Şimdi Ara

SAMSUNG E250 ''FaNCLUB'' TOPİĞİ(2)<arkadaşlar buradan devam edelim> (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.531
Cevap
8
Favori
251.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar benim sorunu şu: benim telefonum nokia6600 nişanlıma samsung e250 aldım sorun kısmı ise ben ona mms gönderiyorum o almıyor kontor gitmesi falan herşey normal onun telefonunda da benimkinde de mms ayarlarını yaptım lakin çözüm olmadı bu konuda bi bilgisi olan varsa rica edicem
  • Ya arkadaşlar size 1 soru sorcam:

Telefonun üst sağ kısmında,şarj göstergesinin olduğu yerin yanında kağıt gibi bi işaret var ve kağıdın üstünde kahverengi çizgiler var o kağıdın anlamı ne?

Şimdiden saolun.
  • mesaj ayarlarından doğru mms profilini seçili oldugunu kontrol et

birde aynı operatörler birbirine mms gönderebilirler
  • quote:

Orjinalden alıntı: gluglu07

Ya arkadaşlar size 1 soru sorcam:

Telefonun üst sağ kısmında,şarj göstergesinin olduğu yerin yanında kağıt gibi bi işaret var ve kağıdın üstünde kahverengi çizgiler var o kağıdın anlamı ne?

Şimdiden saolun.

o işaret hafıza kartının takılı olup olmadığını gösterir. işaret varsa kart takılıdır anlamına gelir.

• ahmet hocada e250 kullanıyor.

ahmet hoca fun clup

• quote:

Orjinalden alıntı: demirkandemir

quote:

Ya arkadaşlar size 1 soru sorcam:

Şimdiden saolun.

o işaret hafıza kartının takılı olup olmadığını gösterir. işaret varsa kart takılıdır anlamına gelir.

Çok saol bilgilendirdiğin için.

• quote:

Orjinalden alıntı: erdisarikaya

ahmet hocada e250 kullanıyor.

ahmet hoca fun clup

hadi ya. o kadar düşmüş mü ya. hayret ettim doğrusu. şimdi o adamın cebinde 300 liralık tel mi var belki de ikinci eldir

• quote:

Çok saol bilgilendirdiğin için.

önemli değil
  • meraba arkadaşlar formu biraz takip ettim e250 için imse kötü bişey demiyo.gayet yeterli bi telefon ama.ben k750i ile e 250 arasında kaldım siz hangisi önerirsiniz.yardımcı olun lütfen
  • k750i
  • Ben "SAMSUNG E250" derim
  • SELAM ARKADAŞLAR BENDE BİR HAFTALIK BİR E-250 KULLANICISIYIM. FORUMUN ÇOĞUNU OKUDUM

BENİM SORUNUM

1-BU TELEFONDA MP3 ÇALARKEN BAŞKA BİŞEY YAPAMIYORMUYUZ? BUNUN Bİ AYARI VARMI?
    2-PC YE ATTIĞIMIZ VİDEOLARI GÖRÜNTÜYÜ FAZLA BOZMADAN -ZATEN BOZUKTA:D- İZLEYEBİLİYORMUYUZ?
    3-BENİM PCDEN ATTIĞIM FOTOLARI,VİDEOLARI GÖSTERMİYOR BUNUN İÇİN DAHA ANLAMLI BİR ŞEKİLDE AÇIKLAMA VARMI?
    4-BİDE ŞU UÇAK MODU NASIL OLCEK?

YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM....SAYGILAR!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: king_lion

SELAM ARKADAŞLAR BENDE BİR HAFTALIK BİR E-250 KULLANICISIYIM. FORUMUN ÇOĞUNU OKUDUM

BENİM SORUNUM

1-BU TELEFONDA MP3 ÇALARKEN BAŞKA BİŞEY YAPAMIYORMUYUZ? BUNUN Bİ AYARI VARMI?
    2-PC YE ATTIĞIMIZ VİDEOLARI GÖRÜNTÜYÜ FAZLA BOZMADAN -ZATEN BOZUKTA:D- İZLEYEBİLİYORMUYUZ?
    3-BENİM PCDEN ATTIĞIM FOTOLARI,VİDEOLARI GÖSTERMİYOR BUNUN İÇİN DAHA ANLAMLI BİR ŞEKİLDE AÇIKLAMA VARMI?
    4-BİDE ŞU UÇAK MODU NASIL OLCEK?

YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM....SAYGILAR!!!

1-Mp3 çalarken hiç birşey yapamıoz.Ayarı yok.
    2-Hyr telefonda nasılsa bunda da öyle izlenio.
    3-yok!(Varsa da ben bilmiom) :)
    4-Menü-Ayarlar-Telefon Ayarları-Çevrimdışı Modu.

Yardım edebildiysem ne mutlu bana

• Arkadaşlar size çok acil bi sorum olacak:

Ben az önce bir kart okuyucu adaptörü aldım ama adaptörü takınca mp3'ü nasıl atacağımı bilmiom yardım!
  • sd kartı adaptöre , adaptörü kart okuyucuya tak, kart okuyucuyu bilgisayra yerleştir. sonra müzikleri kopyala yapıştır ile at.

quote:

Arkadaşlar size çok acil bi sorum olacak:

Ben az önce bir kart okuyucu adaptörü aldım ama adaptörü takınca mp3'ü nasıl atacağımı bilmiom yardım!

