver. öylesine dedim zaten.

• quote:

Orjinalden alıntı: aristo1530
    çok teşekkür ederim açıklama için

ne demek. görevimiz
  • arkadaşlar merhaba,

bir haftadır E250 kullanıyorum ve çok memnunum, gayet yeterli bi telefon ;)

benim IBM T41 laptopum var bluetooth entegreli, laptoptan e250 ye dosya gönderiyorum ve cebim kabul ediyor ama cepten laptopa göndermeye çalışırken cihaz bulunamadı diyor. bu nasıl olabiliri ki? cep ile alakalı bir durummu yoksa laptop la mı ilgili?

ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler, herkese iyi paylaşıımlar ;)
  • Arkadaşlar size bir sorum olacak.

Usb kablosu mu aliyim yoksa bluetooth mu?

Usb kablosu(orginal)=17 YTL
    Bluetooth=20 YTL Hangisini önerirsiniz?Şu anda samsung pc studio bilgisayarda var.

Şimdiden teşekkürler.
  • valla ben babamin telinde (e200) usb kablosunu denedim. pc studio'yu kurdum ama harbiden hiçbisey anlamadim. zaten benim tel için blue almistim. her iki tel için de blue kullan1yorum. temiz yöntem
  • quote:

Orjinalden alıntı: Supro_the_King

arkadaşlar merhaba,

bir haftadır E250 kullanıyorum ve çok memnunum, gayet yeterli bi telefon ;)

benim IBM T41 laptopum var bluetooth entegreli, laptoptan e250 ye dosya gönderiyorum ve cebim kabul ediyor ama cepten laptopa göndermeye çalışırken cihaz bulunamadı diyor. bu nasıl olabiliri ki? cep ile alakalı bir durummu yoksa laptop la mı ilgili?

ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler, herkese iyi paylaşıımlar ;)

telefonunuzun bluetooth menüsünde "bluetooth görünürlüğü" seçeneğini açık hale getirmeyi deneyin.
  • arkadaşlar E-Posta Alma Olayını Bilen Bir Dost Yokmudur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: demirkandemir

valla ben babamin telinde (e200) usb kablosunu denedim. pc studio'yu kurdum ama harbiden hiçbisey anlamadim. zaten benim tel için blue almistim. her iki tel için de blue kullan1yorum. temiz yöntem

Saol ben de bluetooth alcam.Saol
  • arkadaslar ben daha oncede sordum kimse cvp veremedi yada vermedi...

benim tlfde tuslarda mekanik bir sorun yok ancak ust kapak tuslari oldukca sık bir sekilde calismiyor kimi zaman sag secim kimi zaman yon tuslari kimi zaman bunlarin 2ve 3 uclu kombinasyonlari seklinde...:(

uzun sureli bastiginda islem aliyor ancak almadigida oluyor ne yapcam bilmiyorum ilaki servismi:(

acaba tasima filminden olabilirmi bu ilk E250 cilerdenim moralim cok bozuluyor bu olaya!!!

keske K750i alsaydim demeye basladim valla:(
  • menüden bellek kartına tıkladığım zaman "izin verilmedi" diyor. nie bellek kartına ulaşamıyorum? kusura bakmayın belki önceki yazılarda bu sorun giderilmiştir ama çok acelem var bakamadıım.

saolun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Supro_the_King

menüden bellek kartına tıkladığım zaman "izin verilmedi" diyor. nie bellek kartına ulaşamıyorum? kusura bakmayın belki önceki yazılarda bu sorun giderilmiştir ama çok acelem var bakamadıım.

saolun..

Bellek kartını çıkartıp yeniden takınca problem düzeliyor.Sanıyorum düşünce vs oynuyor yuvasından o yuzden yaşanıyor bu sorun
  • slm arkadaşlar bende yeni bir e250 ci olarak size üç soru sormak istiyorum
    1-sesli arama nasıl yapılıyor
    2-bir mesaj 160 karakter diyr yazıyor ama benim telefonda 70 karakter
    3-e-maillere nasıl bakıyoruz
    şimdiden cevap yazan herkese teşekkürler
  • Arkadaşlar benim telefonda en sağda ses simgesi vardı format attıktan sonra gitii ne yapmalıyım :( kafayı yicem
  • quote:

Orjinalden alıntı: bymaviay

Arkadaşlar benim telefonda en sağda ses simgesi vardı format attıktan sonra gitii ne yapmalıyım :( kafayı yicem

fabrika ayarlarından ses ayarlarını resetle düzelmezse başka yolu yok ses dediğin ne onuda

fazla anlamadım ama

• quote:

Orjinalden alıntı: drburka

slm arkadaşlar bende yeni bir e250 ci olarak size üç soru sormak istiyorum
    1-sesli arama nasıl yapılıyor
    2-bir mesaj 160 karakter diyr yazıyor ama benim telefonda 70 karakter
    3-e-maillere nasıl bakıyoruz
    şimdiden cevap yazan herkese teşekkürler

1. bildiğim kadarıyla e 250'de sesle arama yoktu

2. mesajlarda türkçe karakter olarak " ı, ş, İ " harflerini kullandığınız için karakter sayısı düşüyor

3. öncelikle internet ayarını, daha sonra da e-mail sunucu ayarlarını yapmanız gerekli
  • quote:

Orjinalden alıntı: bymaviay

Arkadaşlar benim telefonda en sağda ses simgesi vardı format attıktan sonra gitii ne yapmalıyım :( kafayı yicem

ordaki ses simgesi telin müziğinin nasıl çaldığıdır. yani sade ses, ses+titreşim vs.. gösterir. eğer telinde biri aradığında ses çalıyosa bi sorun yoktur.. (umarım doğru anlamışımdır..)
  • yok kardeş sen doğru anlattında
    orda en sağda yer var ama boş ses simgesi yok onu napsamda getirsem diye anlatım :)
    ne olur yardım et
  • ses ayarlarına gir. gelen aramada ne yazıyo onu söyle bi sen. kanımca 'MELODİ' yazıyo??? eğer öyleyse onu titreşim ve melodi yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demirkandemir -- 4 Ağustos 2007; 14:48:41 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.