• arkadaşalar bu telefonda iki arkadaşım kullanıyor ilginç bi sorun var birinde gelen aramaları ses kaydı olarak kaydedebiliyorsun fakat diğerinde böyle bir özellik yok acaba yazılımları farklı mı? bide yazılımları hangi tuş kombinasyonuyla öğrenebiliyoruz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: textlantes

arkadaslar ben daha oncede sordum kimse cvp veremedi yada vermedi...

benim tlfde tuslarda mekanik bir sorun yok ancak ust kapak tuslari oldukca sık bir sekilde calismiyor kimi zaman sag secim kimi zaman yon tuslari kimi zaman bunlarin 2ve 3 uclu kombinasyonlari seklinde...:(

uzun sureli bastiginda islem aliyor ancak almadigida oluyor ne yapcam bilmiyorum ilaki servismi:(

acaba tasima filminden olabilirmi bu ilk E250 cilerdenim moralim cok bozuluyor bu olaya!!!

keske K750i alsaydim demeye basladim valla:(

helal be arkadaslar dusmus bu forum yaa...

ilk kullanicilardanim ama hicmi kimse yorum yazmaz benim sorunuma bee...

ne deim hepinizin cani saolsun!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: tcan

sd kartı adaptöre , adaptörü kart okuyucuya tak, kart okuyucuyu bilgisayra yerleştir. sonra müzikleri kopyala yapıştır ile at.

quote:

Ya cevabın için çok saol ama kopyalıyorum da nereye yapıştırcam???

• bende bu fab club e katılmak istiyorum e-250 sahibiyim samd,ungfan clubede üye oldum ama orda hiç bireşeey yok beni de alın arnıza:D
  • uzun zamandır giremiyordum girebilsemde en fazla mesajlara bakabiliyordum cevap yazamadığım için özür dilerim üyelikleride birazdan yapacağım merak etmeyin

arkadaşım senin sorununun çözümü ilk mesaja yazdım orada aradığın kodda var

quote:

Orjinalden alıntı: aristo1530

arkdaşlar uzun bi topiciniz var hepsini okuyamadım ama yeni gelen telefonun ekranın üst kısmında G ve E işaretleri çıkmaya başladı mavi renkte kullanma klavuzunda böyle yazıyo bunlar çıkmaya başladığında çok çabuk şarz bitiyor bu nasıl bi iştir anlamadım nasıl engelleyebiliriz

telefonunuz kendiliğinden kapanıyorsa servise verin ben o derten böyle kurtuldum vermeden önce önemli bilgilerinizi kayıt edin hem telefona hemde karta format atıyorlar ayrıca serviste fazla beklemedi 3 günde elime ulaştı

quote:

Telefonun zil sesleri ve duvar kağıtları çok az.Yoksa var da ben mi bulamadım? Ceveplarınız için şimdiden

doğrudur zil seslerimiz ve duvar kağıtlarımız çok az ve zil seslerini ve duvar kağıtlarını kullanabilmemiz için tel hafızasında olması lazım

quote:

Orjinalden alıntı: aristo1530

arkdaşlar uzun bi topiciniz var hepsini okuyamadım ama yeni gelen telefonun ekranın üst kısmında G ve E işaretleri çıkmaya başladı mavi renkte kullanma klavuzunda böyle yazıyo bunlar çıkmaya başladığında çok çabuk şarz bitiyor bu nasıl bi iştir anlamadım nasıl engelleyebiliriz

topik çok mu uzun sen eski topiğe hiç girmemişsin herhalde 70 sayfaydı o nedenle burayı açtık

ayrıca arkadaşlargereksiz gördükleri mesajlarını silerlerse biraz daha azalacaktır sayfa sayısı

tüm topiği okumadan önce ilk sayfayı okumanızı tavsiye ederim

quote:

Orjinalden alıntı: tcan

sd kartı adaptöre , adaptörü kart okuyucuya tak, kart okuyucuyu bilgisayra yerleştir. sonra müzikleri kopyala yapıştır ile at.

quote:

Ya cevabın için çok saol ama kopyalıyorum da nereye yapıştırcam???

ilk sayfada resimli anlatım var bilgisayarımdan çıkartılabilir disk i açıp oradan muzic e kopyala yapıştır yada kaydır at yöntemiyle atacaksın

quote:

arkadaslar ben daha oncede sordum kimse cvp veremedi yada vermedi...

benim tlfde tuslarda mekanik bir sorun yok ancak ust kapak tuslari oldukca sık bir sekilde calismiyor kimi zaman sag secim kimi zaman yon tuslari kimi zaman bunlarin 2ve 3 uclu kombinasyonlari seklinde...:(

uzun sureli bastiginda islem aliyor ancak almadigida oluyor ne yapcam bilmiyorum ilaki servismi:(

acaba tasima filminden olabilirmi bu ilk E250 cilerdenim moralim cok bozuluyor bu olaya!!!

keske K750i alsaydim demeye basladim valla:(

helal be arkadaslar dusmus bu forum yaa...

ilk kullanicilardanim ama hicmi kimse yorum yazmaz benim sorunuma bee...

ne deim hepinizin cani saolsun!!!

tuş takımında mekanik bir sorun olmayabilir fakat tuşların basılan yerinde yani tuşları çıkarttıktan sonra altında bulunan beyaz yerde kristal parçalar kullanılıyor büyük ihtimalle onda sorun vardır herkes servise vermekten çekiniyor ama ben servise vermeni tavsiye edeceğim benim eski teelefonda ayn sorun vardı serviste hallettim o beyaz şeridi kaldırıp altındaki elektronik parçayı değiştirdiler
    yani sorun mekanik değil elektronik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simavli3443 -- 7 Ağustos 2007; 14:09:14 >

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.